corsair04 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο εργαλεία για ερασιτεχνική χρίση αλλά να είναι καλής ποιότητας και να μπορώ να κάνω κάποιες μικρο επεμβάσεις στις μητρικές για χρήματα δεν έχω κάτι στάνταρ προτείνετε κάτι καλό και αξιόπιστο και θα σχολιάσω ανάλογα . τι ακριβώς χρειάζομαι κολλητήρι πιστόλι θερμού αέρα τρόμπα αποκόλλησης καλάι μεγεθυντικό φακό με led ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2015 από corsair04 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Επέμβαση σε μητρική δεν κάνει ούτε το εργοστάσιο, μόνο κανένα ηλεκτρολυτικό Κολλυτηρι, ένα απορρόφητικο, καλλυση και γνώσεις
corsair04 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Επέμβαση σε μητρική δεν κάνει ούτε το εργοστάσιο, μόνο κανένα ηλεκτρολυτικό Κολλυτηρι, ένα απορρόφητικο, καλλυση και γνώσεις ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά δεν σε ρωτάω τι θα χρειαστώ απλά εάν γνωρίζεις κάποιο αξιόπιστο εργαλείο που να είναι για ερασιτεχνική χρήση ανεξαρτήτως χρημάτων ,μάρκας Για να γίνω πιο συγκεκριμένος να μπορείς να κολλήσεις -αποκολλήσεις κάποιο πυκνωτή ,βύσμα τροφοδοσίας και να κολλήσεις κάποιο βύσμα που ξεκόλλησε .
corsair04 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Σου απάντησα στο δευτερο σκελος δεν μου απάντησες βάλε μου link σε κάθε ένα από αυτά που έγραψες αυτό θέλω
coolerman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο εργαλεία για ερασιτεχνική χρίση αλλά να είναι καλής ποιότητας και να μπορώ να κάνω κάποιες μικρο επεμβάσεις στις μητρικές για χρήματα δεν έχω κάτι στάνταρ προτείνετε κάτι καλό και αξιόπιστο και θα σχολιάσω ανάλογα . τι ακριβώς χρειάζομαι κολλητήρι πιστόλι θερμού αέρα τρόμπα αποκόλλησης καλάι μεγεθυντικό φακό με led ευχαριστώ κολλητήρι τρόμπα υπάρχουν αρκετές επιλογές πιστόλι θερμού αέρα 1
corsair04 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 κολλητήρι τρόμπα υπάρχουν αρκετές επιλογές πιστόλι θερμού αέρα ωραίος ευχαριστώ
corsair04 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 κολλητήρι τρόμπα υπάρχουν αρκετές επιλογές πιστόλι θερμού αέρα αντί να αγοράσω πιστόλι θερμού αέρα και κολλητήρι να πάρω αυτό η δεν κάνει στα χρήματα εάν το δεις πάνω κάτω ίδια τιμή έχουν τρόμπα αυτή και μεγεθυντικό φακό λέω αυτόν
coolerman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 αντί να αγοράσω πιστόλι θερμού αέρα και κολλητήρι να πάρω αυτό η δεν κάνει στα χρήματα εάν το δεις πάνω κάτω ίδια τιμή έχουν τρόμπα αυτή και μεγεθυντικό φακό λέω αυτόν την συγκεκριμένη μάρκα δεν την γνωρίζω.. για να σου την προτείνω. τρόμπα & μεγενθυντικός φακός είσαι οκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα