Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , θέλω να βάλω στο σπίτι μου powerline γιατι η αποσταση του υπολογιστή απο το router ειναι μεγάλη και μεσωλαβουν αρκετοι τοιχοι με αποτέλεσμα να μην έχω καλό σήμα wifi , δυστήχως δεν έχω την δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο ethernet μέσα στο σπίτι 

Η ερωτηση μου είναι η εξής, γίνεται μέσω powerline να έχω ενσύρματο internet στο απομακρυσμένο δωμάτιο που βρίσκεται ο υπολογιστής; και αν ΝΑΙ μπορεί καποιος που πιθανόν να το έχει κάνει να με καθοδηγήση στο τί πρεπει να αγοράσω?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

δες ποια μοντελα ειναι σχετικα καινουργια στο www.devolo.com

και δες μετα τιμες σε κανα σκρουτζ,bestprice.

βγαινουν και με ethernet +wifi

Δημοσ.

Γίνεται κανονικότατα...βρες κάποιο kit, να σου έχει και τις δύο συσκευούλες που χρειάζεσαι, όπως π.χ. αυτά: http://www.e-shop.gr/homeplug-l?table=PER&category=HOMEPLUG&filter-10004=1

Σημειωτέον, δεν προτείνω απαραίτητα e-shop, απλά έχω συνηθίσει τη σελίδα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ! κάτι τελευταίο , εχει σημασία αμα η μια μπρίζα είναι σε άλλη ασφαλεια απο την άλλη ? η αρκέι να είναι και τα 2 συνδεδεμενα στον ίδιο πίνακα?

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ! κάτι τελευταίο , εχει σημασία αμα η μια μπρίζα είναι σε άλλη ασφαλεια απο την άλλη ? η αρκέι να είναι και τα 2 συνδεδεμενα στον ίδιο πίνακα?

Αρκεί να είναι συνδεδεμένα στον ίδιο πίνακα (βέβαια τα δικά μου τα δοκίμασα σε φίλο και δούλεψαν ακόμα και σε διαφορετικό πίνακα. Στον 1ο όροφο εκείνος, στο ισόγειο το ρούτερ, διαφορετικοί λογαριασμοί, διαφορετικοί πίνακες. Δεν ξέρω από που σκατά έπαιρνε ρεύμα. :P )

Έχω 2 από αυτά:

https://www.skroutz.gr/s/2581972/TP-LINK-TL-PA4010-Kit.html

Παίζουν παντού (σε πολύμπριζο κυρίως γιατί τα περισσότερα δεν δουλεύουν εκεί πάνω).

Τα δουλεύω 24/7 και είναι άψογα.

Έχω αγοράσει μάλιστα και ένα 3ο (για 2η συσκευή). Υπόψιν ότι το 3ο που έχει αγοραστεί δεν είναι ίδιο μοντέλο (tp link είναι βέβαια πάλι) και συνεργάζονται άψογα όλα μεταξύ τους.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα !

Φίλε Daner, προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει εξαντλητικά εδώ και χρόνια τους μετασχηματιστές της εταιρείας Devolo. Συγκεκριμένα, όταν έρχεται η αδελφή μου από το εξωτερικό τα καλοκαίρια, φέρνει μαζί της το Laptop κι εγώ χρησιμοποιώ πάντα τους μετασχηματιστές αυτούς, ώστε να έχει πρόσβαση στο δίκτυο και μέσ' απ' το δικό της δωμάτιο. Στην περίπτωσή μου παίζουν και πάνω σε πολύπριζο, αρκεί φυσικά οι πρίζες να είναι συνδεδεμένες στον ίδιο ηλεκτρικό πίνακα. Σημειωτέον ότι δεν παρατήρησα ποτέ καθυστερήσεις ή πτώση στην απόδοση του δικτύου.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο,

Με εκτίμηση,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...