Προς το περιεχόμενο

galaxy s6 tim logo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω το samsung galaxy s6 απο ενα καταστημα που βρηκα στο skroutz αλλα προσεξα μεσα στη παρενθεση αυτο -> (tim logo) .... τι ακριβως σημαινει;

Δημοσ.

Επηρρεαζει με καπoιον αλλο τροπο το κινητο μου ή απλα εμφανιζεται το logo;

Απλά το Logo θα σου εμφανίζει κι μπορεί να έχει εγκατεστημένες κι τίποτα εφαρμογές της Tim αλλά όχι κάτι που να σε ενοχλεί (εμένα όταν bootarei το Αlpha έχει λογότυπο της T-mobile Κι είχε κι μερικές εφαρμογές προεγκατεστημένες τις οποίες έσβησα)

Δημοσ.

Εγω το πηρα απο ενα κατάστημα που λέγεται open365 είχε πολυ καλές κριτικές και βασικα ηταν όντως αψογοι ζήτησα τιμολόγιο αλλα γτ πανω απο 500 ευρω τιμολόγιο θελει κατάθεση εκανα κατάθεση και την επόμενη μερα ηταν στην πορτα μου. .το κινητο είναι απο Πορτογαλια το έλεγξα στην σαμμυ για εγγυηση..νομίζω τωρα δεν έχει μαύρο καθώς το πηρα

Δεν είχε κανένα logo η κάτι αντίστοιχο

Υ.Γ δεν κάνω διαφήμιση απλα σου λεω να ριξεις μια ματιά

Δημοσ.

Είναι branded το κινητό.Εχει κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές(4-5) έξτρα τις οποίες μάλλον δεν θα σε αφήσει να τις απεγκαταστήσεις όλες.

Μικρό το κακό,ετσι και αλλιώς τα Samsung έχουν ήδη πολλές άχρηστες εφαρμογές που δεν γίνονται να απεγκατασταθούν.

Καλύτερα πάντως είναι να βρείς unbranded κινητό χωρίς αυτές τις έξτρα εφαρμογές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...