EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 epidi exo mia ergasia kai thelo na exo sto word arithmous ifsomenous sto tetragono . ginete ?
wraeththu Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Insert -> Object -> Equation Editor me tin proupo8esi pws ton exeis egkatestimeno otan ebales to Office giati de nomizw na mpainei stin default egkatastasi. An 8es mono ari8mous upswmenous sto tetragwno tote dokimase to Superscript apo tis ru8miseis twn fonts.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Καλησπέρα, δεξί κλικ στην γραμμή εργαλείων -> προσαρμογή, και βρές την εντολη που θέλεις, drag it, και βάλτη σε οποιο σημείο της γραμμής θέλεις για να την έχεις πρόχειρη όποτε την χρειαστείς.
insomniaK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 ναι γίνεται όπως σου είπαν τα παιδιά! Από εκεί και πέρα μπορείς να βάλεις το MATH TYPE, το equation ή αν θέλεις κάτι πολύ προηγμένο τότε LATEX καλή τύχη!
The_Mentor Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 CTRL+SHIFT+= (to koumpaki tou ison deksia apo to mhden) kai grafeis ek8etes xwris equation editor. The Mentor
zaxoys Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Α ρε Mentor!Και εγώ παλιά ήξερα μόνο με τον equation editor Θυμάμαι 1 φορά που ήμουν στο μηχανογραφικό της σχολής για να αλλάξω κάτι σε 1 εργασία και να μην θυμάμαι με τπτ ποιός συνδυασμός είναι και να μην βρίσκω την επιλογή ....΄Μου έσπασε τα νεύρα ...τελικά βρήκα μετά από καμια ώρα κάποιον που το ήξερε...από τότε δεν το ξαναξέχασα ...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 ok kai ta 2 leitourgisan ,kai to equation kai to shift+ctrl+= opote kai oloklirosa tin ergasia . sas EYXARISTO ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.