Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κόσμος που το θέλει πρώτος. Όπως υπάρχει κόσμος που τρέχει να μπει πρώτος μέσα στο γήπεδο είτε για τον αγώνα είτε για τη συναυλία. Και για έναν φανατικό που ξέρει πως μετά το σημερινό πρώτο κύμα διάθεσης, μπορεί να περάσει μέχρι και ένας μήνας για να το ξαναβρεί σε stock, είναι ολίγον σημαντικό (για τα δικά του γούστα και επιθυμίες πάντα).

Ένας αθλητικός αγώνας ας πούμε για μένα, ακόμη κι αν δεν επαναληφθεί, δεν θα με κάνει νιώσω άσχημα αν τον χάσω. Κάποιος άλλος όμως μπορεί να το παρει και κατάκαρδα.

Λέω κάτι εξωπραγματικό?

Γίναμε ξαφνικά όλοι χωροφύλακες στα γούστα και τις επιθυμίες των άλλων? "Κατσίκες του γείτονα" κλπ φάση?

Δεν μιλαμε τοσο για επιθυμιες, μιλαμε για την τακτικη.

Εστω μια συναυλια/αγωνας που μπορεις να αγορασεις εισιτηρια απο τον καναπε σου κ να το εχεις χωρις εξτρα κοστος στην πορτα σου την πρωτη μερα που θα γινουν διαθεσιμα.

Το να πας και να ξημεροβραδιαζεσαι σε ουρα εξω για ωωωωωρες ειναι καπως οταν θα μπορουσες να το κανεις απο τον καναπε σου.

Ειναι τουλαχιστον αφελες να προτιμησεις το 2ο.

Και μιλαμε για συναυλια/αγωνα που τα εισιτηρια ειναι πεπερασμενα κ δεν θα μπορεις να τα αγορασεις ΠΟΤΕ αν το χασεις.

Αν μιλαμε για προιον που μπορεις να το αγορασεις μελλοντικα, τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα.

Δημοσ.

Είτε 1000€ να έχω στην άκρη η 10.000€ δεν θα έδινα 700-1000€ για κινητό.Πόσο μάλλον να μην έχω καθόλου χρήματα στην άκρη και να προσπαθώ μήνες να τα μαζέψω.

Για 2 τουλάχιστον λόγους:

1)Οτι πρόκειται για υπερεκτιμημένο υλικό αγαθό.

2)Το οποίο δεν είναι πρώτης ανάγκης,δεν είναι απαραίτητο.

• Like 1
Δημοσ.

Που να δεις και την αντικειμενικότητα στις αναφορές που έρχονται κατά καιρούς... Ειδικά από άτομα που έχουν κανει ήδη την παράβαση και μετά κατηγορούν τους άλλους...  Xanax θα με κάνετε να πάρω στο τέλος.

Αντικειμενικοτητα ειναι να μην καταλαβαινει καποιος την διαφορα μεταξυ των 2 ουρων.

Ισως επειδη ανηκει στις κατηγοριες που αναφερει ο dali13gr?

Α ρε HAL, Apple το κατάντησες το Insomnia, ξέρεις πόσα πρόβατα περίμεναν στην ουρά εδώ και 2 βδομάδες να σχολιάσουν το θέμα με τα πρόβατα της Apple;

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μιλαμε τοσο για επιθυμιες, μιλαμε για την τακτικη.

Εστω μια συναυλια/αγωνας που μπορεις να αγορασεις εισιτηρια απο τον καναπε σου κ να το εχεις χωρις εξτρα κοστος στην πορτα σου την πρωτη μερα που θα γινουν διαθεσιμα.

Το να πας και να ξημεροβραδιαζεσαι σε ουρα εξω για ωωωωωρες ειναι καπως οταν θα μπορουσες να το κανεις απο τον καναπε σου.

Ειναι τουλαχιστον αφελες να προτιμησεις το 2ο.

Και μιλαμε για συναυλια/αγωνα που τα εισιτηρια ειναι πεπερασμενα κ δεν θα μπορεις να τα αγορασεις ΠΟΤΕ αν το χασεις.

Αν μιλαμε για προιον που μπορεις να το αγορασεις μελλοντικα, τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα.

Εγω ας πούμε στην Ελλάδα δεν το έχω μαζί με τις άλλες χωρες διαθέσιμο. Σαν φαν λοιπόν, αν ήμουν τώρα στο Λονδίνο δεν θα στεκόμουν απ'εξω (και είχα προφανώς τα χρήματα)? :)

Αντικειμενικοτητα ειναι να μην καταλαβαινει καποιος την διαφορα μεταξυ των 2 ουρων.

Ισως επειδη ανηκει στις κατηγοριες που αναφερει ο dali13gr?

Όσες φορές και να το κανεις quote, δεν έχει αποτέλεσμα σε μένα Με έχεις εκπαιδεύσει τέλεια τόσα χρόνια. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναδιάβασε καλύτερα την πρώτη παράγραφο που έγραψα. 

με την πρώτη παράγραφο συμφωνώ,με την δεύτερη όχι,δεν συμφωνώ πως είναι υποκειμενικό το πως βλέπει κάποιος κάποιον που περιμένει σαν το ζώο για να πάρει κάτι που δεν θα του χρειαστεί για να επιβιώσει......έλεος τώρα με τα iphone και τα play και τα xbox και για ότι άλλο περιμένουν έτσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ας πούμε στην Ελλάδα δεν το έχω μαζί με τις άλλες χωρες διαθέσιμο. Σαν φαν λοιπόν, αν ήμουν τώρα στο Λονδίνο δεν θα στεκόμουν απ'εξω (και είχα προφανώς τα χρήματα)? :)

Εγω δεν θα εχανα ωρες/μερες σε ουρες, αλλα θα το ειχα παραγγειλει για παραλαβη στο Λονδινο.

Όσες φορές και να το κανεις quote, δεν έχει αποτέλεσμα σε μένα Με έχεις εκπαιδεύσει τέλεια τόσα χρόνια.  :)

Παραμιλας;

Αποδειχτηκε αλλωστε οτι "δεν εχει αποτελεσμα", οταν  αποφασισες πανω στο θυμο σου να σβησεις μηνυματα χωρις χαρακτηρισμους κ να αφησεις αλλα.

Αν ησουν χαλαρος, θα ησουν κ αντικειμενικος, οποτε προσπαθεισαι να μην εκνευριζεσαι.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

το Iphone 6s ειναι απλα ενα τρομερο και μοναδικο στο ειδος του smartphone! Συμφωνα με πληροφοριες απο τους τυχερους που καταφεραν να το αποκτησουν μπορεις να:

α) κανεις τηλεφωνικες κλησεις

β) στειλεις μηνυματα(!!)

γ) συνδεθεις στο ιντερνετ

δ) βγαλεις ωραιες φωτογραφιες

ε) δεις βιντεο στο κινητο σου (!!!!)

,και ολα αυτα μονο με 700 ψωροευρω!!!! τσαμπα πραγμα!!!

Δεν υποστηρίζει βέβαια αναφορά παράδοσης sms, οπότε αν έχεις iphone δεν μπορείς να ξέρεις αν το μήνυμα σου έφτασε.

Αλλά σιγά το πράγμα, αφού μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες και να τις δω στην οθόνη, αξίζει τα λεφτά του

• Like 1
Δημοσ.

@billdanos

Μπορείς να θες να κάνεις μια σύγκριση για να δείξεις τι θες να πεις, αλλά θα πρέπει να την κάνεις ανάμεσα σε όμοια πράγματα.Αυτό προσπαθούν να σου πουν.

Π.χ. μια καλή σύκριση θα ήταν μεταξύ των γεγονότων του άρθρου και των ουρών που σχηματίζουν για ένα καινούριο βίβλιο μια σειράς.Εκέι ναι υπάρχει αναλογία.

Αναλογία θα υπήρχε στο δικό σου παράδειγμα αν το iphone ήταν συλλεκτικό, δηλαδή είχε πεπερασμένο και μικρο αριθμό κομματιών.

Οπότε συμφωνώ και εγώ. άκυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά το βλέπω κάθε χρόνο και γελάω!
Γελάω με κάθε πάθος και φανατισμό μερικών τόσο που στο τέλος αναρωτιέμαι αν είναι αυτοί ανόητοι ή εγώ που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το βρίσκω ενδιαφέρων.

Για τις σημειώσεις
iPhone έχω, είχα και κατά πάσα πιθανότητα iPhone μπορεί να πάρω. (Κάποια στιγμή, μεταχειρισμένο όταν πέσουν οι τιμές)

Το να φανατίζεσαι με κάτι, είτε αυτό είναι ομάδα, είτε κόμμα, είτε κινητό, είτε
brand name, είτε αμάξι brand name ακόμα και τόσα άλλα το θεωρώ λίγο χαζό. Χαζό όχι στο να το υποστηρίζεις, χαζό στο να ξεφεύγεις τα όρια του λογικού και να ταυτίζεσαι!

Δεν ασχολούμαι με ομάδες (για την ακρίβεια δεν έχω ιδέα), θεωρό χάσιμο χρόνου από τη ζωή μου να δω ένα ματς, δεν ασχολούμαι με
aplle, Android ios κλπ αλλά σχολιάζω, διακρίνω και επιλέγω! Δεν φανατίζομαι.

Όπως και να έχει εγώ το θεωρώ υπέρτατη μα^*$α να περιμένεις για ένα κινητό (στη προκειμένη περίπτωση), αλλά οφείλω να παραδεχτώ την
aplle, κάτι κάνει σωστά και υπάρχει τέτοια τρέλα στο κοινό.

Α! και δεν πιστεύω ότι έχουν λύσει όλοι όλα τους τα προβλήματα. Σε καμία περίπτωση!

• Like 2
Δημοσ.

Όπως και να έχει εγώ το θεωρώ υπέρτατη μα^*$α να περιμένεις για ένα κινητό (στη προκειμένη περίπτωση)...

Συμφωνώ φίλε μου, αλλά κάποιοι δεν αλλάζουν γνώμη...ότι επιχείρημα και να πεις...

Ρε τι κόλημα είναι αυτό?!!! Πωωωωω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...