Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα το θυμήθηκες ( και asap ); Τώρα θυμήθηκες να iphonέψεις; Μετά το παρακατιανό z3 ( γιατί δεν πήρες 5s ); Μετά το παρακατιανό s6 ( γιατί δεν πήρες iphone 6 ); ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟ 6s ( asap ). Με τέτοιο κολλημένο μυαλό, τέτοια προκατάληψη, τέτοιο μίσος για την samsung, τέτοια υποστήριξη απέναντι στην apple ( γκουχου γκουχου, λες και σου τα σκάνε ) είχες στα χέρια σου android; Είχες στα χέρια μια μετριότητα; ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ; Απαράδεκτος! Τα χαιρετίσματα μου και πολύ χρόνο σπατάλησα, κεφάλας μα τι κεφάλας. Αυτές δεν είναι απόψεις καλέ μου άνθρωπε, τα έχεις μπλέξει όλα, διασκέδαση, ποδοσφαιρικούς αγώνες, βασικές ανάγκες ένας πανικός. Τέλος πάντων ο κόσμος σε κατάλαβε αδερφέ, ότι και να λέμε τώρα ανούσιο θα`ναι. Καλό βράδυυυυυ Ωραίο παραλήρημα. Δεν κατάλαβες Χριστό από όσα έγραψα γιατί το κόλλημα που έχεις με την Apple ξεπερνάει και το δικό μου. Σχεδόν εμμονή με ψυχιατρικους όρους. Πήρα z3 και s6 και nexus 5 για να διαπιστωσω ο ίδιος αν είναι τόσο σούπερ όσο λέτε. Αλλά δεν μας τα λέτε όλα όπως καταλαβα. Τα κρύβετε κάτω από το χαλακι. Περαστικά. Σε καμία περίπτωση δεν δούλεψε z3 s6. Φαίνεται από αυτα που γράφει.Θα 'θελες! 11 μήνες με το Z3 (με 2 φορές αντικατάσταση οθόνης στην arvato επειδή ξεκολουσε από τη θερμοκρασια) και 10 ημέρες τώρα με το s6 32gb Black. Iphone έχω να πάρω από το 5S. 2
LichKing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 ...το διορθώνω κύριε μοντερειτορ (billdanos) Εκτός από αυτά που διάβασα εδώ μέσα, το είδα και στην τηλεόραση... Εξαιρετικά χάλια... κατσε να το κάνω και σκρίν!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 ...το διορθώνω κύριε μοντερειτορ (billdanos) Εκτός από αυτά που διάβασα εδώ μέσα, το είδα και στην τηλεόραση... Εξαιρετικά χάλια... κατσε να το κάνω και σκρίν! Δεν είναι δικό μου πρόβλημα το γεγονός πως δεν μπορείτε να συζητήσετε και να διαφωνησετε με φυσιολογικό τρόπο.
mants118 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτοί περιμένουν και για άλλα πράγματα για μέρες!
SPANK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Όσο αφορά την είδηση προσωπικά οκ το βρίσκω λίγο αστείο να στήνεται ο κόσμος για οποιοδήποτε αγαθό σε τέτοιες ουρες και με τις ώρες / ημέρες αλλα απο την άλλη ο καθένας κάνει οτι θέλει και ξοδεύει οπως θέλει εκείνος τον χρόνο του / πορτοφόλι του οποτε απλα γελάω 3
efstratios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Και ακόμα λίγη ξεφτίλα από τη Σάμμυ:http://www.cultofandroid.com/76324/samsung-tries-to-sell-its-galaxy-s6-edge-to-iphone-6s-buyers-in-london/ Κι όμως έχει κι άλλο, δεν υπάρχει πάτος, ρε Σάμμυ, δεν υπάρχει! http://www.ibtimes.com/samsungs-attempt-troll-apple-fans-iphone-6s-launch-falls-flat-2113602
Choulio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Και το τελειότερο τηλέφωνο να έβγαινε... πάντα κάποιοι θα το έκραζαν, οπότε τα πράγματα είναι τελείως απλά και κατανοητά. Έχει να κάνει με το πόσο κομπλεξισμό βγάζει κάποιος. Ακόμα το android έχεις; Ακόμα με την samsung ασχολείσαι; Ακόμα για το z3 μιλάς; Ρε μπας και είσαι στην ουρά; Πήγαινε πάρε αγορίνα ΜΑΣ την iphonia να γουστάρεις αλαγκάριστο browsing, πήγαινε πάρε την iphonia με τον σουπερνόβα επεξεργαστή. Κουράζεις φίλε, κουράζεις πολύ και μετά αναγκάζεται να σε καντηλιάσει ο άλλος. Άμα εσύ βρίσκεις θέμα με λαγκ στο browsing τότε να ξέρεις πως κανένα τηλέφωνο δεν σου κάνει, ούτε το galaxy16 ούτε το iphone40. Υ.Γ άθλιοι πυρήνες το s6 που κάνουν το browsing ελεεινό και τρισάθλιο, 1gb ram το iphonaki άλλα εκεί, ξέρω ξέρω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ επειδή η apple δεν χρειάζεται περισσότερη RAM. Ήταν ολοφάνερο πως έχεις θέματα, άλλα δεν περίμενα σε τέτοιο βαθμό. Στο 2015 να θεωρείς προβληματικό το browsing σε μια συσκευή ναυαρχίδα ( και δεν το λέω επειδή γουστάρω samsung, ας ήταν οποιαδήποτε άλλη συσκευή ). Τώρα το θυμήθηκες ( και asap ); Τώρα θυμήθηκες να iphonέψεις; Μετά το παρακατιανό z3 ( γιατί δεν πήρες 5s ); Μετά το παρακατιανό s6 ( γιατί δεν πήρες iphone 6 ); ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟ 6s ( asap ). Με τέτοιο κολλημένο μυαλό, τέτοια προκατάληψη, τέτοιο μίσος για την samsung, τέτοια υποστήριξη απέναντι στην apple ( γκουχου γκουχου, λες και σου τα σκάνε ) είχες στα χέρια σου android; Είχες στα χέρια μια μετριότητα; ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ; Απαράδεκτος! Τα χαιρετίσματα μου και πολύ χρόνο σπατάλησα, κεφάλας μα τι κεφάλας. Αυτές δεν είναι απόψεις καλέ μου άνθρωπε, τα έχεις μπλέξει όλα, διασκέδαση, ποδοσφαιρικούς αγώνες, βασικές ανάγκες ένας πανικός. Τέλος πάντων ο κόσμος σε κατάλαβε αδερφέ, ότι και να λέμε τώρα ανούσιο θα`ναι. Καλό βράδυυυυυ Όσο επιτρεπονται τετοιες συμπεριφορες τοσο πιο πολλα threads θα γιντονται μπ**ρδελο. Δεν ειναι δυνατον να επιτρεπεται τετοιο μισος και τοσο ασχημη γλωσσα στον οποιοδηποτε. Αλλα τι λεω.. εδω ο mod καθεται και συμμετεχει στο vs. Καταλαβαινω οτι "εχουν φαση" τα vs και ας μη κρυβομαστε φερνουν κλικ αλλα πρεπει να μπαινουν και καποια ορια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Όσο επιτρεπονται τετοιες συμπεριφορες τοσο πιο πολλα threads θα γιντονται μπ**ρδελο. Δεν ειναι δυνατον να επιτρεπεται τετοιο μισος και τοσο ασχημη γλωσσα στον οποιοδηποτε. Αλλα τι λεω.. εδω ο mod καθεται και συμμετεχει στο vs. Καταλαβαινω οτι "εχουν φαση" τα vs και ας μη κρυβομαστε φερνουν κλικ αλλα πρεπει να μπαινουν και καποια ορια. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι. Συμβαίνει αυτό κάθε μα κάθε φορά που έχουμε νέο iphone. Απλά κάποιοι όταν ενοχλούνται λίγο περισσότερο απο το φυσιολογικό, κάνουν λίγο πιο έντονα τα σχόλια για το παιχνίδι των εντυπώσεων. Ειδικά όταν έχουμε και παράλογα κείμενα σαν αυτά που quotάρεις, δεν έχει νόημα να χάσω χρόνο για να απαντήσω. Βλέπεις ότι μου καταλογίζουν "μίσος" για τη samsung, ενώ εξηγώ πως πήρα μία απο τις καλύτερες συσκευές της και τελικά δεν ικανοποίησε τα γούστα μου. Στην τελική πάντως, ό,τι και να λέμε εδώ, ούτε εγώ θα αποτραπώ από το να αγοράσω το iphone, ούτε και ο hater θα αφήσει το android του για να περάσει στο ios. Άρα όλα καλά! Προσωπικά δεν χάνω τον ύπνο μου όταν κάποιος θα με βρίσει ή θα με προσβάλλει. Αν το παρακάνει απλά θα φάει το ban και μετά θα κάνει νέο profile για να συνεχίσει απο εκεί που σταμάτησε (και θα βάλει για email: [email protected]) 1
dream21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Η μεγάλη πλάκα είναι οτι ολοι εδω μέσα που τρολαρουν την Apple για τις τιμες τις εχουν Samsung S6 και S6 Edge τις τάξεως των 700€. Ώπα συγνώμη ξέχασα εχει και με 500€ στα skroutzoμαγαζά.Κούνια που σας κούναγε. 1
suffocater Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Η μεγάλη πλάκα είναι οτι ολοι εδω μέσα που τρολαρουν την Apple για τις τιμες τις εχουν Samsung S6 και S6 Edge τις τάξεως των 700€. Ώπα συγνώμη ξέχασα εχει και με 500€ στα skroutzoμαγαζά.Κούνια που σας κούναγε. Eισαι μυρωδιάς κ εσυ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Eισαι μυρωδιάς κ εσυ? Α μυρίζεις και εσύ τις συσκευασίες των νέων συσκευών? Και νόμιζα πως είμαι ο μόνος! 1
suffocater Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Α μυρίζεις και εσύ τις συσκευασίες των νέων συσκευών? Και νόμιζα πως είμαι ο μόνος! Εσωρουχα και πατουσες* ^^
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εσωρουχα και πατουσες* ^^ Α εσύ είσαι πιο ανώμαλος. Παρεξήγησις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα