Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμ θα ορκιζόμουν ότι σε ένα άλλο site είδα και άλλες φωτογραφίες με νεκρούς από ποδοπάτημα στις ουρές...

γιατί τις κρύβει το insomnia?!?! ;P

αυτά τα άτομα δεν είναι apple funs είναι επαγγελματίες καταναλωτές.. οι μουτζαχεντίν του δυτικού κόσμου.. 

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα Mod's του site!

Έλα πείτε την αλήθεια τώρα...

Επίτηδες το βαλατε το θέμα...

Ξερατε τι θα γίνει και καθεστε σε μια γωνία και γελατε...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τότε παίζει πρόβλημα.

Η μάνα μου έχει το HTC Magic με Android Cupcake.

Μπορεί να κολλάει άστα να πάνε γιατί είναι το δεύτερο κινητό με Android που κυκλοφόρησε, αλλά στο browser του γράφει κανονικά.

Τώρα το να λες ότι sgs6 είναι σκατά στο browsing μου φαίνεται υπερτραβηγμένο. Και δεν συμπαθώ και τη samsung.

Το ίδιο τραβηγμένο θα μου φαινόταν αν κάποιος έλεγε ότι το άιφον αλλού πατάς και αλλού γράφει στο browsing του.

Περιεγραψα πολύ συγκεκριμένη συνθήκη και δεν αναφέρθηκα συνολικά στο browsing. Μια δοκιμή θα σε πείσει. Και είναι θεματάκια που δεν τα είχα ούτε στο iphone 5 (πόσο μάλλον στα πιο νέα). Πολλά μικρά τέτοια είναι που με κάνουν να επιστρέφω στο apple και το ios. Φαντάσου πως αυτή τη φορά έμεινα σχεδόν 2 χρόνια χωρίς iphone χρησιμοποιώντας android (nexus 5, Z3, Galaxy S6) αλλά δεν μπορώ να πω πως έκανα τη δουλειά μου καλυτερα και απροβλημάτιστα όπως με το iphone. Μπορεί οι συσκευές που είχα να ήταν καλύτερες στα specs (αν και ούτε καν η οθόνη του Galaxy S6, κατάφερε να πείσει το μάτι μου πως είναι καλύτερη απο του iphone, αλλά ας μην ανοίξω άλλο μέτωπο γιατί θα μου δείξετε τα links πως στις μετρήσεις βγήκε η καλύτερη κλπ κλπ. Το μάτι μου όμως έχει άλλη άποψη.)

2 χρόνια τώρα είχα συσκευές που θεωρητικά έκαναν πολύ περισσότερα από ότι ένα iphone, αλλά στην πράξη το 90% αυτών των χαρακτηριστικών δεν τα χρησιμοποίησα πρακτικά σχεδόν ποτέ... Προτιμώ λοιπόν τη βελτίωση της καθημερινότητάς μου και αυτά τα 5-10 πράγματα που κάνω καθημερινά με ένα smartphone, να γίνονται με τον καλύτερο και πρακτικότερο τρόπο.

:)

PS: Η Samsung κατάφερε και έφτιαξε την ασύρματη βάση φόρτισης για το S6 με τέτοιο τρόπο, που βάζεις πάνω τη συσκευή και αν ξεχαστείς λίγο αυτή κάνει βόλτα και γλιστράει από πάνω της (και αν την εχεις κοντά στην άκρη απο κάνα τραπεζάκι ...την πάτησες)! Το βάζω πάνω μέσα στη θήκη του για να κάθεται σταθερά (και έτσι ζεσταίνεται ακόμη περισσότερο όταν φορτίζει).  :ph34r:

Καλημέρα Mod's του site!

Έλα πείτε την αλήθεια τώρα...

Επίτηδες το βαλατε το θέμα...

Ξερατε τι θα γίνει και καθεστε σε μια γωνία και γελατε...

Όχι. Συμβαίνει το ίδιο χρόνια τώρα κάθε φορά που βγαίνει νέο iphone. Η ανάγκη κάποιων να συμμετέχουν σε αυτά τα θέματα, ξεπερνάει ακόμη και τη δική μας "κάψα" σαν φαν μπόυς... :P

• Like 3
Δημοσ.

Αν και εσυ ειχες 

1) Σπιτι εξασφαλισμενο για παντα

2) Φαγητο αφθονο και εξασφαλισμενο για παντα

3) Δουλεια χαλαρη και με πολλα λεφτα, για παντα

4) Γυναικα και παιδια ισως και εγγονια

5) Λεφτα να ξοδεψεις σε ο,τι σου γυαλισει

Τοτε ισως να περιμενες και εσυ στην ουρα για το iphone για να εχεις και κατι να κανεις να σου περασει η ωρα.

Επειδη ομως εδω ειναι Ελλαδα και προσφατα ψηφισαμε το "νεο" για να μας σωσει.. παρτε κουβαδες για να μαζεψουμε τα λεφτα που θα βρεχει απο τον ουρανο, και παμε βουρ ολοταχος για την ουρα στο επομενο iphone.

• Like 1
Δημοσ.

2 χρόνια τώρα είχα συσκευές που θεωρητικά έκαναν πολύ περισσότερα από ότι ένα iphone, αλλά στην πράξη το 90% αυτών των χαρακτηριστικών δεν τα χρησιμοποίησα πρακτικά σχεδόν ποτέ... Προτιμώ λοιπόν τη βελτίωση της καθημερινότητάς μου και αυτά τα 5-10 πράγματα που κάνω καθημερινά με ένα smartphone, να γίνονται με τον καλύτερο και πρακτικότερο τρόπο.

:)

PS: Η Samsung κατάφερε και έφτιαξε την ασύρματη βάση φόρτισης για το S6 με τέτοιο τρόπο, που βάζεις πάνω τη συσκευή και αν ξεχαστείς λίγο αυτή κάνει βόλτα και γλιστράει από πάνω της (και αν την εχεις κοντά στην άκρη απο κάνα τραπεζάκι ...την πάτησες)! Το βάζω πάνω μέσα στη θήκη του για να κάθεται σταθερά (και έτσι ζεσταίνεται ακόμη περισσότερο όταν φορτίζει).  :ph34r:

​Συνήθης απάντηση: "Σου έκατσε ελαττωματική συσκευή. Η δική μου είναι μια χαρά." :cry: ​

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

​Συνήθης απάντηση: "Σου έκατσε ελαττωματική συσκευή. Η δική μου είναι μια χαρά." :cry: ​

ή οποία χρησιμοποιείται από όλους όμως :P

Δημοσ.

Και το τελειότερο τηλέφωνο να έβγαινε... πάντα κάποιοι θα το έκραζαν, οπότε τα πράγματα είναι τελείως απλά και κατανοητά.

Έχει να κάνει με το πόσο κομπλεξισμό βγάζει κάποιος.

Το Galaxy S6 με τους σούπερ πυρήνες του...

Ακόμα το android έχεις; Ακόμα με την samsung ασχολείσαι; Ακόμα για το z3 μιλάς; Ρε μπας και είσαι στην ουρά; Πήγαινε πάρε αγορίνα ΜΑΣ την iphonia να γουστάρεις αλαγκάριστο browsing, πήγαινε πάρε την iphonia με τον σουπερνόβα επεξεργαστή. Κουράζεις φίλε, κουράζεις πολύ και μετά αναγκάζεται να σε καντηλιάσει ο άλλος. Άμα εσύ βρίσκεις θέμα με λαγκ στο browsing τότε να ξέρεις πως κανένα τηλέφωνο δεν σου κάνει, ούτε το galaxy16 ούτε το iphone40.

Υ.Γ άθλιοι πυρήνες το s6 που κάνουν το browsing ελεεινό και τρισάθλιο, 1gb ram το iphonaki άλλα εκεί, ξέρω ξέρω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ επειδή η apple δεν χρειάζεται περισσότερη RAM.

Ήταν ολοφάνερο πως έχεις θέματα, άλλα δεν περίμενα σε τέτοιο βαθμό. Στο 2015 να θεωρείς προβληματικό το browsing σε μια συσκευή ναυαρχίδα ( και δεν το λέω επειδή γουστάρω samsung, ας ήταν οποιαδήποτε άλλη συσκευή ).

• Like 3
Δημοσ.

Α καλα ο κοσμος δεν παει καλα καθετε και κανει ουρες για να παρει κινητο τηλεφωνο.. Λες και δεν μπορουν να περιμενουν και λιγο.. Η να το παρουν online

Δημοσ.

Α καλα ο κοσμος δεν παει καλα καθετε και κανει ουρες για να παρει κινητο τηλεφωνο.. Λες και δεν μπορουν να περιμενουν και λιγο.. Η να το παρουν online

Σαν την Ελλαδιτσα θα σκεφτοντε, θα φοβουνται να κανουν ηλεκτρονικες αγορες και τους στείλουν πέτρες! :-P

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ακόμα το android έχεις; Ακόμα με την samsung ασχολείσαι; Ακόμα για το z3 μιλάς; Ρε μπας και είσαι στην ουρά; Πήγαινε πάρε αγορίνα ΜΑΣ την iphonia να γουστάρεις αλαγκάριστο browsing, πήγαινε πάρε την iphonia με τον σουπερνόβα επεξεργαστή. Κουράζεις φίλε, κουράζεις πολύ και μετά αναγκάζεται να σε καντηλιάσει ο άλλος. Άμα εσύ βρίσκεις θέμα με λαγκ στο browsing τότε να ξέρεις πως κανένα τηλέφωνο δεν σου κάνει, ούτε το galaxy16 ούτε το iphone40.

Το περιμένω λέμε το 6s plus asap. Αρκετά με τις μετριότητες που δεν "τραβάνε" ούτε με 8-10 πυρήνες, ούτε και με 3gb ram... (ξέρεις πόσο lag τρώει το s6 αν δεν απενργοποιήσεις το default widget του flipboard?)

Θέλω το ταπεινό διπύρηνο iphoneάκι με τα 2gb ram που τα βάζει κάτω όλα. :P

(προσάρμοσα την απάντηση στο ύφος σου για να συνεννοηθουμε).

• Like 3
Δημοσ.

Καλα μην φατε καποιοι εχουν blog/site και θα κανουν review με ατελειωτα κλικ, καποιοι εχουν καναλι στο youtube και πιθανοτατα θα ξεκινησουν να τα λυγιζουν καινε πυροβολανε να γουσταρει ο κοσμος να μαζευουν views (και λεφτα) και τελος οι υπολοιποι θα βαλουν αγγελια στο ebay με καπελο για τριτοκοσμικες χωρες που δεν θα παει αμεσα, να βαλουμε μεσα και καποιους που θα πουλησουν την θεση τους στην ουρα και στο τελος μενουν καμια 10αρια καμενοι που το θελουν οντως για να το κρατησουν.

• Like 1
Δημοσ.

Το περιμένω λέμε το 6s plus asap. Αρκετά με τις μετριότητες που δεν "τραβάνε" ούτε με 8-10 πυρήνες, ούτε και με 3gb ram... (ξέρεις πόσο lag τρώει το s6 αν δεν απενργοποιήσεις το default widget του flipboard?)

Θέλω το ταπεινό διπύρηνο iphoneάκι με τα 2gb ram που τα βάζει κάτω όλα. :P

(προσάρμοσα την απάντηση στο ύφος σου για να συνεννοηθουμε).

Τώρα το θυμήθηκες ( και asap ); Τώρα θυμήθηκες να iphonέψεις; Μετά το παρακατιανό z3 ( γιατί δεν πήρες 5s ); Μετά το παρακατιανό s6 ( γιατί δεν πήρες iphone 6 ); ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟ 6s ( asap ). Με τέτοιο κολλημένο μυαλό, τέτοια προκατάληψη, τέτοιο μίσος για την samsung, τέτοια υποστήριξη απέναντι στην apple ( γκουχου γκουχου, λες και σου τα σκάνε ) είχες στα χέρια σου android; Είχες στα χέρια μια μετριότητα; ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ; Απαράδεκτος!

Τα χαιρετίσματα μου και πολύ χρόνο σπατάλησα, κεφάλας μα τι κεφάλας. Αυτές δεν είναι απόψεις καλέ μου άνθρωπε, τα έχεις μπλέξει όλα, διασκέδαση, ποδοσφαιρικούς αγώνες, βασικές ανάγκες ένας πανικός. Τέλος πάντων ο κόσμος σε κατάλαβε αδερφέ, ότι και να λέμε τώρα ανούσιο θα`ναι. Καλό βράδυυυυυ  ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τα 'λεγα και πιο πάνω, αφού είναι τόσο χάλια το insomnia γιατί δεν κλείνεις το account αλλά φαίνεται κάτι σε κρατάει :P

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα το θυμήθηκες ( και asap ); Τώρα θυμήθηκες να iphonέψεις; Μετά το παρακατιανό z3 ( γιατί δεν πήρες 5s ); Μετά το παρακατιανό s6 ( γιατί δεν πήρες iphone 6 ); ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟ 6s ( asap ). Με τέτοιο κολλημένο μυαλό, τέτοια προκατάληψη, τέτοιο μίσος για την samsung, τέτοια υποστήριξη απέναντι στην apple ( γκουχου γκουχου, λες και σου τα σκάνε ) είχες στα χέρια σου android; Είχες στα χέρια μια μετριότητα; ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ; Απαράδεκτος!

Τα χαιρετίσματα μου και πολύ χρόνο σπατάλησα, κεφάλας μα τι κεφάλας. Αυτές δεν είναι απόψεις καλέ μου άνθρωπε, τα έχεις μπλέξει όλα, διασκέδαση, ποδοσφαιρικούς αγώνες, βασικές ανάγκες ένας πανικός. Τέλος πάντων ο κόσμος σε κατάλαβε αδερφέ, ότι και να λέμε τώρα ανούσιο θα`ναι. Καλό βράδυυυυυ ^_^

Σε καμία περίπτωση δεν δούλεψε z3 s6. Φαίνεται από αυτα που γράφει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...