Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα σοβαρά συγκρίνεις τα εισιτήρια ενός αγώνα με το ξεφτιλίκι των ανθρώπων ( αν μπορεί κάποιος να τους αποκαλέσει ανθρώπους ) έξω απ`τα καταστήματα περιμένοντας ένα τηλέφωνο;

Δεν περιμένω λογική απάντηση, αρκεί η άποψή σου, και μόνο που έγραψες τα παραπάνω!

Επίσης, καλέ μου άνθρωπε αναφέρθηκες σε γκατζετάκηδες.

Ένας γκατζετάκιας που ασχολείται 100% με την τεχνολογία

α) δεν έχει iphone ( σαφώς ούτε galaxy )

β) δεν περιμένει σε καμία περίπτωση έξω από οποιοδήποτε κατάστημα για ένα τηλέφωνο

γ)δεν μπαίνει καν σε συζήτηση για το αν η apple είναι καλύτερη απ`την samsung

Ένας γκατζετάκιας ενδιαφέρεται για τα χαρακτηριστικά της συσκευής που σημαίνει πως τον ενδιαφέρει ο πειραματισμός και η αξιολόγηση. Μια κινεζιά δηλαδή που θα κοστίσει τα μισά λεφτά απ`ότι το iphone και θα είναι τούμπανο από επεξεργαστές, ραμ, οθόνη, γρήγορη φόρτιση και απ`την πρώτη μέρα ρουτάρισμα ( εννοείται ).

Υ.Γ ο αγώνας είναι μια στιγμή που φεύγει και δεν επιστρέφει ( άλλο θέμα ο φανατισμός και το γούστο ). Άλλο είναι να σου μένει μια εμπειρία και άλλο ένα τηλέφωνο. Στην τελική τα εισιτήρια εξαντλούνται, δυστυχώς ένα γήπεδο δεν χωρία εκατομμύρια ανθρώπους, σε αντίθεση με τα iphone που απ`την στιγμή που θα κυκλοφορήσουν θα μπορέσεις να το έχεις οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Τη σήμερα, τι αύριο, τι την άλλη εβδομάδα. Θα σου πει κανείς πως δεν έχεις iphone; Δηλαδή εσύ για σουπερ μαρκετ έτσι κάνεις; Αν ας πούμε θα διαφημιστεί η σάλτσα πουμαρο, θα στήσεις σκηνή για να την αγοράσεις; Δεν θα την βρεις εκεί, θα την βρεις αλλού, δεν την έχει πουθενά, θα περιμένεις... ο αγώνας δεν επιστρέφει, το κινητό όμως ναι!

Και επειδή δεν είσαι καθόλου αντικειμενικός ( είσαι και συντονιστής ) αν θες μπορώ να αφιερώσω 5 λεπτά απ`την ζωή μου και να σου βρω αμέτρητες απαντήσεις πάνω στο θέμα κραξίματος. Είναι ολοφάνερο πως είσαι ένας hater της samsung και ποτέ μα ποτέ δεν λειτούργησες όπως θα έπρεπε να λειτουργήσει ένας moderator. Ότι δεν σε βολεύει δηλαδής το σβήνεις, το κλειδώνεις και λες την τελευταία κουβέντα. Επίσης, θα πεις οτιδήποτε άλλο εκτός του θέματος και θα μπεις επειδή σε τρελαίνουν ορισμένες απαντήσεις.

Αυτά. Δυστυχώς αυτός είσαι, κι αυτό είναι το insomnia.

Πραγματικά μπράβο τα είπες ολα

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα "πετάξουν" το προηγούμενο μοντέλο για να πάρουν το 6s, οι γνωστοί ηλίθιοι στο inetrnet που διαβάζουμε στα forum (εξωτερικού και Ελλάδας) επειδή έχει αυτά τα νέα "χαρακτηριστικά":

α) είναι ακριβώς ίδιο εμφανισιακά με το προηγούμενο μοντέλο

β) τρέχει το ακριβώς ίδιο Software με το προηγούμενο σου μοντέλο

γ) είναι λίγο γρηγορότερο

δ) έχει 2 giga μνήμη WOW!!! take my money!!

Τι σχολιάζουμε τώρα... IQ ραδικιού

Mετά τα "criticals" του d4mage θα προσθέσω και εγώ ότι ναι είναι μακάκες όσοι περιμένουν στις ουρές για ένα κινητό το οποίο είναι ακριβώς ίδιο σε εμφάνιση και σε λειτουργίες (Software) με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο που είχαν.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι να γίνει έρευνα γι' αυτούς που ξαναμπαίνουν στην ουρά. Δηλαδή αν έχουν σταθεί πρόπερσι/πέρυσι/φέτος κλπ.

Εκεί είναι ενδιαφέρον πόσοι είναι!

Επίσης πόσοι θα μπουν μέσα στο Apple Store (και είχαν σταθεί στην ουρά) και μετάνιωσαν και δεν αγόρασαν το τηλέφωνο, τεσταραν την συσκευή δεν τους άρεσε και έφυγαν αμέσως για να πάνε για αγορά του S6 edge!

:lol:

• Like 1
Δημοσ.

μονο μπραβο στην apple που εφτιαξε ενα τοσο ισχυρο brand.τελικα ολα θεμα marketing ειναι σκεφτειτε το λιγο αλλα ευτυχως δεν πολυσκεφτονται ολοι γιατι ετσι θα ηταν και πλουσιοι.

Δημοσ.

Θα άλλαζε. 

Θα άλλαζε η αίσθηση όταν θα έλεγε στον φίλο του/της "Πήρα πρώτος το iphone 6s plus!!!!! Ουάου είμαι τόσο τέλειος!!!"

Aυτό θα ίσχυε για τον πρώτο της ουράς, από τον δεύτερο και μετά, όλοι το πήραν μετά τον πρώτο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Πραγματικά μπράβο τα είπες ολα

Υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα "πετάξουν" το προηγούμενο μοντέλο για να πάρουν το 6s, οι γνωστοί ηλίθιοι στο inetrnet που διαβάζουμε στα forum (εξωτερικού και Ελλάδας) επειδή έχει αυτά τα νέα "χαρακτηριστικά":

α) είναι ακριβώς ίδιο εμφανισιακά με το προηγούμενο μοντέλο

β) τρέχει το ακριβώς ίδιο Software με το προηγούμενο σου μοντέλο

γ) είναι λίγο γρηγορότερο

δ) έχει 2 giga μνήμη WOW!!! take my money!!

Τι σχολιάζουμε τώρα... IQ ραδικιού

Mετά τα "criticals" του d4mage θα προσθέσω και εγώ ότι ναι είναι μακάκες όσοι περιμένουν στις ουρές για ένα κινητό το οποίο είναι ακριβώς ίδιο σε εμφάνιση και σε λειτουργίες (Software) με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο που είχαν.

Και γω λέω πως είναι μακακες όσοι τρελαινονται με το ποδόσφαιρο, το πάμε στοίχημα, τον τζόγο, τις μπάμιες κλπ κλπ. Και δεν βγάζουμε άκρη ποτέ. .. Οπότε ας έχουμε τα φράγκα για να ικανοποιουμε τις επιθυμίες μας και ας αφήσουμε τους διπλανούς μας.:)

Καλό το κράξιμο αλλά όταν είναι μόνο θεωρητικό δεν έχει καμία αξία και είναι σαν τα ποιήματα του Φανφάρα. Σας τσουζει που έχω άποψη για συσκευές που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου και περιγράφω τα άσχημα χαρακτηριστικά τους? Έχετε και σεις δηλαδή μετοχές της Samsung και της Google όπως έχω εγώ της Apple? :P OK καταλαβαίνω πως πλέον σκατε για ένα Samsung όσα και για ένα iPhone κάνοντας γαργαρα την υιοθέτηση χαρακτηριστικων που πριν κράζατε, αλλά ας παραδεχομαστε κάποια δεδομένα σε ότι αφορά αυτό που λέμε "εμπειρία χρησης".

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ θέλετε να μου πείτε ότι όλοι εμείς που μπαίνουμε στο σκρουτζ και κοιτάτε έστω και 1 ευρό να γλιτωσουμε και περιμένουμε 2 βδομαδες αντί να το πάρουμε από το πιο ακριβό άμεσα παραδοτεο κατάστημα. Βγάζουμε γλώσσα σε αυτούς που περιμένουν 5 ώρες πίνοντας καφέ για να γλιτωσουν πολλά περισσότερα ευρό?

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιο samsung ζεσταίνεται? Γιατί με note 3 και 100% load να είναι δεν ζεσταίνεται εκτός από μέρες καλοκαιριού που έχει 40 βαθμούς έξω.

Το Galaxy S6 με τους σούπερ πυρήνες του...

Δημοσ.

Εδώ περιμένουμε 3 ωρες στην ουρά στην εφορία για να πληρώσουμε και μας χαλάει που κάποιοι περιμένουν στην ουρά για να γλιτωσουν λεφτά.

Και στην τελική αν το κάνουν κάποιοι όχι για τα λεφτά αλλά για να το έχουν πρώτη μέρα. Τότε τους καταλαβαίνω διότι είναι χόμπι τους και καλά κάνουν. Εδώ άλλοι κάνουν ταξίδια για ενα γραματοσιμο. Και εμένα μου φαίνεται ηλιθιότητα να περιμένει κάποιος στην ουρά να δει μπάλα στο γήπεδο όμως το σέβομαι εφόσον αυτό γουστάρει. Ο ένας θα πει αααα η ομάδα είναι θρησκεία και ο άλλος το ίδιο θα πει για την Apple.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης για να χαρείτε λίγο οι οχτροί μου, να αναφέρω πως ο hal γύρισε από Λονδίνο με άδεια χέρια και δεν βρήκε το 6s Plus 64gb space gray που του παρήγγειλα. Έχω νεύρα και αυτό το γράφω στον Chrome του GALAXY s6 σε full desktop mode και αλλού πατάω και αλλού γράφει. .. :P

Δημοσ.

Δεν υποστηρίζει βέβαια αναφορά παράδοσης sms, οπότε αν έχεις iphone δεν μπορείς να ξέρεις αν το μήνυμα σου έφτασε.

Αλλά σιγά το πράγμα, αφού μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες και να τις δω στην οθόνη, αξίζει τα λεφτά του

αν σουν λιγο ψαχμενος η ειχες iphone θα ήξερες οτι εχουν αναφορά παραδόσεις..... αλλα μεγάλα λογία απο μεγάλα στόματα...

Δημοσ.

Επίσης για να χαρείτε λίγο οι οχτροί μου, να αναφέρω πως ο hal γύρισε από Λονδίνο με άδεια χέρια και δεν βρήκε το 6s Plus 64gb space gray που του παρήγγειλα. Έχω νεύρα και αυτό το γράφω στον Chrome του GALAXY s6 σε full desktop mode και αλλού πατάω και αλλού γράφει. .. :P

Τότε παίζει πρόβλημα.

Η μάνα μου έχει το HTC Magic με Android Cupcake.

Μπορεί να κολλάει άστα να πάνε γιατί είναι το δεύτερο κινητό με Android που κυκλοφόρησε, αλλά στο browser του γράφει κανονικά.

Τώρα το να λες ότι sgs6 είναι σκατά στο browsing μου φαίνεται υπερτραβηγμένο. Και δεν συμπαθώ και τη samsung.

Το ίδιο τραβηγμένο θα μου φαινόταν αν κάποιος έλεγε ότι το άιφον αλλού πατάς και αλλού γράφει στο browsing του.

Δημοσ.

Και γω λέω πως είναι μακακες όσοι τρελαινονται με το ποδόσφαιρο, το πάμε στοίχημα, τον τζόγο, τις μπάμιες κλπ κλπ. Και δεν βγάζουμε άκρη ποτέ. .. Οπότε ας έχουμε τα φράγκα για να ικανοποιουμε τις επιθυμίες μας και ας αφήσουμε τους διπλανούς μας. :)

Καλό το κράξιμο αλλά όταν είναι μόνο θεωρητικό δεν έχει καμία αξία και είναι σαν τα ποιήματα του Φανφάρα. Σας τσουζει που έχω άποψη για συσκευές που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου και περιγράφω τα άσχημα χαρακτηριστικά τους? Έχετε και σεις δηλαδή μετοχές της Samsung και της Google όπως έχω εγώ της Apple? :P OK καταλαβαίνω πως πλέον σκατε για ένα Samsung όσα και για ένα iPhone κάνοντας γαργαρα την υιοθέτηση χαρακτηριστικων που πριν κράζατε, αλλά ας παραδεχομαστε κάποια δεδομένα σε ότι αφορά αυτό που λέμε "εμπειρία χρησης".

Επειδή γράφουμε σε τεχνολογικό forum θεωρούμε δεδομένο ότι ο μέσος χρήστης του insomnia έχει μια "τρέλα" με τα τελευταία gadgets. Αυτό που λες είναι αυτονόητο, αλλά για τον ίδιο ακριβώς λόγο επειδή δηλαδή είμαστε λίγο ως πολύ γνώστες του αντικειμένου ξέρουμε ότι είναι ταυτόχρονα και βλακώδες!

Για παράδειγμα: Εξίσου χαζοί για εμένα είναι όσοι πληρώνουν για τον τελευταίο hi-end tier επεξεργαστή της intel (πληρώνοντας 50% πάνω κόστος) ενώ θα μπορούσαν να διαλέξουν το αμέσως χαμηλότερο με 90% τον επιδόσεων του προηγουμένου.

Δεν κρίνουμε ούτε βγάζουμε χολή στην apple, αξιολογούμε.

edit: Στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ ότι το 6s δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο απ΄ότι θα πρόσφερε στον ιδιοκτήτη του 6. Δεν έχει τίποτα αξιόλογο σαν προϊόν που να δικαιολογεί ουρές η οτιδήποτε άλλο. Οπότε που καταλήγουμε; Μάρκετινγκ, placebo, πές το όπως θες εσύ!

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος κανόνας ορίζει ποιά είναι η σωστή διασκέδαση για κάθε έναν?

Κανένας. Δε μίλησα πουθενά για κανόνες, ούτε είπα ότι υπάρχει σωστή διασκέδαση. Νομίζω ότι είναι προφανές αυτό που λέω, ότι δεν μπορείς να ταυτίζεις ανόμοια πράγματα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας τη βρίσκει όπως γουσταρει, αλλά τα δικά μου στάνταρ περί αξιοπρέπειας και διασκέδασης δε συμβαδίζουν με το συγκεκριμένο φαινόμενο. Νομίζω ότι είναι απλό και κατανοητό...

Δημοσ.

Αρα και τι έγινε αν ο φανατικός οπαδός δεν παει σε ένα ματς και πάει σε ένα άλλο μερικούς μήνες μετά... Τους ίδιους αγαπημένους του παίκτες θα δει. Ή για να το κάνω χειρότερο, δεν είναι και τοσο συγκλονιστικό πράγμα να τρέχει κάποιος για να δει ένα μάτσο ανθρώπους να κλωτσάνε μια μπάλα... :)

Τα λέω όλα αυτά γιατί πολύ απλά πιστεύω πως δεν γίνεται όλοι να ακολουθούν τα δικά μας γούστα, συμπεριφορές, κλπ. 

Έχει απόλυτο δίκο να λές πως ο καθένας έχει τα γούστα του και λόγος δεν πέφτει σε κανέναν.  Συγκρίνεις όμως ανόμοια πράγματα. Ένα αθλητικό γεγονός όπως ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που η έκβασή του επηρεάζεται από την απόδοση που θα έχει κάθε παίχτης ξεχωριστά την συκεκριμένη ημέρα, τον καιρό και πολλές άλλες παραμέτρους, δεν μπορεί να συγκριθεί με μια ηλεκτρονική συσκευή η οποία οποτεδήποτε και να αγοραστεί θα κάνει την ίδια δουλειά και θα σου προσφέρει την ίδια εμπειρία χρήσης.

Τέλος πάντων, με το σχόλιά σου δίνεις την εικόνα ότι περισσότερο προσπαθείς να υπερασπιστείς το iPhone και την Apple.  Λάθος κατά την άποψή μου, αναμενόμενο σε έναν βαθμό, δεδομένου ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι αναρτήσεις καταλήγουν να γίνονται flame wars μεταξύ χρηστών Apple και Android συσκευών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...