Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα, παιδια ειναι δυτικοι πολιτισμοι και ειναι πιο μπροστα απο εμας γι αυτο δε το καταλαβαίνουμε..

ποσο μπροστα ειναι που σπαταλουν χρονο κ χρημα δηλ χρονο^2 για να παρουν μια συσκευη ρε φιλε δηλ ελεος.αν τη παρουν μια βδομαδα μετα ενα μηνα δυο μηνες τι θα γινει?ολοι ριβιου στο ιντερνετ θελουν να κανουν?δε παιζει.

στο 2015 ειμαστε δεν ειναι το πρωτο τηλεφωνο που κυκλοφορει για να δικιολογει τετοια παρανοια.

ουτε τα πιο συναρπαστικα χαρακτηριστικα εχει ουτε οτι ο ανταγωνισμος δε μπορει να το κοντραρει.μπορει κ παραμπορει.τι παραπανω θες απο την οθονη του Note4 πχ?

μαλλον ειναι δειγμα της κατρακυλας του ανθρωπινου ειδους.η αιχμη του καταναλωτισμου βρισκει υλοποιηση στο δογματισμο του μηλου.

hater ξεhater ποσως μενδιαφερει η αληθεια ειναι μονοσημαντη νομιζω.

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τετραγωνη ειναι και η Μεκκα, τετραγωνο και το apple store.

Αλλα στην Μεκκα χιλιαδες των χιλιαδων την επισκεπτονται καθε μερα,,,

Δημοσ.

Εγω δεν θα εχανα ωρες/μερες σε ουρες, αλλα θα το ειχα παραγγειλει για παραλαβη στο Λονδινο.

Ηρέμησε. Και γω δεν έχω λεφτά να το πάρω, αλλά δε ξεσπάω στα φόρα. Σου στέλνω τις αγωνιστικές μου καλησπέρες. Ραντεβού στο Πλαίσιο! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ηρέμησε. Και γω δεν έχω λεφτά να το πάρω, αλλά δε ξεσπάω στα φόρα. Σου στέλνω τις αγωνιστικές μου καλησπέρες. Ραντεβού στο Πλαίσιο! :-D

Ηρεμος ειμαι.Αλλοι οπως ειδες δεν ειναι κ εχουν αρχισει χαρακτηρισμους, σβησιματα κλπ.

Δημοσ.

Είναι ολοφάνερο πως η αγανάκτησή σου δεν σε αφήνει να δεις τι γράφω. Galaxy S6 έχω και πριν ένα Ζ3. Και γι'αυτό έχω και άποψη. :P

Επίσης σβήνονται μόνο οι μαλακίες και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Απλό είναι, δεν κάνω τον αστυνόμο...

Ποιος κανόνας ορίζει ποιά είναι η σωστή διασκέδαση για κάθε έναν?

Και γιατί ρε φίλε δεν παίρνεις ένα iphone και εκτός από έλλειψη διασκέδασης έχεις και θέμα μαζοχισμού και πετάς  τα λεφτά σου σε πράγματα που δεν θες; Αφού τα κράζεις ασύστολα καιρό τώρα, πολύ πριν πάρεις και το s6 και το z3 και όποιο άλλο android μας λες πως και είχες/έχεις.

Το να σβήνονται οι μαλακίες και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί είναι το τέρμα φυσιολογικό για έναν συντονιστή σε ένα φορουμ, αντιθέτως εσύ σβήνεις οτιδήποτε άλλο δεν έχεις σχέση με τα παραπάνω και απλά διαφωνείς και δεν σου αρέσουν. Εσύ είσαι χειρότερος από αστυνόμος και το γελοίο είναι πως δεν μπορεί κανείς να σε σβήσει.

Δεν είπα τι είναι σωστό και τι λάθος, απλά εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά της διασκέδασης.

Υ.Γ Όταν η δόκτορ Μπλούμ αποκαλούσε τον Χάνιμπαλ Ψυχασθενή, αυτός θεωρούσε τον εαυτό του ΚΑΡΑνορμάλ! Σαφώς και δεν ορίζεται το σωστό και το λάθος, όταν το κάθε μυαλό σκέφτεται διαφορετικά... αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν φαίνεται.

Και γιατί ρε φίλε δεν παίρνεις ένα iphone και εκτός από έλλειψη διασκέδασης έχεις και θέμα μαζοχισμού και πετάς  τα λεφτά σου σε πράγματα που δεν θες; Αφού τα κράζεις ασύστολα καιρό τώρα, πολύ πριν πάρεις και το s6 και το z3 και όποιο άλλο android μας λες πως και είχες/έχεις.

Το να σβήνονται οι μαλακίες και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί είναι το τέρμα φυσιολογικό για έναν συντονιστή σε ένα φορουμ, αντιθέτως εσύ σβήνεις οτιδήποτε άλλο δεν έχει σχέση με τα παραπάνω και απλά διαφωνείς και δεν σου αρέσουν. Εσύ είσαι χειρότερος από αστυνόμος και το γελοίο είναι πως δεν μπορεί κανείς να σε σβήσει.

Δεν είπα τι είναι σωστό και τι λάθος, απλά εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά της διασκέδασης.

Υ.Γ Όταν η δόκτορ Μπλούμ αποκαλούσε τον Χάνιμπαλ Ψυχασθενή, αυτός θεωρούσε τον εαυτό του ΚΑΡΑνορμάλ! Σαφώς και δεν ορίζεται το σωστό και το λάθος, όταν το κάθε μυαλό σκέφτεται διαφορετικά... αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν φαίνεται.

• Like 2
Δημοσ.

Και γω θεωρώ αδιανόητο κάποιος να παθιαζεται με μια ποδοσφαιρική ομάδα και να κάνει σαν τρελός για να βρει ένα εισιτήριο, αλλά όταν του το λέω καταμουτρα με κοιτάζει σα να είμαι εξωγήινος! Είναι καθαρά θέμα προοπτικής. :P

Yπάρχει μια μικρή διαφορά..

Αν δεν πας έγκαιρα για εισιτήριο, κινδυνεύεις να τελειώσουν και να χάσεις τον αγώνα που ήθελες να δεις.

Για το τηλέφωνο αν δεν πας έγκαιρα, κινδυνεύεις μόνο να χάσεις την ουρά των καμένων που θέλουν να το πάρουν πρώτοι...

Επίσης, η τιμολόγηση των εισιτηρίων δεν είναι η ίδια, επομένως όσο πιο αργά πας, ακόμα και να βρεις εισιτήρια, οι πιθανότητες να βρεις τα φθηνότερα είναι μικρότερες, όπως επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με τα λεφτά΄,΄οι πιθανότερες να βρεις τις καλύτερες θέσεις πάλι μειώνονται.

Εδώ μιλάμε για το ίδιο ακριβώς προιόν. Εξάλλου, αν κάποιος είναι φανατικός με την ομάδα του, θα έχει προνοήσει να πάρει διαρκείας και να έχει εισιτήριο για όλους τους εντός εδρας αγώνες της ομάδας του, πολύ πολύ νωρίτερα...

• Like 3
Δημοσ.

Screen_Shot_2015_09_25_at_6_01_22_PM.png

Δεν κατάλαβα ποτέ αυτόν κόσμο που στήνετε στην ουρά λες και άμα πήγαινε δυο μέρες μετά την κυκλοφορία του θα άλλαζε κάτι 

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ποτέ αυτόν κόσμο που στήνετε στην ουρά λες και άμα πήγαινε δυο μέρες μετά την κυκλοφορία του θα άλλαζε κάτι 

Θα άλλαζε. 

Θα άλλαζε η αίσθηση όταν θα έλεγε στον φίλο του/της "Πήρα πρώτος το iphone 6s plus!!!!! Ουάου είμαι τόσο τέλειος!!!"

Δημοσ.

Όλο το σκηνικό κάθε χρόνο είναι στημένο. Τι να λέμε τώρα. Όλο για τον ντόρο για να παθήσεις περισσότερο κάτι που δεν μπορείς να έχεις για δημιουργηθεί η καλά ανάγκη ότι πρέπει αυτό να το πάρεις και τέτοια! !εντάξει έχει κάνει καλύτερη δουλειά και από drogia! !τόση εξάρτηση! !περιμένω να δω τα πρώτα touch I'd να μην δουλεύουν και τις πρώτες οθόνες με pixels καμμένα. Φέτος το touch Id θα έχει την τιμητική του σε προβλήματα! !

Τι να αποκτήσεις κάτι που δεν μπορείς να έχεις? Μια bugatti δεν μπορώ να έχω όχι ένα κινητό των 900 ευρώ όταν έχω εισόδημα 50000 ευρώ. Αυτή η καραμέλα τελείωσε όλα τα κινητά εκεί παίζουν από 700 μέχρι 900 δεν είναι το premium κινητό που κάποτε είχε 800 ενώ τα άλλα ξεκινούσαν από τα 500.

Δημοσ.

που να βλέπαν τα κορόιδα πόσο μεγάλες ουρές έχει στον οαεδ, στο ικα κ λοιπές δημόσιες υπηρεσίες.

Δημοσ.

Και η samsung επισης σε φροντίζει για να σου ζεσταίνει τα χεράκια όταν το κρατάς και ανοίγεις απλά τον browser, σου κάνει έκπληξη εξαφανίζοντας την μπαταρία σε 2-3 ώρες αν σου κολλήσει κάνα app, σε κάνει να θυμάσαι τα ...Θεία όταν δεν αναγνωρίζει με τη μία το δακτυλικο αποτύπωμα με τη μία και βιάζεσαι να το ξεκλειδώσεις κλπ κλπ...

Και πριν προλάβεις να πεις κάτι, να τονίσω πως πλεον και γω ένα S6 32gb black έχω... :P

Πιο samsung ζεσταίνεται? Γιατί με note 3 και 100% load να είναι δεν ζεσταίνεται εκτός από μέρες καλοκαιριού που έχει 40 βαθμούς έξω.

Δημοσ.

Eλπιζω να τρολλαρεις, γιατι αμα το λες σοβαρα καμια ελπιδα. 

Αστειεύομαι εννοείται. Να το ρίξουμε και λίγο στο χιούμορ με τόσους τσακωμούς ανάμεσα σε φανμπόγια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...