mants118 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως έχοντας iPhone 5s και 6 και νοτε 4 και σ6 edge plus έχω να πω ότι το s6 είναι το καλύτερο iPhone που φτιάχτηκε ποτέ. Αν αυτό που παρουσίασε η σαμσουνγξ το είχε παρουσιάσει η απλ θα μιλούσαμε για πραγματικό αιφον. τι εννοείς;;; μήπως τα έγραψες λίγο μπερδεμένα;;; 4
0FAZ0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Βρε συ mants118...μα την Παναγία, το ίδιο πράγμα είχα στο μυαλό μου!!!!...και το διάβασα...μην σου πω και 6-7 φορές...
D.Luffy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 δεν είναι υποκειμενικό,αν το πάρουν 2 βδομάδες,1 μηνα μετά θα αλλάξει κάτι ? έχω δει τέτοιες ουρές στο τει χαλκίδας αρκετές ώρες πριν ανοίξει εργαστήριο αλλά για να μπορέσει κάποιος να γραφτεί σε εργαστήριο όχι για να πάρει ένα κινητό νωρίτερα η μια κονσόλα,αυτοί είναι προβληματικοί. Ξαναδιάβασε καλύτερα την πρώτη παράγραφο που έγραψα.
mants118 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Βρε συ mants118...μα την Παναγία, το ίδιο πράγμα είχα στο μυαλό μου!!!! ...και το διάβασα...μην σου πω και 6-7 φορές... Ζαφείρη κι εγώ το ίδιο, και ακόμα δε βγάζω νόημα!!! @andreashellas φιλικά πάντα!!! 1
D.Luffy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το s6 ήταν τόσο smooth όσο το iphone και ξεκλείδωνε πάντα με τη μια με το δακτυλικό αποτύπωμα, τότε θα μπορούσε κάπως να πλησιάσει. Απο κει καταλαβαίνεις την προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνει η κάθε εταιρία. Η samsung έχει ένα άψογο hardware (και όμορφο πλέον) και δεν μπόρεσε να καταφέρει ούτε ένα smooth scrolling μέσα στα apps... Ένα S6 Edge "Google Play Edition" θα με έκανε να σκεφτώ σοβαρά την αγορά του. Κρίμα που αυτές οι εκδόσεις περιορίστηκαν μόνο Αμερική για προηγούμενα μοντέλα και πλέον τις σκότωσαν εντελώς και ανεπιστρεπτί... Φυσικά μπορείς να το κάνεις με τους γνωστούς πλάγιους τρόπους αλλά άλλο να υποστηριζόταν επίσημα από την google με updates.
Smart.ST Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και η samsung επισης σε φροντίζει για να σου ζεσταίνει τα χεράκια όταν το κρατάς και ανοίγεις απλά τον browser, σου κάνει έκπληξη εξαφανίζοντας την μπαταρία σε 2-3 ώρες αν σου κολλήσει κάνα app, σε κάνει να θυμάσαι τα ...Θεία όταν δεν αναγνωρίζει με τη μία το δακτυλικο αποτύπωμα με τη μία και βιάζεσαι να το ξεκλειδώσεις κλπ κλπ... Και πριν προλάβεις να πεις κάτι, να τονίσω πως πλεον και γω ένα S6 32gb black έχω... ολα αυτα που λες εγω δεν τα εχω...τωρα τι να σου πω!και εχω apple απο τη νπρωτη μερα.το s6 σου λεω λοιπον οτι δεν μου κολλαει...οτι ξεκλειδωνει οπως το iphone 6 που ειχα...οτι ειναι πιο γρηγορο απο το 6αρι μου...με βολευει το split view...η καμερα 16:9 photos δεν υπαρχει...και ειμαι κομπλε.και μου στοιχισε 450 κουτα σφραγισμενο. και οχι 700 ευρω ή 640 μεταχειρισμενο !!ελεος και με τα μεταχειρισμενα!!!!λες και ειναι απο χρυσο πραγματικα!! 1
JonnyBoy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πλέον το υλικό σε όλες τις συσκευές είναι παρόμοιο.Μάταια θα ψάξει κάποιος για χαώδης διαφορές σε tablets,φορητούς ή σταθερούς υπολογιστές,῾῾έξυπνα¨ κινητά κλπ.Αυτό που πρέπει να αναζητάει ένας χρήστης είναι την καλύτερη εμπειρία χρήσης.Και αυτή έρχεται όταν "παντρεύεις" συσκευές που ανήκουν στο ίδιο "οικοσύστημα".Π.χ iphone ή iPad με iMac ή Macbook,Windows pc με Windows phone,Chromebook με Android phone,Ubuntu phone με Ubuntu διανομή σε οποιονδήποτε υπολογιστή,Firefox Os phone με Firefox browser σε οποιονδήποτε υπολογιστή,κάποια κινητά της Sony που ήταν playstation certified με παιχνιδοκονσόλες της Sony κ.ο.κ. Τότε είναι που πετυχαίνεις την καλύτερη διαλειτουργικότητα και άρα εμπειρία χρήσης. Για τις ουρές έχω να πω το εξής:Τους ζηλεύω λίγο.Μακάρι να είχαμε λυμένα όλα τα προβλήματα επιβίωσής μας στην Ελλάδα ώστε να μπορούσαμε και εμείς αναίμελα να χαζολογήσουμε σε μια τέτοια ουρά για λίγο.Δυστηχώς η πραγματικότητα είναι σκληρή και δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια αλλά πρέπει να ασχοληθούμε με την επιβίωση της οικογένειας ή ορισμένοι ακόμα και την δικιά τους καθαυτή.Μακάρι να ξαναέρθουν και εδώ τέτοιες "ανέφελες" εποχές! 1
mants118 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 νομίζω fake με το αληθινό να είναι αυτό: https://twitter.com/Vidaphobic/status/647235352827162624/photo/1
Kazama88 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κανένας δεν παρατήρησε ότι στην Βοστόνη οι Αμερικάνοι έχουν στείλει τις Φιλιππινέζες να κάθονται στην ουρά....
NT1G Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Α όπως μας βολεύει το αναλύουμε δηλαδής... Και οι διαθέσιμες συσκευές για σήμερα δεν θα είναι άπειρες, οπότε κάποιος που το θέλει σήμερα θα στηθεί στην ουρά για να περιμένει. Είναι σα να πας στην ουρά αυτή στο γήπεδο και να τους πεις: πως κάνετε έτσι, μπορεί να έρθετε με την ησυχία σας και να δείτε την ομάδα σας σε έναν άλλο αγώνα πιο ...χαλαρό! Ειδικά εδώ μέσα που είμαστε γκατζετάκηδες θα έπρεπε να το καταλαβαίνουμε καλύτερα αυτό. Επιπλέον σκέψου πόσοι απο αυτους που περιμένουν τόσες μέρες, βιάζονται για να το έχουν πρώτοι και να ανεβάσουν video που το πατάνε, το λυγίζουν, το καίνε, το πυροβολούν κλπ κλπ, ώστε με τα hits που θα αποκτήσουν να πάρουν πίσω την αξία της συσκευής χ100! Ο τύπος με το πρώτο bend gate, κονόμησε δεκάδες χιλιάδες (μην πω εκατοντάδες) δολλάρια από τα views κλπ. Πάμε άλλη μία. Για τον αγώνα της ομάδας Α με την ομάδα Β που γίνεται την ημέρα Γ, υπάρχουν Δ εισιτήρια που θα πουληθούν από την ημέρα Ε και στην Ελλάδα συνήθως η πώληση γίνεται από το μέρος Ζ. Αντίθετα με το iphone, που θα βγουν 10 εκατ ίδια κομμάτια και το εργοστάσιο θα παράγει για 1-1,5 χρόνο, που αν δεν το πάρεις σήμερα και το πάρεις σε μια βδομάδα, σε ένα μήνα, από το internet, από το μαγαζί ή στο φέρει ο ξάδερφος από την Αμερική και δεν έγινε και κάτι αν δεν το πάρεις συγκριμένη μέρα, στον αγώνα, αν δεν πάρεις ένα από τα Δ εισιτήρια, δεν θα δεις τις ομάδες Α και Β την συγκεκριμένη μέρα Γ από το γήπεδο και δεν θα μπορέσεις να ξαναδείς ζωντανά τον συγκεκριμένο αγώνα. Ίσως για αυτό να γίνονται εκεί ουρές.
Cosbuster Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το τι είναι 'κατάντια' είναι καθαρά υποκειμενικό. Αυτοί οι άνθρωποι βγάζουν το γούστο τους και χαίρονται γι αυτό. Εμείς οι υπόλοιποι τι ζόρι τραβάμε? Δεν νομίζω ότι τραβάει κανείς ζόρι. Και οι άνθρωποι εδώ επίσης βγάζουν το γούστο τους και χαίρονται. 1
liberostelios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Α όπως μας βολεύει το αναλύουμε δηλαδής... Και οι διαθέσιμες συσκευές για σήμερα δεν θα είναι άπειρες, οπότε κάποιος που το θέλει σήμερα θα στηθεί στην ουρά για να περιμένει. Είναι σα να πας στην ουρά αυτή στο γήπεδο και να τους πεις: πως κάνετε έτσι, μπορεί να έρθετε με την ησυχία σας και να δείτε την ομάδα σας σε έναν άλλο αγώνα πιο ...χαλαρό! Ένας αγώνας είναι μεταξύ δύο ομάδων. Πας να δεις ένα θέαμα μεταξύ δύο ομάδων και, επομένως, το συγκεκριμένο θέαμα είναι μοναδικό και συνοδεύεται από τέτοιες ουρές επειδη τα εισητήρια είναι πεπερασμένα και ο αγώνας διεξάγεται μία και μόνο φορά. Το ίδιο ισχύει και για συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις. Το κινητό είναι το ίδιο όποια μέρα κι αν το πάρεις. Και θα πωλείται και σήμερα και την άλλη εβδομάδα και τον άλλο μήνα και σε 3 χρόνια από τώρα. Δεν είναι όλες οι ουρές το ίδιο. Αλλιώς θα συζητάγαμε και για την ουρά... στην εφορία! Ένα S6 Edge "Google Play Edition" θα με έκανε να σκεφτώ σοβαρά την αγορά του. Κρίμα που αυτές οι εκδόσεις περιορίστηκαν μόνο Αμερική για προηγούμενα μοντέλα και πλέον τις σκότωσαν εντελώς και ανεπιστρεπτί... Φυσικά μπορείς να το κάνεις με τους γνωστούς πλάγιους τρόπους αλλά άλλο να υποστηριζόταν επίσημα από την google με updates. Είμαστε off topic, αλλά γεγονός είναι ότι και τα GPE δε διαφέρουν πολύ από το να περάσεις μόνος σου μια vanilla ROM, γιατί και πάλι έχανες κάποιες από τις επιπλέον δυνατότητες του κινητού. Σκέψου, πχ., το S6 χωρίς το λογισμικό κάμερας που παρέχει η Samsung. Δε θα ήταν το ίδιο καλό το αποτέλεσμα. Η διαφορά είναι στον αλγόριθμο επεξεργασίας της φωτογραφίας. Επομένως, καλώς ή κακώς, στερούμενος το TouchWiz, χάνεις και κάποια από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του κινητού. 2
FELIX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αληθεια, στο 2015 δεν μπορεις να κανεις προπαραγγελια ενα κινητο και πρεπει να περιμενεις σε ουρα μερες πριν; δεν σχολιαζω τιποτ'αλλο γιατι δεν χρειαζεταικαι βεβαια μπορεις.ενα φιλος γερμανος που ειναι εδω τωρα διακοπες πηρε μαιλ απο την απλε που λει οτι την παρασκευη 27 θα το εχει σπιτι του
Skylined Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καμία σχέση με προηγούμενες χρονιές εδώ που είμαι. Περισσότερους υπαλλήλους της apple παρά πελάτες είχε το κατάστημα και ουρά 20 ατόμων. Πριν 2 χρόνια είχε ουρά 500 καο βάλε ανθρώπων όλη μέρα σχεδόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα