Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία ταινίας

dimstra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω ένα καινούριο mbp και θα ήθελα μια εφαρμογή που να μπορώ να περάσω μέσα μια ταινία και τους υπότιτλους ξεχωριστά και να την μετατρέπει σε ένα τελικό αρχείο το οποίο να γράφω σε dvd.

Στο pc άπλα και γρήγορα το έκανα με το converXtodvd

Σας ευχαριστώ πολύ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.bitfield.se/submerge/index.html

Δεν εχω βρεί πιο ευχρηστο προγραμμα ενσωμάτωσης υποτιτλων. Μετατρέπει την ταινιά σε διάφορα format. Πιστεύω αν επιλέξεις για playstation το αρχειο που θα φτιάξει θα μπορούν να το παίξουν όλα τα σύγχρονα dvd.

YΓ.Υπάρχει και το handbrake https://handbrake.fr/features.phpαλλα δεν το βρήκα τοσο ευχρηστο στους υποτιτλους,αλλα δεν έχω δοκιμάσει την τελευταία εκδοση που μπορεί να είναι καλύτερη. Επίσης είναι δωρεάν σε αντίθεση με το submerge.

• Like 1

<p>Κατέβασα το submerge και κάνω την μετατροπή σε PlayStation 1080p αλλα παρατηρώ αναμενο ανεμιστήρα ! Θα ειναι ετσι αναμενο με θερμοκρασίες στα κόκκινα για 1,5 ώρα ? Ειναι normal ? Έχω ένα mbp με i7 στα 2,2</p>

<p>Κατέβασα το submerge και κάνω την μετατροπή σε PlayStation 1080p αλλα παρατηρώ αναμενο ανεμιστήρα ! Θα ειναι ετσι αναμενο με θερμοκρασίες στα κόκκινα για 1,5 ώρα ? Ειναι normal ? Έχω ένα mbp με i7 στα 2,2</p>

ο ανεμιστηρας ειναι αναμένος συνέχεια απλα δεν τον ακουγες λογω χαμηλών στροφών. Τωρα που χρειαστηκε να πάρει παραπάνω στροφές τον άκουσες και είναι normal.  Ποιας χρονολογίας είναι το MBP?

Eυχαριστώ, βασικά καταλήγω στην εισαγωγή υπότιτλων με το submerge και αναπαραγωγή σε mp4 , burn σε dvd ως δεδομένα η copy στον σκληρό ενός mp4 player 

Συνολικός χρόνος 1,5 ώρα συν το download

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...