panakos_thess Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Webroot antivirus 800kb αρχειο και μεγεθος ραμ 4.0mb
darkdragon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το μόνο Antivirus που δεν προσπαθεί να συλλέξει δεδομένα είναι το Bitdefender και το MalwareBytes(Αν και δεν είναι Antivirus καθαρά) τσέκαρε το παρακάτω άρθρο: http://www.howtogeek.com/218675/beware-free-antivirus-isnt-really-free-anymore/ Ναι για το bitdefender και μάλιστα στη free έκδοση κάτω από τη φωτογραφία το αναφέρει και μου έκανε εντύπωση θυμάμαι γιατί το Avast το έχει ξεχειλώσει το ζήτημα πια. http://www.techradar.com/how-to/computing/how-to-make-windows-awesome-1307565/2
winterman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Eχω windows 10 με Microsoft security Essentials (MSE) + Malwarebytes... Υπάρχει καποιος λόγος κατα την γνωμη σας να τα αντικαταστησω με το eset NOD32 antivirus?
kalodrei Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Eχω windows 10 με Microsoft security Essentials (MSE) + Malwarebytes... Υπάρχει καποιος λόγος κατα την γνωμη σας να τα αντικαταστησω με το eset NOD32 antivirus? ΕΑΝ στο δινουν τσαμπα (οχι πειρατικο ), γιατι οχι , αλλιως απλα βαλε καποιο free αντι του MSE και κρατα το malwarebytes (αλλη δουλεια κανει ) 1
jeandoumpier Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Έχοντας χρησιμοποιήσει το bitdefender free σε windows 8.1 ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του, ιδιαίτερα όμως από το πόσο ήσυχα έκανε ότι έκανε...Ξεχνούσα πως υπήρχε, ειλικρινά. Μετά την αναβάθμιση στα 10 όμως, κάποιες φορές μου απενεργοποιούνταν από μόνο του, και για να είμαι καλυμμένος έβαλα το avast, το οποίο όμως έκανε το ίδιο (παρόλο που τα είχα εξαιρέσει και τα δύο από το windows firewall και έχοντας απενεργοποιήσει φυσικά το windows defender). Έτσι, σήμερα κατέληξα στο avg, που προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι...Έχουν ζήτημα συμβατότητας με τα 10 κάποιες φορές τα bitdef και avast, το διάβασα και σε αρκετά ξένα forum. Πάντως, νομίζω πως το καλύτερο free σύμφωνα άλλωστε και με τα τεστ εδώ και μια πεναετία, είναι το Bitdefender.
micos000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εγώ είχα avast στα 8.1 και μετά την αναβάθμιση σε 10, πάλι avast έχω και δεν απενεργοποιείτε ποτέ. Οπότε θέματα συμβατότητας με 10άρια δεν υπάρχει. Το bd το δοκίμασα και δεν μου άρεσε ακριβώς αυτό που άρεσε σε 'σένα. Το ότι έκανε δηλαδή τα πάντα πολύ ήσυχα και ιδιαίτερα μου την έσπαγε η έλλειψη λίστας εξαιρέσεων οπότε έσβηνε ότι έβρισκε μπροστά του χωρίς ενδοιασμούς κι αυτό περιλάμβανε όλα τα fixes/cracks/craked exes και γενικά ότι δεν του άρεσε ("αποφασίζω και διατάσσω" δηλαδή). 1
winterman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εγώ είχα avast στα 8.1 και μετά την αναβάθμιση σε 10, πάλι avast έχω και δεν απενεργοποιείτε ποτέ. Οπότε θέματα συμβατότητας με 10άρια δεν υπάρχει. Το bd το δοκίμασα και δεν μου άρεσε ακριβώς αυτό που άρεσε σε 'σένα. Το ότι έκανε δηλαδή τα πάντα πολύ ήσυχα και ιδιαίτερα μου την έσπαγε η έλλειψη λίστας εξαιρέσεων οπότε έσβηνε ότι έβρισκε μπροστά του χωρίς ενδοιασμούς κι αυτό περιλάμβανε όλα τα fixes/cracks/craked exes και γενικά ότι δεν του άρεσε ("αποφασίζω και διατάσσω" δηλαδή) πριν κανα 1,5 χρονο το ειχα δοκιμάσει και ψιλοσερνοταν ο firefox ....τωρα το δοκιμασα ξανα και παει σφαιρα...οποτε προς το παρον avast!!
zncisnikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εγώ είχα avast στα 8.1 και μετά την αναβάθμιση σε 10, πάλι avast έχω και δεν απενεργοποιείτε ποτέ. Οπότε θέματα συμβατότητας με 10άρια δεν υπάρχει. Το bd το δοκίμασα και δεν μου άρεσε ακριβώς αυτό που άρεσε σε 'σένα. Το ότι έκανε δηλαδή τα πάντα πολύ ήσυχα και ιδιαίτερα μου την έσπαγε η έλλειψη λίστας εξαιρέσεων οπότε έσβηνε ότι έβρισκε μπροστά του χωρίς ενδοιασμούς κι αυτό περιλάμβανε όλα τα fixes/cracks/craked exes και γενικά ότι δεν του άρεσε ("αποφασίζω και διατάσσω" δηλαδή). Και εμένα δεν μου άρεσε αυτό ..... αλλα με το NEW Bitdefender Antivirus Free Edition 1.0.2.6 Beta Στην ερώτηση μου στο Technical Support της Bitdefender σχετικά την λίστας εξαιρέσεων μου απάντησαν : Exclusions work a bit different in Bitdefender Antivirus Free beta meaning that each time Bitdefender detects and blocks a file or a website, you will have the possibility to exclude the item from scanning. In other words, to be able to add an exclusion, a file from that folder must be first blocked by Bitdefender.
micos000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Αυτό το ξέρω αλλά ο σκοπός μου είναι να βάλω σε εξαίρεση έναν φάκελο όπου θα μπορώ να κατεβάζω και να βάζω ότι θέλω χωρίς να με πρήζει το av για το κάθε αρχείο ξεχωριστά..
zncisnikos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Αυτό το ξέρω αλλά ο σκοπός μου είναι να βάλω σε εξαίρεση έναν φάκελο όπου θα μπορώ να κατεβάζω και να βάζω ότι θέλω χωρίς να με πρήζει το av για το κάθε αρχείο ξεχωριστά.. Έχεις απόλυτο δίκιο με το bd. Εγώ προς το παρόν χρησιμοποιώ τον Κινέζο 360 Total Security v.8.8.0.1030 το οποίο απ’ ότι είδα κάνει καλλίτερη διαχείριση μνήμης και Support Windows 10 Anniversary Update , επίσης κάνω σκαν με το Malwarebytes Anti-Malware (Portable) και πάντα έχω ένα φρέσκο image file των Windows με το AOMEI.
micos000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Αφού μιλάς για Κινέζους, μου έχουν παινέψει το baidu. Εγώ προς το παρών είμαι με avast στο ένα laptop και χωρίς av στο άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα