Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μια προσωπική παρατήρηση για το bit...

Τι τους χαλάνε και δεν βάζουν exception list;;; Ακόμα και το immunet έχει. Είναι πολύ σπαστικό να σου διαγράφει αυτόματα ότι θεωρεί ότι είναι επιβλαβές (bye-bye cracks and windows/office loaders) χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να του πεις να μην ασχολείται με κάποιον φάκελο ή εκτελέσιμο. Επίσης, σβήνει ότι βρει αυτόματα χωρίς προτροπή και αυτό είναι πρόβλημα για τα false positives

Αυτό είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή antivirus.

Eγώ χρησιμοποιώ το Avast και είμαι ευχαριστημένος συν το ότι δεν έχει και το ενοχλητικό αυτό χαρακτηριστικό του Bit. 

Δημοσ.

Δεδομένου ότι είμαι στην αναζήτηση free antivirus, όντως συνίσταται το Avira; Στο παρελθόν δοκίμασα τα AVG και McAfee, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος.

Κριτήρια να λειτουργεί και όταν δεν είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ ο υπολογιστής και φυσικά να μη σβήνει αυτόματα ότι αυτό θεωρεί ως επιβλαβές. Έχω Windows 8.

Δημοσ.

Ποιό θεωρείται το καλύτερο free antivirus?

Εγω χρησιμοποιούσα το AVG.

Απο σήμερα όμως μετά απο format σε Win XP pro δεν εγκαθίσταται και ζητάει νεότερο λειτουργικό!!!!!

Ετσι πρεπει να αλλάξω antivirus.

Ενημερώνω οτι και τα άλλα antivirus δεν εγκαθίστανται μετά απο καθαρό format των XP service pack 2!!!

Ομως μετά την εγκατάσταση service pack 3 εγκαθιστούνται όλα, ακόμα και το AVG.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις προτάσεις.

Μπορούμε να διατηρήσουμε το θέμα για μελλοντικα freeware antivirus.

Δημοσ.

ρε παιδια πιστευετε αυτα τα κωλοσαιτες που τα παιρνουν απο τις εταιρεις για να λενε ποια ειναι τα καλυτερα? Εχουν φαει 10δες μηνυσεις.......

Δημοσ.

Avast ή Panda Antivirus από εμένα. Το Avast το είχα για αρκετά χρόνια, πολύ καλό. Tο Panda το έχω εδώ και λίγο καιρό (έτσι για την αλλαγή) και είναι αρκετά αξιόπιστο. 

Δημοσ.

ρε παιδια πιστευετε αυτα τα κωλοσαιτες που τα παιρνουν απο τις εταιρεις για να λενε ποια ειναι τα καλυτερα? Εχουν φαει 10δες μηνυσεις.......

Εγω πάντως απο στο AVG τα τελευταία χρόνια είχα παρατηρήσει πολλά προβληματάκια.

Γενικά κόλαγε τον υπολογιστή συχνά, είχα την εντύπωση οτι τον έκανε πιό αργό, δημιουργούσε θέματα σε λογισμικά (τονίζω οχι παράνομα). Επίσης το Norton που χρησιμοποιούσα στα πρώτα χρόνια (πολύ παλιά) οταν έληγε σου γονάτιζε τον υπολογιστή αν δεν το ενημερωνες (πληρώνοντας φυσικά).

Αυτά έιναι προσωπικές διαπιστώσεις και όχι αναφορές απο sites.

Βέβαια αλλο antivirus δεν έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω πώς πάνε.

Φαντάζομαι οτι οι υποδείξεις των συμφουμιτών βασίζονται στη χρήση των antivirus που προτείνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Απο προσωπικη χρηση bitdefender, avira και panda. To bit τρωει πολυ μνημη, το avira αρκετα fault positives. To panda τρωει ελαχιστους πορους και δεν εχει σχεδον καθολου fault positives. Αυτα τα 3 θεωρω τα καλυτερα σε free. AVG-avast εχουν ξεπεσει εδω και πολλα χρονια τωρα.

Δημοσ.

Απο προσωπικη χρηση bitdefender, avira και panda. To bit τρωει πολυ μνημη, το avira αρκετα fault positives. To panda τρωει ελαχιστους πορους και δεν εχει σχεδον καθολου fault positives. Αυτα τα 3 θεωρω τα καλυτερα σε free. AVG-avast εχουν ξεπεσει εδω και πολλα χρονια τωρα.

Τι ειναι τα fault positives (για να μαθαίνουμε και τίποτα!!!)?

Δημοσ.

Αρχεία τα οποία δεν είναι μολυσμένα αλλά το antivirus θεωρεί πως είναι και είτε τα διαγράφει ή τα βάζει σε καραντίνα.

Δημοσ.

το καλυτερο antivirus ειναι....ο εαυτος σου φιλε μου.με την εννοια να μην μπαινεις σε οτι να'ναι site , να μην ανοιγεις οτι συννημενο αρχειο σου ερχεται σε mail κλπ κλπ....κατα τα αλλα οτι σου εχουν προτεινει τα παιδια ειναι πολυ καλα

• Like 3
Δημοσ.

Kαλυτερη λυση και για ελαφρυνση του συστηματος ειναι προσεκτικο browsing και scan με malwarebytes hitman pro κλπ προγραμματα ανα τακτα χρονικα διαστηματα.

• Like 2
Δημοσ.

Avast ή Panda Antivirus από εμένα. Το Avast το είχα για αρκετά χρόνια, πολύ καλό. Tο Panda το έχω εδώ και λίγο καιρό (έτσι για την αλλαγή) και είναι αρκετά αξιόπιστο. 

Μια και προτείνεις το Avast: προφανώς δούλευε όταν ο υπολογιστής ήταν συνδεδεμένος στο ίντερνετ. Όμως όταν ήταν offline; Επίσης είχε επιλογή τι θα διαγράψει, ώστε να μη διαγράφει με το έτσι θέλω αρχεία επειδή τα βλέπει ως απειλές; Αυτό νομίζω είναι το μειονέκτημα του bitdefender

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...