Payne83 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω εάν το θέμα μου είναι στα σωστά πλαίσια εδώ λόγο του ότι αφορά όχι μόνο κώδικα άλλα καi excel. Τι θέλω να κάνω. Έχω διάφορες μηχανές με ανταλλακτικά διαφορετικά σε κάθε μηχανή και θέλω να ξέρω ανά πάσα στιγμή τι υπάρχει διαθέσιμο. Τις έχω χωρίσει σε 2 κατηγορίες σε λευκαντήριο και βαφείο. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να έχω 2 καρτέλες μια για αφαίρεση προϊόντος που έχει χρησιμοποιηθεί πχ εκείνη την ημέρα και μία για πρόσθεση ενός νέου που έχω αγοράσει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει μπορώ να επιλέγω για ποια μηχανή πρόκειται και με βάση το μοναδικό κωδικό του ανταλλακτικού να μειώνεται η ποσότητα κατά ένα (όταν το αφαιρώ) και να αυξάνεται κατά ένα όταν προσθέτω. Εάν δεν υπάρχει η εγγραφή με αυτόν τον κωδικό όταν πάω να το αφαιρέσω να βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει ανταλλακτικό με αυτόν τον κωδικό και όταν προσθέτω ένα καινούργιο με κωδικό που δεν υπάρχει να δημιουργεί καινούργια εγγραφή. Έχω ξεκινήσει κάτι. Θα ανεβάσω το αρχείο excel να δείτε ακριβώς τι εννοώ. Αρχικά Στην φόρμα αφαίρεση πχ πως μπορώ να εμφανίσω έγγραφες από όλες τις καρτέλες. Να επιλέγω μηχανή και κωδικό και να μου εμφανίζει την σωστή εγγραφή. Πχ μηχανή V2 και κωδικό 4 και να βγάζει τα δεδομένα αυτής της εγγραφής. Μετά να βάζω πόσα αγοράστηκαν (χρησιμοποιήθηκαν) και με το κουμπί ENTER να τα αφαιρεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Apothiki.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα