Cthulhu. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εχει 3 πακετα. popcorntime, popcorntime-bin και popcorntime-git. Εγω μιλαω για το πρωτο. τα αλλα δυο ειναι παλαιοτερα, αλλα βγαζουν και αυτα error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Έκανα εντιτ και πρόσθεσα το σφάλμα. Το πρώτο πακέτο προσπάθησα να περάσω, δεν δοκίμασα στα άλλα. Το έκανα μόνο για να βοηθήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cthulhu. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχει νοημα. κανενα δεν δουλευει. Αν παω πχ στο artegos, το ιδιο προβλημα δεν θα εχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειναι προβλημα του πακετου. Αν πατε στο url που λεει θα δειτε οτι δεν υπαρχει το αρχειο http://get.popcorntime.io/nw/v0.12.2/node-webkit-v0.12.2-linux-x64.tar.gz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cthulhu. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειναι προβλημα του πακετου. Αν πατε στο url που λεει θα δειτε οτι δεν υπαρχει το αρχειο http://get.popcorntime.io/nw/v0.12.2/node-webkit-v0.12.2-linux-x64.tar.gz Δηλαδη ειναι προβλημα δικο μου? Για να το λυσω πρεπει να κανω αυτο που ειπε ο jim_p? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μιλαω για το χτισιμο.Το nodejs-grunt-cli υπαρχει κανονικα στα repos του arch.Γιατι δεν το τσιμπας απο εκει με pacman -U https://www.archlinux.org/packages/community/any/nodejs-grunt-cli/download/ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cthulhu. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το Error λεει οτι το nodejs-grunt-cli δεν γινεται build. Σε αλλους λεει not found. Σε λιγακι θα επιστρεψω και θα ποσταρω ακριβως τι μου εμφανιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ναι, γιατι δεν υπαρχει το πακετο nodejs-grunt-cli στα repo σας.Ειτε τσιμπα το απο τη μαμα οπως ειπα πανω, ειτε χτιστο με το PKGBUILD που εδωσε ο jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cthulhu. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ναι, γιατι δεν υπαρχει το πακετο nodejs-grunt-cli στα repo σας. Ειτε τσιμπα το απο τη μαμα οπως ειπα πανω, ειτε χτιστο με το PKGBUILD που εδωσε ο jim_p Μου εβγαλε οτι υπαρχει update στο συστημα, το εκανα, δοκιμασα να εκαταστησω το πακετο ξανα και εγινε κανονικα... Οτι ναναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Προτιμάτε από το AUR τα πακέτα με κατάληξη -bin γιατί δεν χρειάζονται μεταγλώττιση (αν υπάρχει αυτή η εναλλακτική) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Έχω ένα θέμα με τον ήχο στο λάπτοπ (manjaro xfce). Στην αναπαραγωγή βίντεο/ταινίας/μουσικής κατά διαστήματα ο ήχος κάνει σπασίματα. Μπορεί να παίζει για αρκετή ώρα ομαλά, αλλά σε κάποιες φάσεις να ψιλοσπάει ο ήχος για 1 δευτερόλεπτο πχ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω troubleshooting να βρω τι φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Έχω ένα θέμα με τον ήχο στο λάπτοπ (manjaro xfce). Στην αναπαραγωγή βίντεο/ταινίας/μουσικής κατά διαστήματα ο ήχος κάνει σπασίματα. Μπορεί να παίζει για αρκετή ώρα ομαλά, αλλά σε κάποιες φάσεις να ψιλοσπάει ο ήχος για 1 δευτερόλεπτο πχ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω troubleshooting να βρω τι φταίει; Άμα δεν έχεις pulseaudio https://wiki.archlinux.org/index.php/Advanced_Linux_Sound_Architecture/Troubleshooting Άμα έχεις pulseaudio https://wiki.archlinux.org/index.php/PulseAudio/Troubleshooting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ Θωμά. pulseaudio έχω και έχω δοκιμάσει την ρύθμιση για το ''glitches, skips or crackling'' που νομίζω είναι το πιο σχετικό με το πρόβλημα, αλλά δεν διορθώθηκε. /etc/pulse/default.pa load-module module-udev-detect tsched=0 Θα δοκιμάσω όλες τις επιλογές που παρατίθενται και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δεν δουλεψε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αυτό το πρόβλημα το κάνει στον browser ή με κάποιον player; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα