Rage_unseen Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) επειδη φανταζομαι ειμαστε αρκετοι που χρησιμοποιουμε αυτη την φοβερη διανομη, νομιζω θα ηταν καλο να εχει το δικο της topic για συζητηση αλλα κ ανταλλαγη συμβουλων,οδηγων κλπ για αρχη Improve font rendering in Manjaro Display Hidden Startup Applications (Cinnamon)sudo sed -i "s/NoDisplay=true/NoDisplay=false/g" /etc/xdg/autostart/*.desktop How to check the information of current installed video driversegrep -i " connected|card detect|primary dev" /var/log/Xorg.0.log Allservers a Script to Rank Mirrors, Upgrade System, Maintain Cacheεγκατασταση απο τερματικοsudo pacman -S allservers εκτελεση απο τερματικοallservers Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2015 από Rage_unseen 2
salida Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 χρησιμοποιώ manjaro εδώ και αρκετό καιρό σε ένα παλιό λαπτοπ, αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Μετά από ώρα που δεν το χρησιμοποιώ σβήνει η οθόνη (μια χαρά μέχρι εδώ) , στην επαναφορά το ποντίκι δε λειτουργεί (το mousepad δουλεύει κανονικά).Έκανα blacklist στο tlp το mouse αλλά και πάλι επαναλαμβάνετε το ίδιο. Υπάρχουν μήπως στο tlp έτοιμα powerplan να διαλέξω κάποιο performance και να μην πέφτει ποτέ στην αναμονή ?
Rage_unseen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 απο οσο ξερω ειναι γενικοτερα θεμα του λινουξ εγω παντα απενεργοποιω τα sleep κ hibernate ακομα και κατα την εγκατασταση απο live cd/usb μου εχει τυχει να τελειωσει η εγκατασταση κ να εχει μπει το πισι σε αναμονη κ να μην επανερχεται οποτε φτου κ απο την αρχη
salida Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εγω παντα απενεργοποιω τα sleep κ hibernate ακομα και κατα την εγκατασταση απο live cd/usb Με setterm --blank 0 --powersave off ?? Αυτό είναι μόνο για την οθόνη ??
Rage_unseen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 οχι απο τις ρυθμίσεις του cinnamon ,δεν χαλαω τα services γιατι στο μελλον λογικα θα τα φτιαξουν τα θεματα κ ειμαστε σε ρεουσα διανομη
dalan2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα.θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια.γιατι το manjaro ΔΕΝ ειναι arch οπως λενε οι κακες γλωσσες?
ShadowSora94 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Νέος user manjaro εδώ, μετά από άπειρες διανομές κυρίως Ubuntu based, οι πρώτες απόψεις είναι πολύ θετικές εκτός του ότι το mhwd δεν έβαζε τους proprietary αυτόματα και ότι δεν βγαίνουν οι nouveau με τίποτα. Σκεφτόμουν να κάτσω να καώ λίγο να μάθω να δουλεύω arch, αλλά ήθελα ένα arch based distro να γράψω C bam bam αντί να κάτσω να μάθω να κάνω το setup. Λογικά κάποτε θα γίνει η μετάβαση σε arch. Και το dock και η μπάρα με autohide, μου αρέσει αρκετά το KDE. 1
ShadowSora94 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Θέμα εικονιδίων;Maia, https://github.com/manjaro/artwork-maia 1
evts Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ερώτηση. Προσπάθησα να βάλω dual boot windows-manjaro με οδηγούς που έχω δει κόλλαγε στο boot στο GRUB loading. Κάνω καθαρή εγκατάσταση μόνο manjaro xfce και με τους 3 installers πάλι GRUB loading για πάντα. Καθαρίζω τον δίσκο τα πρώτα bytes να καθαρίσω partition table κλπ να μην μείνει τιποτα πάλι GRUB loading. Κάνω εγκατάσταση με syslinux boot loader παίζει. Τι γίνεται; Βάζω μόνο windows πάλι δεν έχω πρόβλημα στο boot
ShadowSora94 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ερώτηση. Προσπάθησα να βάλω dual boot windows-manjaro με οδηγούς που έχω δει κόλλαγε στο boot στο GRUB loading. Κάνω καθαρή εγκατάσταση μόνο manjaro xfce και με τους 3 installers πάλι GRUB loading για πάντα. Καθαρίζω τον δίσκο τα πρώτα bytes να καθαρίσω partition table κλπ να μην μείνει τιποτα πάλι GRUB loading. Κάνω εγκατάσταση με syslinux boot loader παίζει. Τι γίνεται; Βάζω μόνο windows πάλι δεν έχω πρόβλημα στο boot Αν έχεις Secure boot/UEFI enabled στο bios δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις. Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα και με uefi αλλά έμενα συχνά πυκνά μου κάνει θέματα.
Rage_unseen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 χρησιμοποιεις gtp partitions scheme ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα