splash18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις βγηκε η αναβαθμιση..την πρασε κανεις;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις βγηκε η αναβαθμιση..την πρασε κανεις;;; Χτες βγηκε και ειναι bug fix εκδοση This update contains bug fixes including: Fixes an issue where some users could not complete setup assistant after updating Fixes an issue where sometimes alarms and timers could fail to play Fixes an issue in Safari and Photos where pausing video could cause the paused frame to appear distorted Fixes an issue where some users with a custom APN setup via a profile would lose cellular data
splash18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη δεν εχει τα προβληματα που παρουσιασε η 9 ετσι;;; Την περναμε αφοβα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη δεν εχει τα προβληματα που παρουσιασε η 9 ετσι;;; Την περναμε αφοβα; Απο τη στιγμη που εισαι στην 9 δεν βρισκω λογο να μην πας στην 9.0.1. Το αντιθετο. 1
splash18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Δεν ειμαι στην 9 λογω των προβληματων που ειχα διαβασει..ειμαι στην 8.3</p>
iMarilina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Δεν ειμαι στην 9 λογω των προβληματων που ειχα διαβασει..ειμαι στην 8.3</p> αν κάνεις ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση (restore/setup as new) δε θα έχεις κανένα θέμα ούτε στην 9. 1
splash18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Οκ σε ευχαριστω! Αν κ θα το κανω ως συνηθως μεσω wifi γιατι αν το κανω restore θα χασω φωτο κλπ</p>
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Οκ σε ευχαριστω! Αν κ θα το κανω ως συνηθως μεσω wifi γιατι αν το κανω restore θα χασω φωτο κλπ</p> Κανεις ενα sync πριν κανεις το restore και σε λιγα λεπτα εισαι οπως ησουν και πριν, χωρις να χασεις κατι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα