berkgamp13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στη παρεα..εχω μια απορια..πουλαει ενα παιδι ipad mini ημερων απο γερμανια μου ειπε..παταω το ιμει της συσκευης αλλα μου γραφει οτι δεν υπαρχει εγγυηση!τι συμβαινει ξερει κανεις να με βοηθησει;
voldemort Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στη παρεα..εχω μια απορια..πουλαει ενα παιδι ipad mini ημερων απο γερμανια μου ειπε..παταω το ιμει της συσκευης αλλα μου γραφει οτι δεν υπαρχει εγγυηση!τι συμβαινει ξερει κανεις να με βοηθησει; Με το IMEI Παρε στην apple για σιγουρια και ρωτα.
xtraktor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στη παρεα..εχω μια απορια..πουλαει ενα παιδι ipad mini ημερων απο γερμανια μου ειπε..παταω το ιμει της συσκευης αλλα μου γραφει οτι δεν υπαρχει εγγυηση!τι συμβαινει ξερει κανεις να με βοηθησει; αν η συσκευή δε έχει ενεργοποιηθεί δε μετράει η εγγυηση έννοος μόλις ενεργοποιεί από εκείνη την ήμερα αρχίζει η εγγύηση
voldemort Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανως ΔΕΝ εχει εγγυηση αν η συσκευή δε έχει ενεργοποιηθεί δε μετράει η εγγυηση έννοος μόλις ενεργοποιεί από εκείνη την ήμερα αρχίζει η εγγύηση Η εγγυηση δεν μετρα απο την ημερομηνια αγορας; Εαν κανω λαθος διορθωστε με.
berkgamp13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω οταν το ενεργοποιησεις ξερω.. 2
Expertr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Η εγγυηση δεν μετρα απο την ημερομηνια αγορας; Εαν κανω λαθος διορθωστε με. Απο την ημερα ενεργοποιησης
xtraktor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω οταν το ενεργοποιησεις ξερω.. αυτό γνωρίζω και εγώ
iMarilina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Η εγγυηση δεν μετρα απο την ημερομηνια αγορας; Εαν κανω λαθος διορθωστε με. αν η συσκευή δε έχει ενεργοποιηθεί δε μετράει η εγγυηση έννοος μόλις ενεργοποιεί από εκείνη την ήμερα αρχίζει η εγγύηση Τί θα πει να μην έχει ενεργοποιηθεί? Δηλαδή είναι σφραγισμένο το ipad mini? Γιατί αν δεν είναι δε νομίζω να μην έχει ενεργοποιηθεί από τη στιγμή που το χρησιμοποίησε.
voldemort Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 αυτό γνωρίζω και εγώ Προς ενημερωση σωστη εχει κανεις καποια πηγη;
iMarilina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Προς ενημερωση σωστη εχει κανεις καποια πηγη; Aν το βάλει εδώ θα δει . https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do Ορίστε το βρήκα. Your Apple-branded or Beats-branded hardware product (“Product”) is warranted against defects in materials and workmanship for a period of ONE (1) YEAR from the date of original retail purchase (“Warranty Period”) http://www.apple.com/legal/warranty/products/accessory-warranty-english.html
ramarg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ο 1ος χρόνος μετράει αντίστροφα από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.Από εκεί και πέρα αν εσύ δεν το ενεργοποιήσες τις πρώτες μέρες ή τους πρώτους μήνες πρόβλημα σου ! Αν σου βγάλει πρόβλημα χάνεις και το δικαίωμα αντικατάστασης DOA. Απλά για όσο δεν ενεργοποιείται η συσκευή μέσω internet,αντίστοιχα και η εγγύηση δεν εμφανίζεται ως ενεργή στα αντίστοιχα internet tools για warranty check.
berkgamp13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Απλα δε ξερω τι να πιστεψω..το παιδι;η εχει γινει κανα λαθος;
ramarg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Απλα δε ξερω τι να πιστεψω..το παιδι;η εχει γινει κανα λαθος; Εμάς να πιστέψεις ! Από την άλλη μου φαίνεται παράξενο να αγοράσεις εν έτει 2015 το ipad mini 1st generation.Δεν ξέρεις τι σκαρφίζονται μερικοί προκειμένου να πουλήσουν τις παλιές τους συσκευές σε ανίδεους. Μήπως όταν σου λέει ημερών εννοεί fresh restored ?
berkgamp13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι το ρετινα το 4g..μου ειπε οτι το ξεσφραγισε αυτος!εχει 4 αξιολογησεις κ ολες θετικες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα