pavloa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τι διαφορά έχουν μεταξύ τους.. Και πιο πρέπει να επιλέξω για τους σκληρούς δίσκους;;
TheELF Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το ide είναι για συμβατότητα και το αποφεύγουμε εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα και δεν ξεκινάει διαφορετικά,το raid είναι για να βάλεις πάνω από έναν δίσκο να φαίνεται σαν ένας ή για ασφάλεια,αντιγράφονται αυτόματα τα αρχεία και στον δεύτερο δίσκο ή για ταχύτητα γράφονται τα μισά στον έναν τα μισά στον άλλον,όταν μπορούμε βάζουμε το ahci αφού είναι το ποιο σύγχρονο και έχει κάποιες βελτιώσεις.
pavloa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα σαν προεπιλογή είχε το IDE .. Η μητρική είναι αυτή: https://www.asus.com/Motherboards/M5A78LM_LX/ και ο δίσκος αυτός: http://www.e-shop.gr/hdd-western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3-p-PER.303039 Πρέπει να το βάλω στο AHCI; 1
TheELF Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχεις περασμένο λειτουργικό και δουλεύουν όλα σωστά μην πειράζεις τίποτα!!!
pavloa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στο pc.. Το δοκίμασα να το γυρίσω σε AHCI έκανα επανεκκίνηση και μου έβγαλε οτι πρέπει να κάνω φορμάτ.... το ξαναγύρισα στο ide και όλα καλά.. Στην μητρική που έχω δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το hot plug; Έψαξα αλλα δεν το βρήκα.. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από pavloa
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Άμα θέλεις να ενεργοποιήσει το ahci και φυσικά υποστηρίζεται απο την motherboard ( αν υπάρχει η επιλογή στο bios ) ακολούθησε τον οδηγό Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista
pavloa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ..θα το κάνω αύριο... Το hot plug πως το ενεργοποιώ; Έψαξα στο bios αλλά τίποτα..
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το hot plug αν δεν κάνω λάθος το επιλέγεις πως θέλεις δηλαδή να συμπεριφέρεται ο δίσκος απο το device manager που βλέπεις τι συσκευές μετα στους δίσκους ιδιότητες και σε καποια απο τις καρτέλες
pavloa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς νσ μου πεις που ακριβώς είναι γιατί δεν μπορώ να το βρώ?
SPANK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πρέπει να πας στο my computer δεξί κλικ ιδιότητες μετα διαχείρηση συσκευών και μετα στους δίσκους στην 2η 3η καρτέλα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα