Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, θελω να σωσω τον υπολογιστη μου απο τιποτα διακοπες ρευματος, δεν με απασχολει να μεινει ανοικτος αρκει να ΜΗΝ καει τιποτα. Δεν ξερω αν το πολυμπριζο ασφαλειας βοηθαει σε αυτο γιαυτο θελω τα φωτα σας εδω...

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Εγω φιλε ειμαι της αποψης οτι αμα πεσει κεραυνος στο σπιτι σου δεν γλυτωνεις με τιποτα απο τα 2, τωρα για τις διακυμανσεις του ρευματος ενα ups ειναι οτι πρεπει..

• Like 1
Δημοσ.

Αμα πεσει κεραυνος στο σπιτι μου ισως να μην γλυτωσω ουτε εγω.... ^_^

Λογο οτι τα φραγκα που εχω τωρα ειναι λιγα ελεγα μηπως με ενα πολυμπριζο για αρχη γινει τιποτις μεχρι να μαζεψω κανα φραγκο...

Δημοσ.

Εξαρταται από τι αξια εχει ο υπολογιστης σου , τα αρχεια σου και απο τα χρημτα που μπορεις να διαθεσεις.

αα και την περιοχη που μενεις (αν εχεις συχνες διακοπες).

Δημοσ.

Ολο το συστημα του υπολογιστη μου αυτην την στιγμη κοστιζει περιπου 300-350 ευρω.

Σερφαρω και παιζω κανα παιχνιδι τιποτε αλλο. Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω αυτην την στιγμη κανα 25αρι.

Μενω αιτωλοακαρνανια σε ενα χωριο αλλα το χειμωνα αναλλογως και τον καιρο ολο και καποια διακοπη εχουμε.

Δημοσ.

Καλησπέρες! για να μην ανοιγω θέμα καινουριο, είχα πάρει παλιότερα ενα πολυπριζο ασφαλειας APC σαν αυτο απ τιο δεύτερο λίνκ που πόσταρε ο robin πιο πάνω (αλλά με λιγότερες υποδοχές). Σε κάποια φάση σταμάτησε να λειτουργεί( μάλλον κάηκε η εσωτερική του ασφάλεια ) δεν μπορούσα να το ανοίξω με καμία παναγία γιατί είχε κατι βίδες πολυ περίεργες.

Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κατσαβίδι τέτοιου τύπου για να τ ' ανοιξω; ή μονο με τρυπανι και καταστοφή των βιδων ανοίγει πλέον;

Καλή λύση για προστασία από υπερτάσεις κλπ κλπ είναι και τα power conditioners (αν δεν μας ενδιαφέρει να μείνει ανοικτός ο υπολογιστής μετά από απώλεια ρεύματος) προσωπικά μου είχε εξαφανίσει coil wine που μου χε εμφανίσει το τροφοδοτικό κάποια στιγμή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...