marmarasm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Για σου φίλε μου. περασε τους λογαριασμούς του face &mess πριν σου κανουν αυτόματη ενημέρωση γιατι μετα δεν περνάνε με τίποτε. αν έχουν προλαβη να κάνουν αυτόματη κάνε hard reset και απ ενεργοποίησε στο play store της αυτοματες ενιμεροσης . μονο η εργοστασιακες πριν της πρώτες αναβαθμίσεις ενεργοποιουνται .ευχαριστώ! !
κουξκουκ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τι τερτίπια είναι αυτά που κάνει η σαμσουνγκ ακόμα προσπαθώ να το φτιάξω το μεσσ όταν το κάνω Hard reset και μπαίνω να το βάλω μου βγάζει υδοποιηση ότι πρέπει να κάνω λήψη τη καινούργια έκδοση απογοήτευση Ακόμα δεν μπορώ να το κάνω και έχω περάσει όλες τις εφαρμογές τώρα ποια θα είναι η λύση Hard reset όλο το κινητό ?
marmarasm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλέ μου έχεις ενα x και έχει κάποια χουγια αλλά θα τα μαθης με τον καιρό. σου γράφω παραπάνω για τους λογαριασμούς. Καλή επιτυχία! !
κουξκουκ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τελικά με ρομ σμσουνκ δύσκολα θα επιβιώσω θα προσπαθήσω να το ροταρω και ότι γίνει μόνο την οθόνη έχω ευχαριστηθεί μέχρι στιγμής ,σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου με βοήθησες αρκετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα