Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αγοράσει ένα note 4 demo και συμβαίνει το εξής όταν το αφήνω κλειστή να φορτησει μετά από λίγη ώρα ανάβει μόνο του και έχουν ανοίξει τα Bluetooth WiFi nfc η φωτηνωτητα 100% επαναφορά δεν την έχει την επιλογή

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αγοράσει ένα note 4 demo και συμβαίνει το εξής όταν το αφήνω κλειστή να φορτησει μετά από λίγη ώρα ανάβει μόνο του και έχουν ανοίξει τα Bluetooth WiFi nfc η φωτηνωτητα 100% επαναφορά δεν την έχει την επιλογή

http://androidforums.com/threads/galaxy-note-4-live-demo-root.881702/

Νομιζω τα demo units ειναι στα να πανε.

Ειτε εχει προβλημα hw ειτε firmware νομιζω δεν γινεται τιποτε.

Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα τελικά είναι από το retail Mode που είναι ενοργοποημενο η συσκευή ξέρει κάποιος πως το διαγράφω έχει ως επιλογή κάθε πότε να κάνει απενεργοποιηση-reset και δεν έχει επιλογή χωρίς λεπτά έχει από δύο λεπτά μέχρι 3ης ώρες

Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα τελικά είναι από το retail Mode που είναι ενοργοποημενο η συσκευή ξέρει κάποιος πως το διαγράφω έχει ως επιλογή κάθε πότε να κάνει απενεργοποιηση-reset και δεν έχει επιλογή χωρίς λεπτά έχει από δύο λεπτά μέχρι 3ης ώρες

Πρεπει πρωτα να κατεβασεις το Galaxy Note4 Retailmode(1.9GB!!)

Και μετα δες το βιντεακι(που εχει και τους κωδικους):

https://m.youtube.com/watch?v=b2R_z-s_S_I

Δημοσ.

Για σου φίλε μου.την διαδικασία θα την κάνεις με odin.και πρέπει να ειναι αρουταριστο. περνάει η 4.4.4 και η5.0.1 στην 5.1.1 προσοχή γιατι brickari αποφύγετε την. και η5.0.1 προκαλεί παγωματα .Καλά ξετελα!!!

Δημοσ.

Για σου φίλε μου. βρες απο κάνα φιλαράκι σου την 4.4.4 N910FXXU1ANK4 /N910FOXA1ANK4 πού κάνει σίγουρος στο 910Χ .και μην κάνεις πειράματα με της 5.0.1 και 5.1.1 . Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τελικά ξεκίνησαν όλα για να βωμό την αλήθεια παιδιά το νοτε ακόμα και με την 4.4 έχει τα προβλήματα του όπως κολάι το fb και κολάι όλο το κινητό μετά έχει αρκετά κολιματακια που για το z3c g2 δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα υγείας του. Υ. Γ τώρα η οθόνη του z3c μου φαίνεται μιδαμινη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...