Dj Beast Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κατ'αρχήν δεν είμαι κονσολάς. Δεύτερον σχολίασα το πόσο αυθαίρετο είναι το να κρίνεις κάτι μόνο από το χρώμα του (πορτοκαλί στη συγκεκριμένη περίπτωση) σαν "γύφτικο". "PS fanboy" το ακούσαμε κι αυτό.... Το να κρίνω την κονσόλα δεν υπάρχει λόγος. Την δίνουν σε διαφορετικό χρώμα και σχολιάζω το χρώμα του. Τί είπαμε δεν κατάλαβες???
gtajunkie Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σίριαλ κατάντησε το θέμα και βγαίνουμε και off topic. Τί είπαμε δεν κατάλαβες??? Ξεκινάμε: Το να κρίνω την κονσόλα δεν υπάρχει λόγος εδώ Η πιο άσχημη limited edition έως τώρα κρίνεις την κονσόλα έτσι δεν είναι? Και καλά κάνεις και λες πώς σου φαίνεται εμφανισιακά. Η δική μου παρατήρηση ήταν το ότι χρησιμοποίησες το συγκεκριμένο χρώμα για να την χαρακτηρίσεις "κάπως". Και έδωσα εικόνες όπου ο συνδυασμός μαύρο-πορτοκαλί έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον σε πανάκριβες κατασκευές και τα σπάει. Την δίνουν σε διαφορετικό χρώμα και σχολιάζω το χρώμα του. Εδώ χάνεται τελείως η μπάλλα. δίνουν: ρήμα (αυτοί) : υποκείμενο που εννοείται Την: αντικείμενο (αναφέρεται στην κονσόλα) σχολιάζω:ρήμα (εγώ):υποκείμενο που εννοείται το χρώμα του? ποιανού δηλαδή? μήπως εννοούσες "το χρώμα της "? Σύνολο: Σε 2 προτάσεις έχουμε μία αντίφαση και ένα συντακτικό λάθος. Φοβερό σκορ. Στο μάθημα της Γλώσσας την έκανες κοπάνα ή είσαι ακόμα Πέμπτη - Έκτη?
Dj Beast Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σίριαλ κατάντησε το θέμα και βγαίνουμε και off topic. Ξεκινάμε: εδώ κρίνεις την κονσόλα έτσι δεν είναι? Και καλά κάνεις και λες πώς σου φαίνεται εμφανισιακά. Η δική μου παρατήρηση ήταν το ότι χρησιμοποίησες το συγκεκριμένο χρώμα για να την χαρακτηρίσεις "κάπως". Και έδωσα εικόνες όπου ο συνδυασμός μαύρο-πορτοκαλί έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον σε πανάκριβες κατασκευές και τα σπάει. Εδώ χάνεται τελείως η μπάλλα. δίνουν: ρήμα (αυτοί) : υποκείμενο που εννοείται Την: αντικείμενο (αναφέρεται στην κονσόλα) σχολιάζω:ρήμα (εγώ):υποκείμενο που εννοείται το χρώμα του? ποιανού δηλαδή? μήπως εννοούσες "το χρώμα της "? Σύνολο: Σε 2 προτάσεις έχουμε μία αντίφαση και ένα συντακτικό λάθος. Φοβερό σκορ. Στο μάθημα της Γλώσσας την έκανες κοπάνα ή είσαι ακόμα Πέμπτη - Έκτη?
Dj Beast Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πήγα σχολείο βρε. Εσύ όμως απ'ότι βλέπω διαπρέπεις! Να πας για ντεκορατέρ , το έχεις με το χρώμα. Φιλάκια και αν καταλάβεις , ξαναπές μας. Υ.Γ Επειδή είμαι αγράμματος , πόσο παίρνεις το μάθημα?
x.ristos1980 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κατ'αρχήν δεν είμαι κονσολάς. Δεύτερον σχολίασα το πόσο αυθαίρετο είναι το να κρίνεις κάτι μόνο από το χρώμα του (πορτοκαλί στη συγκεκριμένη περίπτωση) σαν "γύφτικο". "PS fanboy" το ακούσαμε κοιτα..εχω pc και εχω και διαφορες κονσολες..το ktm το πορτοκαλι το γουσταρω κι εγω οπως και το ford focus st σε πορτοκαλι..με συγχωρεις αδερφε αλλα πορτοκαλι κονσολα δεν μπαινει στο σαλονι..αμα βαλω πορτοκαλι στο σαλονι οντως θα ειναι γυφτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα