visualizer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα παράγγειλα έναν φακό και τώρα ψάχνω για μπαταρία λιθίου 3.7v 18650 από κάποιο κατάστημα εντός Ελλάδας ( Αθηνα ) ..έχει κανείς να μου προτείνει κάποια μπαταρία αξιόλογη ? Θέλω να έχει τουλάχιστον 2500mah ( πραγματικά ) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από visualizer
discoboyminimal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) γεια σου φιλε μου!! λοιπον 3.7 ειναι το nominal. 4.2 ειναι φουλ φωρτισμενη η μπαταρια.. θες να μας πεις τον φακο σου?? τι max ampere τραβαει? η εστω ποσα watt. υπαρχουν χιλιαδες μπαταριες να διαλεξεις.η χρηση σου ειναι ελαφρια οποτε εχεις μεγαλη γκαμα επιλογων. εγω χρησιμοποιω 18650 για το ηλεκτρονικο τσιγαρο , εχει καποιες panasonic ncr18650B 3400mah, επιση samsung inr 25r 2500mah , LG HG2 3000mah η HG2 ειναι η αγαπημενη μου αυτον τον καιρο!!πραγματικα αξιζει!! δυναμη και διαρκεια! 35 υποθετικα Α , αλλα δινει τουλαχιστον 20-25..και αυτονομια αρκετααααα καλη!(σε σχεση με vtc4) θα χρειαστεις καλο φορτιστη παντως να ξερεις , αν δεν εχεις Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από discoboyminimal
visualizer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ο φακός που περιμένω να έρθει είναι αυτός http://www.dx.com/p/ultrafire-sh98-cree-xm-l-t6-800lm-3-mode-white-light-zooming-flashlight-black-1-x-18650-162491#.VgQZmI_foo8 Είδα αρκετές μπαταρίες αλλά απ ότι κατάλαβα παίζει πολύ κινεζιά που είναι μάπα οπότε θέλω να πάρω κάποια αξιόπιστη ( μάρκα ) η οποία να παρέχει αυτονομία ( να μπορώ να χρησιμοποιήσω τον φακό για καμία ώρα + ) . Φορτιστή έχω έναν που είχα αγοράσει πρίν αρκετά χρόνια M-CHARGER UNIVERSAL BATTERY CHARGER Input: DC 12V 1A MAX Charging current: 700 mA Usb Output: DC 5V 1000mA Με αυτόν τον φορτιστή έχω φορτίσει αρκετές φορές την μπαταρία της ψηφιακής μου που είναι η li-50ba 3.7V 925mAH αλλά και μπαταρίες 1.2v ΑΑ 1300 mAh .Η φόρτιση χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα.. λές να μην είναι συμβατος με τον συγκεκρίμένο τύπο μπαταρίας 18650 ? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από visualizer
discoboyminimal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ο φακος τραβαει 3 Α ακομα και η panasonic θα σου κανει.. γνωμη μου παρε την LG HG2. ψαξε την συγκεκριμενη σε ελληνικα καταστηματα και θα την βρεις..μπορει να κανει 10+ ευρο αλλα αξιζει (και απο θεμα ασφαλειας.) τωρα δεν θελω να σε ξενερωσω..αλλα ο φακος ειναι μαρκα μ εκαψες..δεν θα ξανα αγορασεις σε συσκευη / μπαταρια τιποτα που να λεει FIRE μεσα..ειναι τα χειροτερα κινεζικα , και δεν ξερω τι συμπεριφορα μπορει να εχουν.. εχουμε ακουσει πολλες TrustFIre UltraFire κλπ μπαταριες να σκανε , και το θεαμα δεν ηταν ωραιο.. επισης ο φορτιστης σου δεν νομιζω να δεχετε 18650.. δες για καποιον Single / Dual Slot απο Xstar και NiteCore (Nitecore εχει φοβερους φακους , just in case να ξανα αγορασεις φακο) εγω εχω εναν φορτιστη Nitecore UM20 (φθηνος και καλος!!)
visualizer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γνωρίζω ότι ο φακός παίζει να βγει μάπα αλλά είπα να το ρισκάρω μιας και τα reviews απο άλλους αγοραστές είναι θετικά και όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι αρνητικό για τον συγκεκριμένο φακό .Ο φορτιστής μουλογικά δεν δέχεται γιατί έχει το ελλατηριάκι , απ'οτι είδα ο φορτιστής που μου είπες έχει ελλατηριακι αλλά και την επιλογή χωρίς ελλατήριο για τις μπαταρίες λιθίου φαντάζομαι ..οπότε αναγκαστικά πρέπει να αγοράσω άλλον . Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από visualizer
discoboyminimal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) θα χρειαστεις xtar mc1 , mc2 φορτιστη στα 8, 15 ευρο αντιστοιχα. αν πας σε nitecore εγω τον Um20 τον πηρα απο e-smokers στα 15? αν θυμαμαι καλα. κοιτα να τα παρεις ολα απο ενα μαγαζι , αν ψωνισεις ιντερνετικα.. για μπαταρια τελικα τι κοιτας? (το vapeland.gr εχει και την HG2 και την panasonic και τους mc 1 , mc 2 ) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από discoboyminimal
visualizer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν για φορτιστή λέω να χτυπήσω τον mc2 http://www.batteries.gr/product.asp?catid=5095και μπαταρία την panasonic http://www.vapeland.gr/panasonic-ncr-18350 αν και η τιμή της είναι πολύ τσιμπημένη ρε συ ..αλλά δεν βλέπω να την έχει αλλού..
discoboyminimal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ετσι ειναι αυτα τα πραγματα..και οι 'φθηνες' παιζουν στα 8+ ευρο..οποτε για 5 ευρο δεν θα ρισκαρα να παρω noname. μια φορα θα τα δωσεις τα λεφτα..και θα σου κατσει η μπαταρια για χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα