voltmod Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 H γνωστή εταιρεία κατασκευής wearables ανακοίνωσε το κομψότερο smartwatch της αγοράς, το οποίο επιδεικνύει πάχος μόλις 7,5 χιλιοστών και βάρος μόλις 28 γραμμαρίων. Το νέο Pebble Time Round διαθέτει στρογγυλή οθόνη 64-color και κλασικό σχεδιασμό και τρέχει το γνωστό λειτουργικό σύστημα της εταιρείας Timeline OS. Διαθέτει μεταλλική κάσα, με μαύρο, ασημένιο και ροζ χρυσαφί φινίρισμα και είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με λουράκι 14mm και 20mm. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι η έκδοση Rose Gold είναι διαθέσιμη μόνο με λουράκι 14mm. Το ιδιαίτερα λεπτό προφίλ του smartwatch και η κομψή κατασκευή πάντως δεν έρχονται χωρίς… συμβιβασμούς, και έτσι, την ώρα που άλλα μοντέλα όπως το Time Steel προσφέρει από 7 έως και 10 ημέρες αυτονομίας, το Time Round προσφέρει δύο ημέρες αυτονομίας πριν το ξαναφορτίσετε. Πάντως είναι το πρώτο smartwatch της Pebble που υποστηρίζει Quick Charge και επομένως 15 λεπτά φόρτισης θα σας χαρίσουν μία ολόκληρη μέρα χρήσης. Οι προπαραγγελίες για το Pebble Time Round –από το pebble.com- έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρώτοι χρήστες θα παραλάβουν το smartwatch τους τον Νοέμβριο. Οι τιμές ξεκινούν από τα $249. Site: GSMArena
ZaNobey Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι μεν ειναι ωραιο. Αλλα χανει πολυ απο το εσωτερικο bezel. Κατι με χαλαει παρολο που μου αρεσει πολυ και το συγκεκριμενο και τα peble γενικοτερα. Θα μπορουσε να ειχε ενα led ή κατι αλλο αντι για αυτο το χασιμο χωρου.
gf030 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 $249 για να παρω ενα ρολοι, μαλιστα. Δηλαδη ενα με 20 ευρω που δουλευει τζαμι για δυο χρονια με μπαταρια τι διαφορα εχει απο αυτο;... Α καταλαβα. με αυτο θα ειμαι in ενω με των 20 ευρω θα ειμαι out.... ασε που το να κοιτας την ωρα απο το κινητο σου ειναι πολυ ξεφτιλα.
fsbmaniac Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για γέλια ...Ωρολοι με οθόνη να δείχνει δείκτες!!! Οθόνη να δείχνει ΔΕΙΚΤΕΣ... ΜΕ 300 παίρνεις μια seikara... Απολαυση 2
heavyrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 <p> $249 για να παρω ενα ρολοι, μαλιστα.<br /> Δηλαδη ενα με 20 ευρω που δουλευει τζαμι για δυο χρονια με μπαταρια τι διαφορα εχει απο αυτο;...<br /> Α καταλαβα. με αυτο θα ειμαι in ενω με των 20 ευρω θα ειμαι out.... ασε που το να κοιτας την ωρα απο το κινητο σου ειναι πολυ ξεφτιλα.<br /> με την ιδια λογικη που θα παρεις στη γυναικα της ζωης σου ενα μονοπετρο με πολυτιμο λιθο πανω και οχι με χαλικι.</p> 1
Voodooman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 700 ευρώ για ένα κινητό, μάλιστα. 50000 ευρώ για ένα αυτοκίνητο, μάλιστα. 1000 ευρώ για ένα κοστούμι, μάλιστα. 2000 ευρώ για ένα PC, μάλιστα, 750000 ευρώ για ένα σπίτι, μάλιστα. θα μπορούσα να γράφω για πάντα. Καλωσήρθες στον κόσμο. Επί του προκειμένου τώρα, τί μανία και αυτή με την "κομψότητα". Χίλιες φορές Pebble Time. 2
eXoS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το ποιο ωραίο smart watch που έχω δει και σε “υποφερτή” τιμή. Η σχέση φόρτισης – αυτονομίας είναι επίσης καλή αλλά εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να σκεφτώ να αγοράσω smart watch εάν δεν ανέβει η αυτονομία τους τουλάχιστον στις 7 ημέρες – αρκετά gadgets έχω να φορτίζω κάθε μέρα…
panacync Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Βγαλμένο από το ...Tron φτιαγμένο πριν 2 χρόνια - Πολύ πριν τα "smart" watches από moto/apple/samsung που είναι for the festivals., Κρίμα που δεν το είδα ποτέ live. Έστω σαν Design σε "σκέτο" smartwatch. https://www.youtube.com/watch?v=TMvktoWj8L8 1
DJTaurus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί κομψό αυτό το έκτρωμα. Ούτε για κινέζικο δεν κάνει.
ΝικήταςΤ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Βγαλμένο από το ...Tron φτιαγμένο πριν 2 χρόνια - Πολύ πριν τα "smart" watches από moto/apple/samsung που είναι for the festivals., Κρίμα που δεν το είδα ποτέ live. Έστω σαν Design σε "σκέτο" smartwatch. https://www.youtube.com/watch?v=TMvktoWj8L8 Πωπω τι λες τώρα, πανέμορφο!!!!
Vasilisxd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τραγική τιμή ρε παιδιά , τόσο έχουν και τα Android με καρδιακους παλμούς και ενα κάρο άλλους αισθητήρες... 1
niCk_eleCtro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 $249 για να παρω ενα ρολοι, μαλιστα. Δηλαδη ενα με 20 ευρω που δουλευει τζαμι για δυο χρονια με μπαταρια τι διαφορα εχει απο αυτο;... Α καταλαβα. με αυτο θα ειμαι in ενω με των 20 ευρω θα ειμαι out.... ασε που το να κοιτας την ωρα απο το κινητο σου ειναι πολυ ξεφτιλα. το ρολόι υποτίθεται ότι εκτος από το να σου δείχνει την ώρα, είναι και ένα κόσμημα. δηλαδή τα rolex τι διαφορα έχουν από τα φτηνιάρικα με 20 euro που λες εσύ, αφού και τα 2 την ώρα δείχνουν. η φεράρι τι διαφορα έχει με το hyundai αφού και τα 2 σε μετακινούν και σε πηγαίνουν στον προορισμό σου?
lupus_Hegemonia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ που ΛΑΤΡΕΨΑ την... Ικαριά (και το "χαλαρό" τους) και που βρήκα κι άλλους που ΔΕΝ έχουν ρολόι στο χέρι σαν εμένα, αν ποτέ θελήσω να δω τί διάολο ώρα είναι... ...απλά πατώ το κουμπάκι στο κινητό μου και ανάβει η οθόνη και βλέπω την ώρα!ΠΟΙΟΣ ο λόγος να πάρω (ακριβό ή φθηνό) κάτι, που ένα άλλο προϊον ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ πραγμάτων, το κάνει και αυτό (να δείχνει την ώρα);Ουδέποτε φόρεσα ρολόι, παρά μόνο...φαντάρος το '92, για να βλέπω πότε ο π@π@ρ@ς ο επόμενος σκοπός θα 'ρθει να με αλλάξει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα