La_MoRt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καμία άποψη για αυτή την εφαρμογή android?
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίταξε οι περισσότεροι θα σου πουνε να το καταργήσεις γιατί μόνο μπαταρία καταναλώνει παρά να βοηθάει.!Αυτά που κάνει το κάθε battery saver μπορείς να τα κάνεις εσύ χειροκίνητα!Κλείσε τον συγχρονισμό (οτιδήποτε έχει σχέση),την τοποθεσία,το nfc(αν εχεις),κατέβασε χειροκίνητα την φωτεινοτητα(η στο αυτόματο),κλείσε Bluetooth,κλείσε Wi-Fi(ασχέτως αν δεν είσαι συνδεδεμένος,αυτο σκαναρει κάθε τρεις και λίγο για ασύρματα δίκτυα) βγάλε το 3g(στο μυαλό μου το έχω ως εξής όταν πρόκειται μόνο για κλήσεις και μηνύματα 2g αν πρόκειται να μπεις internet τότε να ανοίγεις χειροκίνητα το 3g!) εε τι άλλο ίσως να κλείνεις τις εφαρμογές (όχι της google,τα apps που έχεις κατεβάσει απτό store)...Αυτα!(αν το κάνεις root και πετάξεις τις άχρηστες εφαρμογές που έχει μέσα το κινητο(κοινώς bloatware)αλλά θα βγει η εγγύηση αν έχεις)Αυτά! Αν περάσει τίποτα αλλο απτό μυαλό μου θα ενημερώσω!Και αν πας ρυθμίσεις μπαταρια κα δεις που χρησιμοποιήθηκε περισσότερο η μπαταρία!
La_MoRt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εκτός όμως ότι γλιτώνεις όλο αυτό το χρόνο να τα κάνεις εσύ γιατί αυτό τα κάνει μόνο του, επίσης σου δίνει τη δυνατότητα όταν κλειδώσεις τη συσκευή να απενεργοποιήσει όλες τις εφαρμογές το δίκτυο και αν έχεις root τη συσκευή σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσει καi τη δύναμη της CPU. 1
saruman123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τιποτα δεν κανει. Τα εχω δοκιμαση ολα αυτα. Αμα δεν αλλαξεις μπαταρια σε πιο μεγαλη,πεταξεις την σαβουρα απο μεσα(με root)και αντε να βαλεις και το Greenify. Δεν θες κατι αλλο. Διαβασε και εδω ενημερωτικα: http://www.doctorandroid.gr/2012/06/android.html?m=1 1
La_MoRt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Θα το δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα μπορεί όντως να είναι χάλια και να μη κάνει τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα