Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγγύηση από κινεζομάγαζο: Μου λένε ότι άνοιξα την συσκευή ενώ δεν το έκανα

funbreaker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολλες Κινεζικες εταιριες δεν τα πανε καλα με την υποστηριξη μετα αγορας. Βαλε και οτι ειναι κινητο, οπου ειναι για κλωτσιες οι περισσοτερες εταιριες και εχεις μια ιδεα.

Δεν εχω καταλαβει αν το vickmall το εστειλε στην εταιρια η κοιταξαν οι ιδιοι; Σε καθε περιπτωση μιλα στον κατασκευαστη αν το εχει το καταστημα, και στο καταστημα αν το εστειλαν στον κατασκευαστη.

Το ειχες παρει καινουργιο εσυ σφραγισμενο κτλ; Δεν θα ηταν απιθανο να στο πουλησαν ελαφρως μεταχειρισμενο η ανακατασκευασμενο.

Κινεζοι γαρ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είχα τραβήξει σε βίντεο μέχρι και πως το βάζω στο δέμα και τους στο στέλνω, την πίσω όψη δεν σκέφτηκα να την τραβήξω μια φωτογραφία.

Eξυπνο αυτο που εκανες απλα οχι...πληρες.

Τωρα θα ξερεις την επομενη φορα και γενικα ολοι οσοι το διαβασουν.

Εγω τραβαω βιντεο εδω και χρονια τα παντα.

Δεν εμπιστευομαι κανεναν.

Ε που να το φανταστώ ότι θα έφταναν μέχρι εκεί.

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω και τι να τους πω για να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί είμαι 100% σίγουρος πως δεν πείραξα το κινητό.

Εν τω μεταξύ το vickmall τί ζόρι τραβάει και μου κάνει τέτοια? Αυτό θα πλήρωνε την επισκευή?

αν συνεχισουν τα ωραια προχωρα με το paypal σε claim για refusal of honoring the warranty και εαν μπορεις με αμφισβητηση συναλλαγης ,προφανως προσπαθουν να τους μεινει και η συσκευη και τα λεφτα ετσι που κινουνται. το εχουν δοκιμασει και σε μενα ανεπιτυχως οτι δεν παραλαβαν ποτε το mp4 που ηταν dead on arrival αλλα τα λεφτα μου τα πηρα πισω τοτε.

αν συνεχισουν τα ωραια προχωρα με το paypal σε claim για refusal of honoring the warranty και εαν μπορεις με αμφισβητηση συναλλαγης ,προφανως προσπαθουν να τους μεινει και η συσκευη και τα λεφτα ετσι που κινουνται. το εχουν δοκιμασει και σε μενα ανεπιτυχως οτι δεν παραλαβαν ποτε το mp4 που ηταν dead on arrival αλλα τα λεφτα μου τα πηρα πισω τοτε.

Έχει το paypal τέτοιο πράμα για μετά από 8-9 μήνες?

Και σε σένα το vickmall πήγε να σου την κάνει?

Μου απάντησα με αυτό:

Δηλαδή υπάρχουν 2 αυτοκόλητα σε κάθε κινητό?

Παπατζιλίδικη απάντηση. Αυτό είναι άλλο κινητό. Να επιμείνεις να σου δείξουν φώτο από το ίδιο μοντέλο.

Το δικό σου φαίνεται να έχει το factory warranty label σε άλλη θέση.

Νομίζω σωστά σε αντιμετωπίζουν. Πήραν με επιστροφή ένα Χ κινητό από έναν Ψ πελάτη. Πού θες να ξέρουν αν ο πελάτης λέει την αλήθεια?

Παπατζιλίδικη απάντηση. Αυτό είναι άλλο κινητό. Να επιμείνεις να σου δείξουν φώτο από το ίδιο μοντέλο.

Το δικό σου φαίνεται να έχει το factory warranty label σε άλλη θέση.

Όχι εντάξει τόσο ηλίθιοι δεν είναι, ρώτησα έναν φίλο που έχει το ίδιο μοντέλο και μου στειλε φωτογραφία απ το δικό του που όντως έχει το αυτοκόλλητο.

Νομίζω σωστά σε αντιμετωπίζουν. Πήραν με επιστροφή ένα Χ κινητό από έναν Ψ πελάτη. Πού θες να ξέρουν αν ο πελάτης λέει την αλήθεια?

Γιατί εγώ που ξέρω ότι αυτοί λένε αλήθεια και δεν το έβγαλαν μόνοι τους.

Ας έστελναν βίντεο ενώ το άνοιγαν ή ας μου έλεγαν να το τσεκάρω πριν το στείλω για να μην το στέλνω άδικα.

Τόσα κινητά τους στέλνουν πίσω, με ενημέρωσαν για τόσα πράματα πριν το στείλω, για το αυτοκόλλητο δεν μπορούσαν να μου πουν?

Όχι εντάξει τόσο ηλίθιοι δεν είναι, ρώτησα έναν φίλο που έχει το ίδιο μοντέλο και μου στειλε φωτογραφία απ το δικό του που όντως έχει το αυτοκόλλητο.

E, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούν οτιδήποτε...

Υπάρχει και η πιθανότητα το αυτοκόλλητο της εγγύησης να σκίστηκε καθώς το έβαζαν στο κινητό, από το εργοστάσιο παραγωγής.

Το έχω προσέξει σε πολλές κινεζιές.

Όταν πήρες το κινητό θυμάσαι αν το αυτοκόλλητο ήταν σκισμένο σε αυτά τα σημεία?

Ναι αλλά σε μένα λείπουν και βίδες.

Στα emails τους αυτοί δεν το ανέφεραν καν αυτό αλλά τελικά τα κενά δεν είναι τρύπες.

Ο φίλος με το ίδιο κινητό μου είπε πως έπρεπε να είχε βίδες.

τοτε πως πηρες μεταχειρισμένο !

μην ασχολείσαι αλλο δεν πρόκειται να βγαλεις ακρη τον χρονο σου χανεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...