Depietaz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Προχθές εκεί που σέρφαρα με το λάπτοπ μου (το οποίο είναι το: hp- pavilion g6), στα ξαφνικά κλείνει απο μόνο του χωρίς λόγο. Μετά δεν άνοιγε. Dead!! Το λάπτοπ το είχα αγοράσει απο τον Γερμανό (τιμή δεν θυμάμαι) πριν 3 χρόνια οπότε δεν είχα εγγύηση. Τέλος πάντων, ο αρχικός φορτιστής του λάπτοπ είχε χαλάσει πριν περίπου ένα χρόνο και πήρα επίσης απο τον Γερμανό έναν άλλο. Δεν ήταν ακριβώς ο ίδιος αρχικός του hp αλλά έκανε την δουλειά του κανονικά. Όταν έσβησε το λάπτοπ ο φόρτιστής έκανε ενα συγκεκριμένο ήχο. (όταν περνούσε το ρεύμα ακουγόταν τσκ-τσκ...) οπότε θεώρησα πως το πρόβλημα το είχε ο φορτιστής και όχι το λάπτοπ. Έτσι σήμερα πήγα στον Γερμανό για να πάρω καινούργιο φορτιστή και πήρα και μαζί μου το λάπτοπ για κάθε παν ενδεχόμενο. Και ευτηχώς που τον πήρα γιατί όταν κάναμε δοκιμή έναν καινούργιο φορτιστή δεν ανοιγε καν το λάπτοπ. Γύρισα σπίτι και πρόσεξα οτι το λάπτοπ μύριζε κοντά στο ανεμιστηράκι καμμένο. Οπότε το πιο πιθανό να υπερθερμάνθηκε. Το πρόβλημα μου όμως είναι το εξής... Δεν ανοίγει καν και δεν μπορώ να πάρω τα αρχεία που θέλω. Υπάρχει περίπτωση να τα έχω χάσει όλα? Και αν όχι πως μπορώ να τα πάρω? Προφανως θα πρέπει να δώσω το λάπτοπ σε κάποιον ειδικό (όχι στον Γερμανό φυσικά), που ξέρει απο αυτά και θα μπορέσει να το κάνει. Αλλά υπάρχει ελπίδα? Επίσης σκέφτομαι αυτή τη φορά να πάρω notebook και όχι λάπτοπ. Οι επιλογές μου είναι οι εξής: Lenovo ή hp. Ποιό προτεϊνεται να πάρω? Απ' ότι πρόσεξα οι τιμές διαφέρουν πολύ λίγο και τα χαρακτηφιστικά τους είναι ίδια. (Το ένα είναι το Hp-R206 NV και το άλλο το Lenovo G4030) Και τα δύο με μνήμη Ram 2gb, 500gb σκληρό, intel celeron N2840 (2,14Hz) επεξεργαστή, Windows 8.1 φυσικά και με 2 χρόνια εγγύηση. Επειδή το λάπτοπ μου ήταν Hp έχω μια αμφιβολλία για τα hp αλλά θα ήθελα να ακούσω και μια δεύτερη γνώμη. Για λάπτοπ δεν το σκέφτομαι και τόσο, προτειμώ notebook γιατί είναι και μία ποιο οικονονική επιλογή.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλύτερα κοίτα κάτι πιο δυνατό σε i3 ή i5, πχ Πηγή: αυτό ή Πηγή: αυτό. Το G6 το είχες καθαρίσει ποτέ? γιατί το συγκεκριμένο μοντελο ειχε θεμα με θερμοκρασιες.
voldemort Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια η διαφορα του laptop με το Notebook; Ξερω τα netbook,notebook,ultrabook. Laptop τι εννοουμε δηλαδη;
Depietaz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 @dimitris85 οταν μου αλλαξαν την καρτα δικτυου το καθαρισαν. Απλος ειχα κανει και μεγα λαθος που το λειτουργουσα και το αφηνα πανω στο γραφειο μου ετσι δεν επερνε αερα απο πισω.. Τωρα πολυ αργα. @voldemort αυτο που θελω να παρω ειναι πιο μικρο και δεν μπορω να βαλω dvd/cd κτλπ γιατι δεν παιρνει Τα αρχεια θα μπορεσω να τα σωσω η οχι? Και επισης ποιο να διαλεξω απο τα δυο?
voldemort Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 @voldemort αυτο που θελω να παρω ειναι πιο μικρο και δεν μπορω να βαλω dvd/cd κτλπ γιατι δεν παιρνει Τα αρχεια θα μπορεσω να τα σωσω η οχι? Συνεπως θελεις NETBOOK και οχι notebook. Ναι μπορεις και ανετα. Εαν βγαλεις τον δισκο και ειναι sata μπορεις να τον συνδεσεις στο desktop αν εχεις διαφορετικα σε κανα φιλου hdd docking ή desktop. Δεν γνωριζω τι εχεις στην διαθεση σου...
xpera_x Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Προχθές εκεί που σέρφαρα με το λάπτοπ μου (το οποίο είναι το: hp- pavilion g6), στα ξαφνικά κλείνει απο μόνο του χωρίς λόγο. Μετά δεν άνοιγε. Dead!! Το λάπτοπ το είχα αγοράσει απο τον Γερμανό (τιμή δεν θυμάμαι) πριν 3 χρόνια οπότε δεν είχα εγγύηση. Τέλος πάντων, ο αρχικός φορτιστής του λάπτοπ είχε χαλάσει πριν περίπου ένα χρόνο και πήρα επίσης απο τον Γερμανό έναν άλλο. Δεν ήταν ακριβώς ο ίδιος αρχικός του hp αλλά έκανε την δουλειά του κανονικά. Όταν έσβησε το λάπτοπ ο φόρτιστής έκανε ενα συγκεκριμένο ήχο. (όταν περνούσε το ρεύμα ακουγόταν τσκ-τσκ...) οπότε θεώρησα πως το πρόβλημα το είχε ο φορτιστής και όχι το λάπτοπ. Έτσι σήμερα πήγα στον Γερμανό για να πάρω καινούργιο φορτιστή και πήρα και μαζί μου το λάπτοπ για κάθε παν ενδεχόμενο. Και ευτηχώς που τον πήρα γιατί όταν κάναμε δοκιμή έναν καινούργιο φορτιστή δεν ανοιγε καν το λάπτοπ. Γύρισα σπίτι και πρόσεξα οτι το λάπτοπ μύριζε κοντά στο ανεμιστηράκι καμμένο. Οπότε το πιο πιθανό να υπερθερμάνθηκε. Το πρόβλημα μου όμως είναι το εξής... Δεν ανοίγει καν και δεν μπορώ να πάρω τα αρχεία που θέλω. Υπάρχει περίπτωση να τα έχω χάσει όλα? Και αν όχι πως μπορώ να τα πάρω? Προφανως θα πρέπει να δώσω το λάπτοπ σε κάποιον ειδικό (όχι στον Γερμανό φυσικά), που ξέρει απο αυτά και θα μπορέσει να το κάνει. Αλλά υπάρχει ελπίδα? τα αρχεία εαν δεν είναι κρυπτογραφημένα κ λειτουργεί ο σκληρός, θα τα πάρεις πιθανότατα το καμένο που μύρισε μπορεί να σημαίνει ότι κάηκε κάτι από το ρεύμα εισόδου μέχρι και να κάηκε η πλακέτα στην υποδοχή φόρτισης, κοινώς μπορεί να επισκευάζεται σχετικά εύκολα ή καθόλου τη χωροταξία της πλακέτας εσύ την ξέρεις για να μας πεις τι ακριβώς συνορεύει με την περιοχή που μυρίζει κι αν πιάνουν τα χέρια σου, κάνεις βίδες το λάπτοπ να δεις την έκταση και το σημείο που μακροσκοπικά έχει τη ζημιά χωρίς να το γελάς, μπορείς με απλές γνώσεις-υλικά-κινήσεις, ακόμα και να σώσεις το λάπτοπ
BALABANIS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει δίκιο ο xpera_x. Αν δεν ανοίγει κάν πιθανότατα ειναι κάτι με το ρευμα, διότι αν καιγόταν η κάρτα γραφικών το λάπτοπ ανοίγει, απλά δε δείχνει τπτ η απλά κάτι αποχρώσεις! Πριν το πετάξεις, δες το λιγο διότι δεν ειναι για πέταμα! Μπορεί και να φτιάχνεται!! Sent from my iPhone using Insomnia
Depietaz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 @Balabanis ναι αλλα ποσο θα μου κοστισει το ολο φτιαξιμο περιπου εαν οντως καηκε κατι στο λαπτοπ? Εαν δεν με συμφερει τοτε καλυτερα να παρω ενα netbook @xpera_x εγω δεν παιζει να το φτιαξω ουτε να προσπαθησω κυριως να το ανοιξω. Δεν εχω εμπειρια ουτε ξερω και πολυ απο αυτα. @voldemort ναι netbook εννοουσα συγνωμη.
xpera_x Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 @xpera_x εγω δεν παιζει να το φτιαξω ουτε να προσπαθησω κυριως να το ανοιξω. Δεν εχω εμπειρια ουτε ξερω και πολυ απο αυτα. Μπορείς πάντα να μου το χαρίσεις! Και να μην το φτιάξω, όλο και θα έχει τίποτε ανταλλακτικά για να βγάλω.
BALABANIS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 @Balabanis ναι αλλα ποσο θα μου κοστισει το ολο φτιαξιμο περιπου εαν οντως καηκε κατι στο λαπτοπ? Εαν δεν με συμφερει τοτε καλυτερα να παρω ενα netbook @xpera_x εγω δεν παιζει να το φτιαξω ουτε να προσπαθησω κυριως να το ανοιξω. Δεν εχω εμπειρια ουτε ξερω και πολυ απο αυτα.<br><br> @voldemort ναι netbook εννοουσα συγνωμη. Ανάλογα τι βλάβη έχει! Εγω επιδιόρθωσα pavilion dv9000 με 30 ευρώ (καμένη κάρτα γραφικών) Για απλή χρήση ειναι μια χαρά και ακόμη λειτουργεί! ΥΓ. Αν ειναι να τον χαρίσεις τον θελω και γω, βάλε μας σε κλήρο Χαχα Sent from my iPhone using Insomnia
Depietaz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Χαχα :-P Μια ερωτηση ακομη παιδια.. Ποσα θελει πανω κατω (σε θεμα τιμης) για να μου μεταφερει τα αρχεια απο τον δισκο? Πενηνταρικο φτανει η ξεφευγουμε?
BALABANIS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Χαχα :-P<br> Μια ερωτηση ακομη παιδια.. Ποσα θελει πανω κατω (σε θεμα τιμης) για να μου μεταφερει τα αρχεια απο τον δισκο? Πενηνταρικο φτανει η ξεφευγουμε? Και πολλά λες. Παρά-φτάνει. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα