Kostas93 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 όχι, το έχω δώσει το μάθημα.Σου λεει αν δε ξέρεις τίποτα, γράψε κενό και πάρε 2 στα 100. Από το να μου γεμίζεις σελίδες με αηδίες που θα πρέπει να διορθωνω καλύτερα να μη γράψεις τίποτα.
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν το παρατηρησε κανεις παντως στην εκφωνηση ο καθηγητης γραφει ξεκαθαρα "Αν γραψετε μονο την λεξη "ΚΕΝΟ" αντι λυσης σε αυτο το θεμα θα παρετε 2 μοναδες" Ειναι καποιου ειδους τρολλαρισμα?? Κανει οτι μπορει ο άνθρωπος για να μη βλέπει ολο τους ιδιους και τους ιδιους να του κλαιγονται στο γραφειο φιλε
ALLisCHAOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν το παρατηρησε κανεις παντως στην εκφωνηση ο καθηγητης γραφει ξεκαθαρα "Αν γραψετε μονο την λεξη "ΚΕΝΟ" αντι λυσης σε αυτο το θεμα θα παρετε 2 μοναδες" Ειναι καποιου ειδους τρολλαρισμα?? Ενας καθηγητής μου στο μαθημά του έλεγε πως η λευκή κόλα βαθμολογείται με 3. Και εγώ θα τελειώσω πιο γρήγορα και εσείς θα πείτε στους γονείς σας ότι με έκοψε με 3 ο μ@λ@κ@ς. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα