Kostas93 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 συνάδελφε ρώτα στο shmmy καλύτερα. Επειδή δε θυμάμαι, ποιο μάθημα είναι?Σαν άσκηση του ζάχου μοιάζει.
Stam13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχω χρονο αυτη τη στιγμη αν μπορει κανεις.Ευχαριστω
Kostas93 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) λογικά είναι προγραμματισμος Υ/Η 1ο εξάμηνο.Έχω να ασχοληθώ με αυτά απο το 1ο εξάμηνο. Δε τα θυμάμαι καλά συνεπώς δε μπορώ να σε βοηθήσω με σιγουριά, μη σε πάρω και στο λαιμό μου, (αύριο είναι και η εξέταση). Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από Kostas93
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που ζητατε βοηθεια για ασκησεις/θεματα εξετασεων την τελευταια στιγμη χωρις να δωσετε ενα δειγμα του τι εχετε κανει (μια προσπαθεια, κατι ρε αδερφε!) και για κερασακι στην τουρτα δεν κανετε καν τον κοπο να πληκτρολογησετε το προβλημα σας αλλα κοτσαρετε μια φωτογραφια τραγικης ποιοτητας, ξερετε τι δειχνει? Οτι επι το πλειστον δεν αξιζει τον κοπο να παρετε αυτη τη βοηθεια που ζητατε. My 2c, καλη επιτυχια στο μαθημα. 10
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ^^ αυτό που είπε ο Gi0. Δεν είναι σαφές καν που έχεις το πρόβλημα. Σε ποιό από τα ερωτήματα; Σε όλα; Ούτε καν τι μάθημα είναι για να καταλάβουμε τι περίπου περιμένει ως αποδεκτή απάντηση. Πχ στο 2ο ερώτημα εγώ θα έγραφα ένα ψευδοκώδικα για αλγόριθμο κατά τα πρότυπα του DFS (depth first search) με αναδρομή μέχρι να βρει ένα έγκυρο μονοπάτι (ή να εξαντληθεί όλο το δέντρο). Βοήθησε αυτό;
gon1332 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που ζητατε βοηθεια για ασκησεις/θεματα εξετασεων την τελευταια στιγμη χωρις να δωσετε ενα δειγμα του τι εχετε κανει (μια προσπαθεια, κατι ρε αδερφε!) και για κερασακι στην τουρτα δεν κανετε καν τον κοπο να πληκτρολογησετε το προβλημα σας αλλα κοτσαρετε μια φωτογραφια τραγικης ποιοτητας, ξερετε τι δειχνει? Οτι επι το πλειστον δεν αξιζει τον κοπο να παρετε αυτη τη βοηθεια που ζητατε. My 2c, καλη επιτυχια στο μαθημα. Προφανώς τώρα γράφει. 2
DDevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που ζητατε βοηθεια για ασκησεις/θεματα εξετασεων την τελευταια στιγμη χωρις να δωσετε ενα δειγμα του τι εχετε κανει (μια προσπαθεια, κατι ρε αδερφε!) και για κερασακι στην τουρτα δεν κανετε καν τον κοπο να πληκτρολογησετε το προβλημα σας αλλα κοτσαρετε μια φωτογραφια τραγικης ποιοτητας, ξερετε τι δειχνει? Οτι επι το πλειστον δεν αξιζει τον κοπο να παρετε αυτη τη βοηθεια που ζητατε. My 2c, καλη επιτυχια στο μαθημα. Μαλλον ζητάει βοηθεια την ώρα που γράφει φιλε μου Στο μεταξυ ο τιτλος δυαδικο συστημα που κολλάει? 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλλον ζητάει βοηθεια την ώρα που γράφει φιλε μου Kαι αυτο αποτελει δικαιολογια επειδη..?
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εσείς στο insomnia αν είχατε λίγο μυαλό θα βάζατε μία πλατφόρμα live βοήθειας για να μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει και να του κάνουμε τις ασκήσεις live. Αν το επεκτείνετε λίγο μπορείτε να φτιάξετε κι ένα μηχανικό χέρι. Θα έχει ένα χέρι αυτός που ζητάει βοήθεια κι άλλο ένα αυτός που βοηθάει για να μπορεί να γράφει και εξετάσεις live. Big money $$$ 1
Kostas93 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εσείς στο insomnia αν είχατε λίγο μυαλό θα βάζατε μία πλατφόρμα live βοήθειας για να μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει και να του κάνουμε τις ασκήσεις live. Αν το επεκτείνετε λίγο μπορείτε να φτιάξετε κι ένα μηχανικό χέρι. Θα έχει ένα χέρι αυτός που ζητάει βοήθεια κι άλλο ένα αυτός που βοηθάει για να μπορεί να γράφει και εξετάσεις live. Big money $$$ και αν ρωταει βλακειες ο εκαστοτε ts θα του τραβαει και καμια φάπα. Καλό ειναι να βοηθάμε όσο μπορούμε, αλλά θα πρέπει να προσπαθει και ο άλλος λίγο, δε γίνεται όλα στο χέρι. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 και αν ρωταει βλακειες ο εκαστοτε ts θα του τραβαει και καμια φάπα. Καλόοοοοο. Προστέθηκε στο feature list.
dios231 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν το παρατηρησε κανεις παντως στην εκφωνηση ο καθηγητης γραφει ξεκαθαρα"Αν γραψετε μονο την λεξη "ΚΕΝΟ" αντι λυσης σε αυτο το θεμα θα παρετε 2 μοναδες"Ειναι καποιου ειδους τρολλαρισμα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα