nikos134 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα αγορασει το g3 απο τα public οταν ειχε βγει σε προσφορα ..παρουσιασε προβλημα στην οθονη πηγε σερβις και μου ειπαν οτι θα γινει πιστωση του ποσου...και τωρα εχω μεινει χωρις κινητο και με 300€ (ηταν σε προσφορα) για αγορες μονο σε public (μου φαινετε παραλογο που δεν μπορουν να μου επιστρεψουν τα χρηματα)... το μονο αξιολογο που ειδα ειναι το sony xperia c4.. Πιστευετε οτι ειναι αναλογο το g3? Να περιμενω μηπως φερουν τιποτα καλυτερο? η γινει καμια προσφορα?
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αντικατάσταση με το ίδιο ή επισκευή δεν μπορούν να σου κάνουν; Αν όχι τα public ίσως απευθείας η lg;
nikos134 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αντικατάσταση με το ίδιο ή επισκευή δεν μπορούν να σου κάνουν; Αν όχι τα public ίσως απευθείας η lg; Υποψιαζομαι οτι δεν μου το εκαναν επισκευη επειδη δεν τους συμφερει...θα ηθελε οθονη και ισως και πλακετα..και θα ειδα την τιμη αγορας και θα εδωσαν πιστωτικο...Μιλησα απειρες φορες με την lg μονο πιστωτικο προς public.. Και το public λεει οτι θες αγορασε απο εδω...Πηρα τηλεφωνο και στο συνηγορο του καταλωτη αλλα μονο με αναφορα και αν γινει κατι...
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Υποψιαζομαι οτι δεν μου το εκαναν επισκευη επειδη δεν τους συμφερει...θα ηθελε οθονη και ισως και πλακετα..και θα ειδα την τιμη αγορας και θα εδωσαν πιστωτικο...Μιλησα απειρες φορες με την lg μονο πιστωτικο προς public.. Και το public λεει οτι θες αγορασε απο εδω...Πηρα τηλεφωνο και στο συνηγορο του καταλωτη αλλα μονο με αναφορα και αν γινει κατι... Το κινητό ήταν εντός κανονικής εγγύησης ή έξτρα από τα public; Αν ήταν εντός εργοστασιακής εγγύησης πιστεύω ότι θα λυνόταν το πρόβλημά σου αν το πήγαινες απευθείας στην lg...
nikos134 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το κινητό ήταν εντός κανονικής εγγύησης ή έξτρα από τα public; Αν ήταν εντός εργοστασιακής εγγύησης πιστεύω ότι θα λυνόταν το πρόβλημά σου αν το πήγαινες απευθείας στην lg... Κανονικής εγγυησης..Αγορασμενο πριν 4 μηνες... *Ηταν εκθεσιακο προιον ισως και για αυτο παρουσιασε το προβλημα δεν ξερω αν παιζει κανενα ρολο. ** το κινητο σταλθηκε για σερβις μεσω lg στην Procordia 1
nikos134 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αξιζει να παω για sony xperia c4 η motorola moto x 2014 ?? Η καποιο αλλο στα ιδια λεφτα παντα απο public?
PseudonimoEl Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αξιζει να παω για sony xperia c4 η motorola moto x 2014 ?? Η καποιο αλλο στα ιδια λεφτα παντα απο public? moto x λογο μπαταριας καμερας και οτι θα χεις παντα ποιο γρηγορο και σιγουρο update σε σχεση με το xperia Edit: τωρα ειδα οτι μιλας για το 2014 οποτε πανω κατω τα χαρακτηριστικα ειναι ιδια με το g3, οπου θα ειναι ποιο γρηγορα το Moto x λογο οτι δεν εχει οθονη 2Κ και εχει και καθαρο android
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο android θες ε; Έλεγα μήπως να κοίταζες και κανένα windows
darksider13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 πηγαινε σε sony xperia c4 αποψη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα