trapezokomos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά.θα ηθελα την βοήθειά σας για αγορά τηλεόρασης.μου έχει τραβήξει την προσοχή η LG UF8507 ΣΕ 49 Ή 55" λόγω του ότι έχει τα πάντα(3d,smart,4k,1500 hz).το μπάτζετ έιναι από 800-1200 ευρώ.βλέπω αρκετές ταινίες ,ποδόσφαιρο και παίζω και Ps4.τι λέτε έιναι καλή επιλογή ή υπάρχει κατι καλύτερο;με ενδιαφέρει πολύ η ποιοτική εικόνα (να σοκαριστώ ένα πράγμα) αλλά και ποιον δεν ενδιαφέρει;σας ευχαριστώ προκαταβολικά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trapezokomos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 επίσης δεν έχω φάει κάποιο συγκεκριμένο σκάλωμα με το 4κ καθώς έχω πεισθεί ότι για τα επόμενα 3-4 χρόνια δεν θα υπάρχει υλικό ή να υπάρχει θα έχουν βγεί πιο καλά μοντέλα σε καλή τιμή.επομένως αυτό που θέλω είναι η ποιοτική εικόνα.δεν θα ήθελα να δώσω 1000 ευρω σε τετοιους καιρούς για να λεω απλά οτι έχω 4κ.προτιμώ μια hd που να απολαμβάνω καθε μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4639766/Samsung-UE55H6400.html#reviews Την δοκιμασμένη λύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trapezokomos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ύστερα από πολύ διαβασμα σε φόρουμ μια από τις επιλογές είναι και αυτή (55H6400) και σε σχετικα καλή τιμή.με προβληματίζει όμως ο χαμηλος ρυθμός ανανεωσης (400ηζ) σε σχέση με αλλες σε παρόμοια τιμή.στην πραγματικότητα θα είναι αρκετά λιγότερος.για παραδειγμα στην 55" JU6400 με τα ιδια λεφτά φαινονται πιο καλά τα πράγματα.η στην lg 55LB730V.για την 55UF8507 καμιά άποψη;σας έχω ζαλίσει και συγνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infinity7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τα HZ είναι ένα παιχνίδι marketing και δε θα πρέπει να σε προβληματίζουν. Από κει και μετά, περί ορέξεως. Η συγκεκριμένη Samsung που αναφέρει ο φίλος παραπάνω, όντως αποτελεί δοκιμασμένη λύση. (Το νου σου στο panel, είναι πολύ ευαίσθητο!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ύστερα από πολύ διαβασμα σε φόρουμ μια από τις επιλογές είναι και αυτή (55H6400) και σε σχετικα καλή τιμή.με προβληματίζει όμως ο χαμηλος ρυθμός ανανεωσης (400ηζ) σε σχέση με αλλες σε παρόμοια τιμή.στην πραγματικότητα θα είναι αρκετά λιγότερος.για παραδειγμα στην 55" JU6400 με τα ιδια λεφτά φαινονται πιο καλά τα πράγματα.η στην lg 55LB730V.για την 55UF8507 καμιά άποψη;σας έχω ζαλίσει και συγνώμη. Φιλε πριν μια εβδομαδα πηρα την 55uf7707.....απο κωτσοβολο 1200 ευρω με δωρο αλλη μια 32αρα lg και εναν σκληρο δισκο 500 γιγα usb 3.0........η τηλεοραση φυσαειιιιιι.....δεν εχει 3d αφου ηθελε ακομη 180 ευρω..... LG UF8507 ΣΕ 49 ειναι πολυ καλη και την δινει το eshop καπου στα 850 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ύστερα από πολύ διαβασμα σε φόρουμ μια από τις επιλογές είναι και αυτή (55H6400) και σε σχετικα καλή τιμή.με προβληματίζει όμως ο χαμηλος ρυθμός ανανεωσης (400ηζ) σε σχέση με αλλες σε παρόμοια τιμή.στην πραγματικότητα θα είναι αρκετά λιγότερος.για παραδειγμα στην 55" JU6400 με τα ιδια λεφτά φαινονται πιο καλά τα πράγματα.η στην lg 55LB730V.για την 55UF8507 καμιά άποψη;σας έχω ζαλίσει και συγνώμη. Αυτή που λες είναι 4Κ και δν είναι ακριβώς στα ίδια λεφτά. Όσο για τα Hz 100 πραγματικά να είναι και φτάνουν. Προσωπικά τώρα δεν θα έδινα πολλά λεφτά για τηλεόραση. Θα βολευόμουν με μια αξιοπρεπή FHD και στο μέλλον έρχονται οι OLED . Τώρα το 4Κ μόνον δεν μου λέει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Απάντησα και σε ένα άλλο topic, το γράφω και εδω. 1. Η σειρά φετεινη σειρα Η (ΕΙΧΑ ΤΗΝ Η7000) της Samsung δεν βγάζει καλή εικόνα σε digea... Αντίθετα οι προηγούμενες σειρές ES/F ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ Η D φαίνεται να αποδίδουν καλύτερα.. 2.4K νωρίς ακόμη και πρακτικα αχρηστο αφού δεν υπάρχει υλικό μέχρι τουλάχιστον την έλευση των bluray 4k. Στις κλασσικές ίντσες μέχρι και 50-55 δεν χρειάζεται, για μεγαλύτερες ίντσες +120 και projector ναι.. 3. Μακρυα απο curved Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή ψάχνω και εγώ αυστηρά 55 άρα έχω καταλήξει στην http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/153339-sony-kdl55w805c Με λειτουργικό Android! Πολύ καλή στο τηλεοπτικό. . Όχι πεταμένα λεφτά σε 4K. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 1149 ευρω φιλε για Sony και μιλας για πεταμενα λεφτα και κρινεις το 4κ? Xμμμμ μηπως πρπει να το ξανασκεφτεις????Λεω μηπως να ξαναψαχτεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί τι έχει η Sony; Που βασίζεται το σκεπτικό σου; Μιλάω γιατί της έχω δει από κοντά και τις δύο. Επίσης είχα σοβαρό πρόβλημα με την εγγύηση της Samsung που ούτε καν μπήκαν σε διαδικασία να στείλουν τεχνικό αλλά έπρεπε να πάω εγώ την τηλεόρασή στου διαόλου την μάνα που συνεργάζεται η εταιρεία. 4K δεν παίρνεις για κανένα λόγο Ελλάδα πάρε καλύτερα Προβολέα και ξεχνάς την τηλεόραση για πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη επειδη ειχες προβλημα στην υποστηριξη της samsung ,η επομενη επιλογη σου ειναι η sony.???? Aπο το κακο στο χειροτερο δηλαδη..........δεν πας να δεις καμια lg (που εχει την νουμερο 1 υποστηριξη) και να δεις και πως δειχνει τα καναλια της digea?> Oσο για το 4κ, σου ειπα οτι δινοντας αυτα τα λεφτα που θες να δωσεις(1149) παιρνεις και μια 4κ.....οπως και να ειναι σε καποια στιγμη(συντομα) θα υπαρχουν ταινιες που θα μπορεις να δεις.....οκ τωρα μπορει να υπαρχουν λιγα πραγματα /(οπως και σε 3d) αλλα τα λεφτα ειναι ηδη πολλα για μια τηλεοραση που οκ ειναι 55αρα αλλα τιποτε αλλο αξιοπροσεκτο! Φιλικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι μόνο η υποστήριξη έχω γράψει τις έχω δει και από κοντά. Ο κάθε ένας επιλέγει ότι θέλει εγώ γνώμη κατέθεσα και επιλογή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infinity7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη επειδη ειχες προβλημα στην υποστηριξη της samsung ,η επομενη επιλογη σου ειναι η sony.???? Aπο το κακο στο χειροτερο δηλαδη..........δεν πας να δεις καμια lg (που εχει την νουμερο 1 υποστηριξη) και να δεις και πως δειχνει τα καναλια της digea?> Oσο για το 4κ, σου ειπα οτι δινοντας αυτα τα λεφτα που θες να δωσεις(1149) παιρνεις και μια 4κ.....οπως και να ειναι σε καποια στιγμη(συντομα) θα υπαρχουν ταινιες που θα μπορεις να δεις.....οκ τωρα μπορει να υπαρχουν λιγα πραγματα /(οπως και σε 3d) αλλα τα λεφτα ειναι ηδη πολλα για μια τηλεοραση που οκ ειναι 55αρα αλλα τιποτε αλλο αξιοπροσεκτο! Φιλικα! Πες μας συγκεκριμένες τηλεοράσεις με τις οποίες είχες εμπειρία για να το συζητήσουμε. Γιατί οι Sony θεωρούνται από τις καλύτερες στο Digea. Και στο λέει κάποιος που έχει πραγματική εμπειρία από Samsung H6200 και Sony W85. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι οι smasung χρησιμοποιουν ακομη αποκοδικωποιητη dvb-t2 που ειναι για κλαματα στην digea, ενω η sony t4. Μερα με τη νυχτα δλδ.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα