derasto Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Προσπαθω να σεταρω το το παρακάτω ρουτερακι (ADB Av4202n της CYTA αλλα με αλλο firmware) αλλα μου τσινάει. Οποιο Connection type(PPPoE, PPPoA, PTM) και να επιλέξω η DSL κανει sync αλλα δεν περνω ΙΡ. Tα φώτα σας παρακαλω.! Παραθέτω μερικα screens Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από derasto
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 παραξενο μενου. α.διαλεξε pppoe over atm αν εχω καταλαβει καλα και οχι αυτο που εχεις βαλει(ethop) β.Username password Οτι εχεις απο Cyta αν εχει αλλιως βαζεις απλα κατι για να μην ειναι κενο vpi 8 vci 35 pppoe Με encapsulation llc. το ρουτερ της Cyta καποια στιγμη το γυριζεις πισω.επισης δεν ειναι κανα τρελο ρουτερ .καλυτερα κανα αλλο απο το εμποριο.
derasto Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Διεγραψα τελειως την pppoe συνδεση και το πηρα απο την αρχη. Αφου κανω το τελευταιο aplly για να παρει τις ρυθμισεις, παει να κανει connect αλλα μου πεταει error WAN ETHOA Hardware Limitation. Το θεμα ειναι οτι φτιαχνει απο default την WAN ETHoA. Προσπαθησα να την διαγραψω αλλα δεν με αφηνει (λεει οτι η PPPOE εξαρταται απο αυτην ). Παραθετω και εικονες για να δεις καλυτερα. ps Και εδω είναι οτι εχει η ethoa
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να ειναι κανα custom firmware και να το κανει αυτο και να μην σε αφηνει.δεν ξερω πως ηταν πιο πριν με της cyta.δεν ξερω αν μπορεις να το ξαναπερασεις για να δουμε.
derasto Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μακαρι να ειχα το firmware της CYTA.... Οποτε παπαλα το ρουτερ
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ή αν βρεις αλλο Firmware Περα απο αυτο.τωρα η cyta να σου δωσει το Firmware χλωμο.το πολυ να σου πουν να στο αλλαξουν.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο γιατι στο βγαζει αυτο.γενικως ειναι λιγο παραξενο το μενου του.αν εχει καποιος κατι αλλο να προτεινει ας μας πει. Ουτε εχω κανα παρομοιο για δοκιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα