IceFrog Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μου εχει περισεψει ενα κλειδι για windows 7 και σκεφτομαι να τα περασω και στο σπιτι, γιατι τα 10 μαλλον μου δημιουργούν προβλημα με τα utility της asus. Anyway. Το κλειδι που εχω ειναι για ultimate μπορω να βαλω αλλη εκδοση? Δεν εχω dvd rom στον υπολογιστη μου οποτε θα πρεπει να κανω ενα usb. Τι εκδοση να επιλεξω? Σκεφτομουν για home basic ωστε να μη με φορτωσουν με ενα σωρο χαζομαρες. Βαριεμαι πολυ η αληθεια ειναι να βαλω ultimate και να ξεκινησω να κοβω ωστε να μην τρεχει οτι να ναι απο πισω.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το κλειδι είναι για ultimate, μόνο αυτή την έκδοση μπορείς να βάλεις. Δες όμως και Πηγή: αυτό.
Kostasspil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 . Anyway. Το κλειδι που εχω ειναι για ultimate μπορω να βαλω αλλη εκδοση? Όχι, μόνο την ultimate μπορείς να ενεργοποιήσεις.
IceFrog Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραια, απο τη δουλεια μπορω να βρω ενα κλειδι για home basic και να κανω στην ουσια "ανταλαγη". Το θεμα ειναι να μην μπω σε ιστοριες με services και λοιπα τα basic εχουν καποιο σοβαρο μειονέκτημα? Η απλα δεν εχουν τα φρου φρου defender και χαζα που εχουν τα ultimate? Να αναφερω οτι τα μονα πραγματα που κανω ειναι επξεργασια φωτογραφιων με το lightroom, ταινιες με το popcorn time και hearthstone
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τα home premium είναι ιδανικά για το μέσο χρήστη, το μονο καλό των ultimate ειναι η ευκολη αλλαγή γλώσσας.
IceFrog Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τα home premium είναι ιδανικά για το μέσο χρήστη, το μονο καλό των ultimate ειναι η ευκολη αλλαγή γλώσσας. H διαφορα των basic με των premium ποια ειναι?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Απλώς τα περισσότερα καλούδια που έχουν τα ultimate δεν τα χρησιμοποιούν οι περισσότεροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα