SavvinDiesel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους τους φίλους... Πριν ένα χρόνο εξόπλισα το σπίτι μου με ένα σύστημα συναγερμού! Λόγω της οικονομικής κατάστασης εκείνης της εποχής δεν κατάφερα να περάσω και ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης! Πέρασα μόνο την καλωδίωση του, δεδομένης της ευκαιρίας που υπήρχε, μιας και η καλωδίωση του συναγερμού πέρασε εντός των τοίχων του σπιτιού... Θα γλίτωνα αύριο-μεθαύριο το ασύρματο της υπόθεσης ή το κόψε-ράψε για να περάσει από το τούνελ του συναγερμού η καλωδίωση του συστήματος παρακολούθησης... Μέχρι εδώ όλα καλά... Σε δεύτερη φάση διαπίστωσα ότι η καλωδίωση δεν έγινε όπως την επιθυμούσα! Ήθελα 2 γραμμές ανά μπαλκόνι ( 2 κάμερες ) και τραβήχτηκε από μία... Χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα εκτιμώ ότι ένα καλώδιο δεν μπορεί να "εξυπηρετήσει" 2 κάμερες ή μπορεί; Αν όχι τί επιλογές έχω; Χωράει πατέντα ή μονόδρομος η λύση της ασύρματης δεύτερης κάμερας;;;
giampoul Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλώδιο τροφοδοτεί την κάμερα και με ρεύμα ; Είναι PoE ;
SavvinDiesel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή είμαι γνώστης πήγα και είδα τα καλώδια! Το κάθε καλώδιο έχει μέσα άλλα 3... 1 χοντρο πράσινο, 1 πιο λεπτό ίδιου χρώματος και ένα επίσης λεπτό κόκκινο...
giampoul Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον κάτι δεν κατάλαβα εγώ σωστά. Η κάμερα σου είναι IP; Δηλαδή το καλώδιο της καταλήγει στο ρούτερ σου και την παρακολουθείς απο τον υπολογιστή σου;
SavvinDiesel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ίσως δεν έδωσα κι εγώ να καταλάβεις... Έχει περαστεί μόνο η καλωδίωση και όχι κάμερες! 2 καλώδια, ένα για κάθε μπαλκόνι. Καλωδίωση που θα καταλήγει σε ένα καταγραφικό μελλοντικά. Εξαρχής ήθελα να βάλω 4 κάμερες, 2 σε κάθε μπαλκόνι, αλλά το θέμα μου είναι ότι λογικά με 1 καλώδιο ανά μπαλκόνι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί... ή μπορεί;;;
giampoul Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 οκ, νόμιζα πως αναφέρθηκες σε καλώδια utp. Δε γνωρίζω τα καλώδια που αναφέρεις, ίσως είναι ομοαξονικα ή rgb. Ας σε βοηθήσει κάποιος γνώστης.
MessengerOfGood Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις περάσει ένα καλώδιο για μία αναλογική κάμερα CCTV. Μέσα στο καλώδιο υπάρχει ένα ομοαξονικό (το χοντρό) για το σήμα video που με βύσματα BNC συνδέεται στην κάμερα και στο καταγραφικό. Επίσης υπάρχει ένα ζεύγος λεπτών κσλωδίων για την τροφοδοσία της κάμερας με 12V DC. Δεν μπορείς να έχεις 2 κάμερες μέσα από αυτό το καλώδιο. Οι ΙΡ κάμερες είναι άλλη ιστορία... 1
kage Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) γιατι 2 καμερες στο μπαλκονι?τεσπα νομιζω θα βρεις καμερες με μεγαλη γωνια θεασης ή μπορεις να βαλεις μια πανοραμικη οροφης http://www.insomnia.gr/topic/497055-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82/αν και πλεον εφτασαν σε 1080p αναλυση οι μαρκες που γραφει ειναι σωστες... info για νεα τεχνολογια dvr... 1. Στην τεχνολογία HD-SDI ( Full HD 1080P και 720P ) το σήμα εικόνας μεταφέρεται ασυμπίεστο οπότε και απαιτεί πολύ καλή ποιότητα ομοαξονικής καλωδίωσης ( 100 - 150 max ). Η χρήση καλωδίου miniRG59 είναι απαγορευτική. Διαμόρφωση σήματος στα 1,4GHz ευαίσθητο σε παρεμβολές - θόρυβο.2. H τεχνολογία HD-CVI ( Full HD 1080P και 720P ) είναι πατέντα της DAHUA οποτε είναι κλειστό πρότυπο. Οι κάμερες και τα καταγραφικά θα πρέπει να είναι τεχνολογίας HD-CVI. Το σήμα που λαμβάνεται απο τον επεξεργαστή της κάμερας διαμορφώνεται κατα πλάτος και στην συνέχεια μεταδίδεται προς το DVR ο επεξεργαστής του οποίου αποδιαμορφώνει το σήμα σε επιμέρους σήματα. Με καλώδιο RG59 για την μετάδοση ανάλυσης 1080p max400m ενώ για 720p max 700m. Με χρήση καλωδίου UTP + παθητικό ballun max 300m. Απλές αναλογικές κάμερες μπορού να συνδεθούν σε DVR HDCVI με την ποιότητα εικόνας να είναι αναλογική και όχι MP. Χρήση και σε καλώδιο miniRG59 max 100 - 150m. Διαμόρφωση σήματος στα 400MHz μη ευαίσθητο σε παρεμβολές - θόρυβο.3. Στην τεχνολογία HD-TVI μπορεί να μεταδοθεί σήμα εικόνας ( Full HD 1080P και 720P ) μέ χρήση ομοαξονικού καλωδίου max 500m. Χρήση και σε καλώδιο miniRG59. Με χρήση καλωδίου UTP max 200m. Ανθεκτικό στις παρεμβολές , ανοικτό πρότυπο και χαμηλό κόστος κυκλοφορουν πακετα με 200ε>> Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2015 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα