Προς το περιεχόμενο

Free Bitdefender Internet Security 2016 (100% discount)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το panda gold απο εδω για 6 μηνες δωρεαν αξιζει να παω σε αυτο εδω?

οχι δεν αξιζει, κατσε μια χαρα εισαι, πιο ελαφρυ αλλα εχει και  ελληνικα 

Δημοσ.

Το καλυτερο antivirus μακραν, αλλα σε παλια pc θα πεσει βαρυ, δεν εχει ελληνικα, αλλα στην τελικη τσαμπα με τις προσφορες που βγαζουν το χρησιμοποιω 2 χρονια κοντα χωρις να εχω πληρωσει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Το καλυτερο antivirus μακραν, αλλα σε παλια pc θα πεσει βαρυ, δεν εχει ελληνικα, αλλα στην τελικη τσαμπα με τις προσφορες που βγαζουν το χρησιμοποιω 2 χρονια κοντα χωρις να εχω πληρωσει τιποτα.

ΘΑ συμφωνήσω μαζί σου εδώ και 3 χρόνια αυτό χρησιμοποιώ έχω δοκιμάσει τα πάντα ως τεχνικός και κατέληξα εκεί μιας και αυτό συνιστώ παντού . TO KAΛΟ του είναι ότι έχει δικό του <<λειτουργικό>> και άμα ξέρεις να το παίζεις μπορείς να κάνεις διάφορα. Το τελευταίο μην το παρεξηγήσετε δεν είπα και όλα , αλλά όσα γίνονται. Ααα μην ξεχάσω όποιος γουστάρει κανονικό κλειδί για 1 χρονο ΦΟΥΛ για BiTDefender όχι crack kai patch και πειρατικά αλλά αυθεντικά έχω σιτε (από εκεί είχα 2 χρονιές ΦΟΥΛ διάρκεια του αντιιοικού προγράμματος χωρίς πρόβλημα στις ενημερώσεις)

Δημοσ.

ΘΑ συμφωνήσω μαζί σου εδώ και 3 χρόνια αυτό χρησιμοποιώ έχω δοκιμάσει τα πάντα ως τεχνικός και κατέληξα εκεί μιας και αυτό συνιστώ παντού . TO KAΛΟ του είναι ότι έχει δικό του <<λειτουργικό>> και άμα ξέρεις να το παίζεις μπορείς να διάφορα. Το τελευταίο μην το παρεξηγήσετε δεν είπα και όλα όσα γίνονται. Ααα μην ξεχάσω όποιος γουστάρει κανονικό κλειδί για 1 χρονο ΦΟΥΛ για BiTDefender όχι crack kai patch και πειρατικά αλλά αυθεντικά έχω σιτε (από εκεί είχα 2 χρονιές ΦΟΥΛ διάρκεια του αντιιοικού προγράμματος χωρίς πρόβλημα στις ενημερώσεις)

Καλα μην το συνιστας και παντου, με avast/avg και firefox σε 3 μηνες εχεις σιγουρη δουλιτσα, παλι για format θα στο φερουν. Στην πρωτη μερα θα εχει αλλαξει η αρχικη σελιδα, στην δευτερη θα εχουν βγει διαφημισεις στην αρχικη σελιδα, στην τριτη μερα θα ανοιγουν pop app με διαφημισεις σε ολες τις σελιδες, τα trojan θα πηγαινουν και θα ερχονται και το avast θα ριχνει τον υπνο του δικαιου, ολες οι πορτες θα ειναι ανοιχτες σαν να μην τρεχει τιποτα, πανω στην πρωτη βδομαδα, 10 με 20% load επεξεργαστη μονιμα απο διεργασιες που ξεφυτρωνουν απο το πουθενα και στην ουσια κανουν zombie το pc σου, στελνουν και παιρνουν ανενοχλητες δεδομενα και το firewall των windows κοιματε ορθιο. Πανω στον μηνα το pc θα πηγαινει πιο αργα και απο νεκροφορα και εσυ συντομα θα τσιμπησεις το 20αρικο για format. :P

• Like 2
Δημοσ.

Καλα μην το συνιστας και παντου, με avast/avg και firefox σε 3 μηνες εχεις σιγουρη δουλιτσα, παλι για format θα στο φερουν. Στην πρωτη μερα θα εχει αλλαξει η αρχικη σελιδα, στην δευτερη θα εχουν βγει διαφημισεις στην αρχικη σελιδα, στην τριτη μερα θα ανοιγουν pop app με διαφημισεις σε ολες τις σελιδες, τα trojan θα πηγαινουν και θα ερχονται και το avast θα ριχνει τον υπνο του δικαιου, ολες οι πορτες θα ειναι ανοιχτες σαν να μην τρεχει τιποτα, πανω στην πρωτη βδομαδα, 10 με 20% load επεξεργαστη μονιμα απο διεργασιες που ξεφυτρωνουν απο το πουθενα και στην ουσια κανουν zombie το pc σου, στελνουν και παιρνουν ανενοχλητες δεδομενα και το firewall των windows κοιματε ορθιο. Πανω στον μηνα το pc θα πηγαινει πιο αργα και απο νεκροφορα και εσυ συντομα θα τσιμπησεις το 20αρικο για format. :P

Φίλε μου αν είσαι μάστορας και όχι λαμόγιο μια φορά κάνεις δουλειά . Συμφωνείς???? Εξ άλλου με αυτή την λογική θα πρέπει να συμβαίνει και σε μένα αλλά όχι αφού 1 φορά κάθε 2 εβδομάδες κάνω σκανάρισμα και είμαι κομπλέ από τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να βάλω malwarebytes και τα συναφή  . Ααα και το 20ρικο πέθανεσ στην θέση υπάρχει το 10ρικο και το 5ρικο

Δημοσ.

Φίλε μου αν είσαι μάστορας και όχι λαμόγιο μια φορά κάνεις δουλειά . Συμφωνείς???? Εξ άλλου με αυτή την λογική θα πρέπει να συμβαίνει και σε μένα αλλά όχι αφού 1 φορά κάθε 2 εβδομάδες κάνω σκανάρισμα και είμαι κομπλέ από τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να βάλω malwarebytes και τα συναφή  . Ααα και το 20ρικο πέθανεσ στην θέση υπάρχει το 10ρικο και το 5ρικο

Προσωπικα δεν προκειται να ανοιξω κανενος τα ματια για 5€ και 10€, ας μεινουν με τον firefox και το free antivirus και σε ενα μηνα ας παιδευονται. Αν ειναι να πληρωσει καποιος το antivirus να του προτεινω κατι καλο, αν ειναι να πληρωσει για τον χρονο και τις γνωσεις μου να του προτεινω και να τον συμβουλεψω πως να αποφυγει τα πανδεινα, φυσικα και θα το κανω. Με 5€ θα παρει μια ωραιοτατη κονσερβα με σπασμενα προγραμματα πιθανοτατα με cracks που εχουν ιους και trojans, με μια εγκατασταση windows που εχει 100% προεγκατεστημενα spywares malwares trojans κτλ και ας κατσει να βγαλει ακρη. Οταν καποιος ερχεται και εχει το θρασος με 5€ να μου ζητησει να κανω καινουριο το pc του και να τον απαλαξω μια και καλη απο τα προβλημα του, δεν σεβεται την δουλεια μου, δεν βλεπω καποιον λογο να τον σεβαστω και εγω.  

Εγω προσωπικα εχω ΠΟΥΛΗΣΕΙ αρκετες γνησιες κοπιες του bitdefender βαζοντας το trial σε πελατες μου, γιατι εμειναν ευχαριστημενοι, ετσι γινονται οι δουλειες, οχι με 5€ να κλεβεις τον κατασκευαστη και να περνας σπασμενες κοπιες στον καθε γυφτο, ο γυφτος θα παρει avast, θα παει να δει onilne σειρες ταινιες τσοντες και το παρτυ θα ξεκινησει. Προβλημα του.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα δεν προκειται να ανοιξω κανενος τα ματια για 5€ και 10€, ας μεινουν με τον firefox και το free antivirus και σε ενα μηνα ας παιδευονται. Αν ειναι να πληρωσει καποιος το antivirus να του προτεινω κατι καλο, αν ειναι να πληρωσει για τον χρονο και τις γνωσεις μου να του προτεινω και να τον συμβουλεψω πως να αποφυγει τα πανδεινα, φυσικα και θα το κανω. Με 5€ θα παρει μια ωραιοτατη κονσερβα με σπασμενα προγραμματα πιθανοτατα με cracks που εχουν ιους και trojans, με μια εγκατασταση windows που εχει 100% προεγκατεστημενα spywares malwares trojans κτλ και ας κατσει να βγαλει ακρη. Οταν καποιος ερχεται και εχει το θρασος με 5€ να μου ζητησει να κανω καινουριο το pc του και να τον απαλαξω μια και καλη απο τα προβλημα του, δεν σεβεται την δουλεια μου, δεν βλεπω καποιον λογο να τον σεβαστω και εγω.  

Εγω προσωπικα εχω ΠΟΥΛΗΣΕΙ αρκετες γνησιες κοπιες του bitdefender βαζοντας το trial σε πελατες μου, γιατι εμειναν ευχαριστημενοι, ετσι γινονται οι δουλειες, οχι με 5€ να κλεβεις τον κατασκευαστη και να περνας σπασμενες κοπιες στον καθε γυφτο, ο γυφτος θα παρει avast, θα παει να δει onilne σειρες ταινιες τσοντες και το παρτυ θα ξεκινησει. Προβλημα του.

Επειδή πολύ συζήτηση έγινε για bitdefender vs avg μας εξηγεί κανένας αν τρώει σε θέματα antivirus τα eset και kaspersky?

Δημοσ.

Στα reviews τα παει πολυ καλα, συγκαταλεγεται στην κορυφαια τριαδα συνηθως. Οποτε γενικα μην το φοβαστε.

Καλα, για το avg δεν το συζητω. Ισως το χειροτερο ολων. Σε οσα pc το εχω δει εγκατεστημενο, παντα ειχαν καποιο προβλημα.

Το bitdefender το εβαλα περυσι για λιγο, ειχα βρει το total security σε προσφορα.

Δεν μου αφησε καλη εντυπωση, γιατι πρωτον ηθελε λογαριασμο στο mybitdefender η κατι τετοιο για να ενεργοποιηθει η συνδρομη, ο οποιος λογαριασμος ηταν αδυνατον να διαγραφει απ'οτι διαπιστωσα μετα.

Δευτερον, σαν antivirus, οι ρυθμισεις που εχει ειναι πολυ λιγες. Καλο μεν για απλους χρηστες, κακο για αλλους.

Και τελος, δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αυτο, ειναι απο τα av -οπως ανεφεραν κι αλλα παιδια- που καθε τρεις και λιγο βγαζει promotion και προσφορες.

Δημοσ.

Δεν ξέρω της συνδρομής, το free edition που έχω εγώ μου φαίνεται μακράν ελαφρύτερο από avast και avira.. Ειδικά σε laptop που φαίνεται η διαφορά απλά δεν το καταλαβαίνω ότι τρέχει.. Από θέμα ασφάλειας κανένα πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...