recon3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για 2 μέρες ακόμα, το Bitdefender δωρεάν για 6 μήνες.. http://sharewareonsale.com/s/bitdefender-internet-security-sale 8
simoszol Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ωραίος ,το κατέβασα... και έψαχνα για antivirus το free μου ήρθε κουτί. thanks TS
therion13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ωραίος ,το κατέβασα... και έψαχνα για antivirus το free μου ήρθε κουτί. thanks TSs Πολύ καλό anti-virus είναι και το SmadAV. πριν είχα το avg και κόλλησα ιο που έκαννε συντόμευση στο stickaki μου και δεν το έβλεπε καν σαν ιο. με το smadav καθάρισα. Ξέρει κανένας που το έχει δουλέψει πόσο καλό είναι αυτό; Αξίζει η θα γεμίσω ιους;
achilles_g_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και 12 ευρώ για 3 νόμιμες άδειες 1 χρόνου δεν είναι άσχημα.
zizu10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Κάθε 2-3 μήνες δίνουν και από ένα 6μηνο κλειδί! Σαν IS μου είχε φανεί αρκετά βαρύ και όχι και τόσο user friendly..
opera Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Κάθε 2-3 μήνες δίνουν και από ένα 6μηνο κλειδί! Σαν IS μου είχε φανεί αρκετά βαρύ και όχι και τόσο user friendly.. Εμ αυτό είναι,δεν έχουμε όλοι 4-6-8-πύρινα τέρατα με 8 gb ram μηχανήματα. Πρέπει να γνωρίζουμε αν κάνει για το setup μας. 1
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραίος φίλε ευχαριστώ. Ενεργοποιήθηκε κανονικά για 6 μήνες!
opera Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ καλό anti-virus είναι και το SmadAV. πριν είχα το avg και κόλλησα ιο που έκαννε συντόμευση στο stickaki μου και δεν το έβλεπε καν σαν ιο. με το smadav καθάρισα. Ξέρει κανένας που το έχει δουλέψει πόσο καλό είναι αυτό; Αξίζει η θα γεμίσω ιους; Αυτό είναι γενόσημο βρε θηρίο,πού το βρήκες;
loofas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το κατέβασα και εγώ και όταν πήγα να το εγκαταστήσω μου ζητήσε να κάνω απεγκατασταση το avast και το Windows defender(ή κάποια απενεργοποιηση σε αυτό)και μετά ζήτησε επανεκκίνηση για να γίνουν οι αλλαγές.όταν ξανάνοιξε μου εμφανίζει τα παρακάτω στις φωτογραφίες .Από ότι κατάλαβα διεγραφει κάποιο αρχείο από τα Windows και θέλει να τα ξαναπεράσω ?
zizu10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εμ αυτό είναι,δεν έχουμε όλοι 4-6-8-πύρινα τέρατα με 8 gb ram μηχανήματα. Πρέπει να γνωρίζουμε αν κάνει για το setup μας. Μα σε τέτοιο πισι το έβαλα και ήταν 2 ταχύτητες πιο αργό σε σχέση με το avast που είχα πριν..
blueangel3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιο anti virus που να έχει ότι έχουν και όλα τα συνηθισμένα premium-gold antivirus αλλά δωρεάν ...Ξέρετε κανένα ?
Exploticon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 εχω το panda gold απο εδω για 6 μηνες δωρεαν αξιζει να παω σε αυτο εδω?
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το κατέβασα και εγώ και όταν πήγα να το εγκαταστήσω μου ζητήσε να κάνω απεγκατασταση το avast και το Windows defender(ή κάποια απενεργοποιηση σε αυτό)και μετά ζήτησε επανεκκίνηση για να γίνουν οι αλλαγές.όταν ξανάνοιξε μου εμφανίζει τα παρακάτω στις φωτογραφίες .Από ότι κατάλαβα διεγραφει κάποιο αρχείο από τα Windows και θέλει να τα ξαναπεράσω ? Δυο antivirus μαζι.. Ποτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα