Προς το περιεχόμενο

Free Bitdefender Internet Security 2016 (100% discount)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραίος ,το κατέβασα... και έψαχνα για antivirus το free μου ήρθε κουτί. thanks TSs

Πολύ καλό anti-virus είναι και το SmadAV. πριν είχα το avg και κόλλησα ιο που έκαννε συντόμευση στο  stickaki μου και δεν το έβλεπε καν σαν ιο. με το smadav καθάρισα.

Ξέρει κανένας που το έχει δουλέψει πόσο καλό είναι αυτό; Αξίζει η θα γεμίσω ιους;

Δημοσ.

Κάθε 2-3 μήνες δίνουν και από ένα 6μηνο κλειδί!

Σαν IS μου είχε φανεί αρκετά βαρύ και όχι και τόσο user friendly..

Δημοσ.

Κάθε 2-3 μήνες δίνουν και από ένα 6μηνο κλειδί!

Σαν IS μου είχε φανεί αρκετά βαρύ και όχι και τόσο user friendly..

Εμ αυτό είναι,δεν έχουμε όλοι 4-6-8-πύρινα τέρατα με 8 gb ram μηχανήματα.

Πρέπει να γνωρίζουμε αν κάνει για το setup μας.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό anti-virus είναι και το SmadAV. πριν είχα το avg και κόλλησα ιο που έκαννε συντόμευση στο  stickaki μου και δεν το έβλεπε καν σαν ιο. με το smadav καθάρισα.

Ξέρει κανένας που το έχει δουλέψει πόσο καλό είναι αυτό; Αξίζει η θα γεμίσω ιους;

Αυτό είναι γενόσημο βρε θηρίο,πού το βρήκες; :-D

Δημοσ.

Το κατέβασα και εγώ και όταν πήγα να το εγκαταστήσω μου ζητήσε να κάνω απεγκατασταση το avast και το Windows defender(ή κάποια απενεργοποιηση σε αυτό)και μετά ζήτησε επανεκκίνηση για να γίνουν οι αλλαγές.όταν ξανάνοιξε μου εμφανίζει τα παρακάτω στις φωτογραφίες .Από ότι κατάλαβα διεγραφει κάποιο αρχείο από τα Windows και θέλει να τα ξαναπεράσω ?

post-275621-0-94597200-1443108803_thumb.jpg

post-275621-0-19887200-1443108897_thumb.jpg

Δημοσ.

Εμ αυτό είναι,δεν έχουμε όλοι 4-6-8-πύρινα τέρατα με 8 gb ram μηχανήματα.

Πρέπει να γνωρίζουμε αν κάνει για το setup μας.

Μα σε τέτοιο πισι το έβαλα και ήταν 2 ταχύτητες πιο αργό σε σχέση με το avast που είχα πριν..

Δημοσ.

Ευχαριστώ,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιο anti virus που να έχει ότι έχουν και όλα τα συνηθισμένα premium-gold antivirus

αλλά δωρεάν ...Ξέρετε κανένα ?

Δημοσ.

Το κατέβασα και εγώ και όταν πήγα να το εγκαταστήσω μου ζητήσε να κάνω απεγκατασταση το avast και το Windows defender(ή κάποια απενεργοποιηση σε αυτό)και μετά ζήτησε επανεκκίνηση για να γίνουν οι αλλαγές.όταν ξανάνοιξε μου εμφανίζει τα παρακάτω στις φωτογραφίες .Από ότι κατάλαβα διεγραφει κάποιο αρχείο από τα Windows και θέλει να τα ξαναπεράσω ?

Δυο antivirus μαζι.. Ποτε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...