Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello,

μετακόμισα σε ένα νέο σπίτι και η forthnet (όπως και ο ΟΤΕ) μου λένε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή (εδώ και 2 μηνες γίνεται αυτή ιστορία) και φαίνεται ότι δεν θα έχω για πολύ καιρό ακόμα. 

Αυτή τη στιγμή παίρνω μέσω Tp link το wifi του γείτονα (στην ιδια πολυκατοικία, από επάνω) αλλά και αυτό δεν την παλεύει και πολύ. 

εχω σκεφτεί μέχρι στιγμής 3 εναλλακτικές: 1) sat 2) να τραβήξω καλώδιο από επάνω 3) μέσω ρεύματος

Το sat θα ήθελα να είναι η τελευταία μου επιλογή οποτε θα ήθελα να ξέρω αν έχει δοκιμάσει κανένας τις 2 υπόλοιπες εναλλακτικές ώστε να μπω στην διαδικασία. επισης δεν εχω ιδεα πως να τα κάνω οποτε guides είναι ευπρόσδεκτα.

p.s. είμαι και gamer γμτ :(

Δημοσ.

Gamer, άρα το δορυφορικό το ξεχνάς... Ping 600ms +....

Τράβα καλώδιο απο πάνω, αν υπάρχει μέρος τότε αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος.

Mε powerline αν έχετε διαφορετικό ρολόι δεν θα κάνεις δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

και εγώ αυτό βλέπω. ευχαριστώ για την απάντηση. Χρειάζεται να φέρω ηλεκτρολόγο να μου φτιάξει πριζάκι ή το φτιάχνω μόνος μου λες?

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται πριζάκι. Πάρε απο το ρούτερ του με ένα ethernet και κατέβασε το κάτω, στερέωσε το σε μερικά σημεία αν μπορείς, μετά κάτω σε σένα είτε βάζεις το ethernet στο pc σου για να έχεις εκεί net είτε παίρνεις ένα Access Point και απο εκεί τραβάς καλώδια και WiFi.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλα με τον γείτονα να βάλετε μαζί vdsl, εάν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις τηλέφωνο. Και θα κατεβάσεις stp καλώδιο στο σπιτι σου, εάν το περάσεις μέσα από τοίχο.

Δημοσ.

Ο γείτονας πως έχει ίντερνετ αφού δήθεν δεν υπάρχει γραμμή;

αυτό δεν το γνωρίζω. στην ίδια πολυκατοικία είναι και αυτός. ο ΟΤΕ μου λέει πως δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή στην περιοχή μου...

Δημοσ.

Σε μικρά κέντρα αν δεν έχουν πολλές γραμμές γίνεται και αυτό... Υπάρχουν βέβαια ακόμα κέντρα που δεν έχουν καν γραμμές adsl εν έτει 2015 άρα το να τελείωσαν σε ένα μικρό καθόλου παράξενο δεν μου φαίνεται :P Αν υπάρχει ζήτηση κιόλας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...