Gunix Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω ένα Router μέχρι στα 60 Ευρώ. Έχω βρει στο eshop http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8970-300mbps-wireless-n-gigabit-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612494και δεν ξέρω είναι πολύ καλό. Είναι πολύ καλό? Θα έχω πρόβλημα? Το σήμα είναι δυνατό του wifi για να μπορώ να μπαίνω? Δηλαδή το γραφείο μου με το δωμάτιο είναι δίπλα. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω. Όταν θέλω να αγοράσω ένα ADSL Router τι πρέπει να προσέχω από χαρακτηριστικά?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 καταρχήν λέγονται modem router,τα router δεν μπορούν να δεχτουν τηλεφωνική γραμμή πάνω παρα μόνο rj45 clips. απο εκει και πέρα,μιας και έχω το V3(αυτό με τις 2 κεραίες)μπορώ να πώ οτι το V1(με τις 3 κεραιες)είχε καλύτερο σήμα. Δεν με έχει απογοητευσει κάπου το V3 αλλα δεν μπορώ να το τεσταρω πληρως σε wifi γιατί έχω προβληματικό wifi board στο λαπτοπ. πολλές επιλογές μέσα στο μενού για να ρυθμίσεις στατικες ip,forwarding, κλπ,να σετάρεις δικτυακο εκτυπωτή η να συνδέσεις usb 3g stick ώστε να έχεις backup ιντερνετ. 1000αρες κάρτες ethernet. αποτελεί budget λυση πάντοτε και ειναι 1000% καλύτερο απο οποιοδήποτε μοντεμάκι δίνει ο πάροχος.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 α.υπαρχει sticky για αγορα adsl router. β.ναι ειναι μια χαρα αγορα.αν εχεις παραπανω λεφτα πας ειτε στο 8980 που ειναι και Dual band αν το θες ειτε ακομα καλυτερο στο 9980 που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση. σε αυτα ταλεφτα η πιο καλη επιλογη ειναι το 8970.για τα χαρακτηριστικα εξαρτατε τι θελει ο καθενας.αλλο θελει καλο wifi αλλος θελει gigabit ethernet.το 8970 v1 δεν θα ειναι ευκολο να το βρεις βεβαια διοτι ειναι πιο παλιο απο το v3 οποτε παει προς καταργηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα