Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, θέλω να βγάλω τη συγκεκριμένη κάρτα επειδή λέει είναι αναγκαστική, χωρίς αυτή δεν μπορείς να πας να δεις αγώνα και να κλείσεις εισητήριο. Δεν θέλω να την κάνω ηλεκτρονικά, αλλά λέω να πάω από εκεί. Είναι μεγάλη διαδικασία, τι πληροφορίες χρειάζεται να δώσω;

Δημοσ.

Νομιζω λενε ειναι αναγκαστικη αλλα σε παιχνιδια τσαμπιονς λιγκ που εχω παει δε μου τη ζητησανε ποτε.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μαγκες επαναφερω το θεμα για την εξης ερωτηση:

Μπαινω στο site κανονικα για την εκδοση καρτας φιλαθλου και δε μου ζητάει ΑΜΚΑ παρα μονο Ταυτότητα και καποια βασικα προσωπικα στοιχεία..

Εχει αλλαξει κατι περι ΑΜΚΑ;

Γτ απο οτι θυμαμαι ηταν υποχρεωτικό για την εκδοση καρτας..

ισχύει το ιδιο και για την εκδοση εισιτηρίου;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

δεν θελει αμκα για να βγαλεις καρτα φιλαθλου( 10 ευρω). αμκα ζητανε για τα εισητηρια οταν τα παιρνεις μεμονωμενα, καθως και για τα διαρκειας

επισης.. Για αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται να έχει ανανεωθεί η ετήσια συνδρομή μέλους στον ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (50€).

Δημοσ.

δεν θελει αμκα για να βγαλεις καρτα φιλαθλου( 10 ευρω). αμκα ζητανε για τα εισητηρια οταν τα παιρνεις μεμονωμενα, καθως και για τα διαρκειας

επισης.. Για αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται να έχει ανανεωθεί η ετήσια συνδρομή μέλους στον ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (50€).

αν την βγαλεις απο κοντα ,σου δινουνε και πλαστικη καρτα ή απλα ενα χαρτι Α4 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...