dorakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα θέλω να αγοράσω ενα πολυμηχάνημα Α3 για το γραφείο έως 400ευρώ,να είναι οικονομικό σε αναλώσιμα,να έχει διπλής όψεως(δεν με ενδιαφέρει να είναι εγχρωμο,επίσης να μην βγάζει ζημιές) και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας! π.χ. Site: Brother
dorakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλό φαίνεται μήπως θα ήταν καλύτερα laser?Ή ανεβαίνει το budget? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από dorakos
Kostasspil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ανεβαίνει πάρα πολύ το badget. Φτάνεις χιλιάρικο Στα λεφτά που διαθέτεις, το ink είναι μονόδρομος
dorakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ανάμεσα από τα δύο αυτά ποιο να πάρω?Συγκριτικά μήπως είναι καλύτερο το brother? Βασικά το brother έχει και 2 χρόνια εγγύηση!! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2015 από dorakos
dobro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 δες και λιγο το ΗΡ Officejet 7612, αν σε βολευει με το τροπο που λειτουργει σε Α3 και στα μελανια.
heros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπον για να συνεισφερω λίγο στην συζητηση... Εχω το 7612 καλή ποιότητα καλό φαξ ..αλλά τα μελάνια τελειώνουν γρήγορα.. Το χρησιμοποιώ για να τυπωνω έγχρωμα Α3 φακέλλους με μικρή κάλυψη.. μην φανταστειτε κατι το ιδιαίτερο , ενα logo διευθύνσεις κτλ... και όμως τελειωνουν γρήγορα. Εαν χρησιμοποιητε σε επιπεδο γραφείου νομίζω κάθε βδομάδα θα θές μελάνια.... Νομίζω ψάξε σε epson με συνεχές σύστημα ροής μελανιού...
dorakos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό το ΗΡ Officejet 7612 μάλλον θα καταλήξω σε αυτό,ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση και τον χρόνο σας. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2015 από dorakos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα