Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μετα που πηρα αυτο to pc εχω γινει ο καλυτερος συνδρομητης στο forum!!

Εχω εναν intel g3258-8gb corsair 1600-asus h81m-c -ati r9 270 saphire-psu therm 550w...αυτα..

Κλασσικα εχω κανει οc τον επεξεργαστη στα 4,2 σταθερο..εχω βαλει και τα win10 με τα χιλια οσα αλλα τα εβαλα και ολα οκ.

πηρα την καρτα γραφικων εχοντας μια παλια radeon 3850(!!!) για να παιξω και κανενα παιχνιδακι αλλα...

το μονο που ετρεξε ηταν το nfs rivals.

εβαλα το farcry 4 αλλα τπτ!!εβαλα το crysis 3 αλλα τπτ..εβαλα το metro 2033 απο steam τπτ..και οταν λεω τπτ εννοω δεν ανοιγουν καθολου!!δεν ξερω τι να κανω..ετσι μ ερχεται να τον πεταξω απο το μπαλκονι αλλα και να τον βρει καποιος θα μου τον ξαναγυρισει......!!!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην τρέχουν αυτά τα παιχνίδια εκτός και αν δεν πέρασες κάτι που το χρειάζονται, αλλά από steam δεν τα περνάει μόνο του;
Αν πέρασες το dx9 runtime ίσως δεν έχεις κάποιο από τα πολλά visual c++ που χρειάζονται.

Έχεις μήπως κάνα antivirus που να τα κόβει;Το Bitdefender π.χ. τώρα τελευταία σταματάει σχεδόν τα πάντα από το να τρέξουν.

Δημοσ.

και πολύ καλά κάνουν και δεν τρέχουν τα παιχνίδια φίλε μου.

DX11 παιχνίδια πας να τρέξεις σε DX10.1 κάρτα.

μόνο το metro 2033 μπορεί να σου τρέξει κανονικα.

FC4,Crysis 3 τα ξεχνάς.

Δημοσ.

και πολύ καλά κάνουν και δεν τρέχουν τα παιχνίδια φίλε μου.

DX11 παιχνίδια πας να τρέξεις σε DX10.1 κάρτα.

μόνο το metro 2033 μπορεί να σου τρέξει κανονικα.

FC4,Crysis 3 τα ξεχνάς.

Αγόρασε r9 270 είπε ο άνθρωπος.

Δημοσ.

παταω διπλο κλικ αλλα τιποτα...εχω καινουρια καρτα που εχει to directx

να πω οτι τα παιχνιδια τα εχω σε εναν δευτερο δισκο ενω στον ssd εχω το λειτουργικο..

Δημοσ.

παταω διπλο κλικ αλλα τιποτα...εχω καινουρια καρτα που εχει to directx

να πω οτι τα παιχνιδια τα εχω σε εναν δευτερο δισκο ενω στον ssd εχω το λειτουργικο..

Εαν κανεις δεξι κλικ και run as administrator?

Δημοσ.

παρατήρησα ότι με Η81 μητρική έχεις κάνει υπερχρονισμό!

μήπως να βάλεις default στο βιος και να δοκιμάσεις να τρέξεις τα παιχνίδια?

ο υπερχρονισμός είναι ΧΟΜΠΥ δεν είναι για να γλυτώσουν λεφτά όπως νομίζουν πολλοί!

Δημοσ.

ναι...

μηπως παιζει καποια ασυμβατοτητα με τον g3258??

Απιθανο.. δοκιμασε να κανεις restore στο bios και δοκιμασε ξανα. Ισως κατι να γινεται με τους drivers τις καρτας γραφικων σου

Δημοσ.

drivers ίσως? Overclocking ίσως? Πολλα μπορει να φταίνε.

Εγω σε τέτοια περίπτωση κ για να μην σπαω το κεφάλι μου με troubleshooting, θα έκανα ενα καθαρο φορματ, θα έβαζα τα win7 και οχι τα 10, (ετσι γιατι μ αρεσει), θα πέρναγα πάλι τα drivers, και θα έβαζα stock clocks στο bios (επαναφορα).

Δημοσ.

ωραια..αρα να κανω φορματ να περασω τα 7αρια,να περασω ολους τους drivers,κανω επαναφορα και βλεπουμε?!?

αν και εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ειναι θεμα Oc αλλα ας το δοκιμασω..

• Like 1
Δημοσ.

Αφού παίζει το rivals και αν παίζει φουλ όπως πρέπει δηλαδή,τότε ούτε πρόβλημα windows ούτε πρόβλημα driver μπορεί να είναι,αστάθεια overclock ίσως αλλά πάλι να μην ξεκινάει καθόλου; Θα σου κολλούσε έστω στο μενού ή μόλις μπεις στο παιχνίδι όταν αρχίζει δηλαδή να ζορίζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...