Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς πολλοί άντρες δεν έχουν ορθές αντιλήψεις ως προς το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι για έναν straight άντρα, και ζουν απίστευτα ελλειματικές ζωές.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τα περισσότερα skick. Απλά θα πω ότι ξέρω άτομο που έχει φάει αμέτρητες χυλοπίτες (είχε και κάμποσες επιτυχίες) και συνεχίζει ακάθεκτος χωρίς φόβο. Ίσως και μερικοί να είναι απλά αναίσθητοι στο θεμα της απόρριψης

Έχει κερδισει τιποτα φιλε ή συνεχιζει ακαθεκτο προς εναν ωκεανο απο χυλοπιτες? :D

Μπα. Ειναι ανάμεσα μας. Που κολλάει η αναρρίχηση ?

Χέσε ψηλά και αγνάντευε :D

• Like 2
Δημοσ.

Έχει κερδίσει κάτι. Αλλα με αναλογία 25/1 ξέρω γω. Χαχα

Κοίτα slick εγω κατηγορώ και τις δυο πλευρές

Δημοσ.

Εγω απλα να πω οτι η παντρεμενες και δει με παιδια ειναι πολυ χειροτερες απο τους παντρεμενους και κανουν πολυ πιο τρελλα πραγματα.Και για να σας προλαβω αυτα δεν ειναι απο το μυαλο μου ,αλλα απο εμπειριες δικες μου και φιλων μου.

Μιας και εχουμε μπει σε τετοια συζητηση

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κερδίσει κάτι. Αλλα με αναλογία 25/1 ξέρω γω. Χαχα

Κοίτα slick εγω κατηγορώ και τις δυο πλευρές

Η μλκια με αυτα τα ποσοστα φιλε ειναι οτι αμα πέσεις σε ζαβή τοτε θές αλλα 25/1 σκηνικά για να ξαναβρεις καποια και αν βγει φυσιολογική και αυτη ... τι εννοω φυσιολογικη βγαινουμε μια φορά την δευτερη κανονίζέτε να ξαναβγειτε και στο ακυρωνει και μετα ερχεται και σου ξαναμιλάει... αυτη απο οτι κοβω θέλει κυνηγι και να την παρακαλέσεις κτλπ γυρευε ο προηγουμενος τι της έκανε και θέλει να βεβαιωθεί οτι ο επομενος τηνθέλει.

Εγω απλα να πω οτι η παντρεμενες και δει με παιδια ειναι πολυ χειροτερες απο τους παντρεμενους και κανουν πολυ πιο τρελλα πραγματα.Και για να σας προλαβω αυτα δεν ειναι απο το μυαλο μου ,αλλα απο εμπειριες δικες μου και φιλων μου.

Μιας και εχουμε μπει σε τετοια συζητηση

Και εδω που ειμαι ολο για παντρεμενες ακουω και παντρεμένες δε βλεπω ρε φιλε ::/

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρεις τι κουβαλάει μέσα του ο άλλος πολλές φορές.

ότι και να κουβαλάει. . . 

για το μοναχισμό υπάρχουν ειδικοί χώροι

Δημοσ.

Το βλέπεις διαφορετικά. Δεν θέλω να πω λάθος, διότι σέβομαι διαφορετικές γνώμες.

Παω για ύπνο η φιλοσοφική συζήτηση καταπονεσε τα νησταγμενα μου μάτια. Καληνύχτα κύριοι

Δημοσ.

Το βλέπεις διαφορετικά. Δεν θέλω να πω λάθος, διότι σέβομαι διαφορετικές γνώμες.

Παω για ύπνο η φιλοσοφική συζήτηση καταπονεσε τα νησταγμενα μου μάτια. Καληνύχτα κύριοι

Εγω κοιμηθηκα 2 ωρες το απογευμα μετα που γυρισα απο τη δουλεια και αποψε εχω ορεξη αν ημουν Αθηνα θα ειχα βγει στανταρ για μεταμεσονυχτια βολτα σε ωραια μέρη :P

κανα ποτάκι σε κανα σωληνάδικο θα ηταν σιγουρα μέσα στα πλάνα!

Δημοσ.

Οι παντρεμενες τις πιο πολλες φορες σε βρισκουν αυτες...

Αλλα αν δεν μπορεις να της βρεις,μην σκας στην ελλαδα εισαι και εχουμε 17m τουρισμο

μην μου πεις οτι ουτε τουριστριες μπορεις να βρεις....

• Like 2
Δημοσ.

Οι παντρεμενες τις πιο πολλες φορες σε βρισκουν αυτες...

Αλλα αν δεν μπορεις να της βρεις,μην σκας στην ελλαδα εισαι και εχουμε 17m τουρισμο

μην μου πεις οτι ουτε τουριστριες μπορεις να βρεις....

Μπα δεν έχω κανει ποτε κονε με τουριστρια.

Οι Ιταλιδες παντως ειναι τσαμπα κοπος .... το λέω για να γλιτώσω συναγωνιστες απο τσάμπα κοπο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα δεν έχω κανει ποτε κονε με τουριστρια.

Οι Ιταλιδες παντως ειναι τσαμπα κοπος .... το λέω για να γλιτώσω συναγωνιστες απο τσάμπα κοπο.

Θελω να πιστευω οτι με τρολλαρεις τωρα

Ποιες ιταλιδες ρε συ,μιλαμε για ανατολικο μπλοκ,λυσαρες αμερικανες φιλανδες,σουηδες,κινεζες και πολλες αλλες.Αυτη η σημερινη νεολεα τιποτα δε ξερει ρε γαμωτο

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να πιστευω οτι με τρολλαρεις τωρα

Ποιες ιταλιδες ρε συ,μιλαμε για ανατολικο μπλοκ,λυσαρες αμερικανες φιλανδες,σουηδες,κινεζες και πολλες αλλες.Αυτη η σημερινη νεολεα τιποτα δε ξερει ρε γαμωτο

Ποιες λες ρε φιλε αυτες που ξερνοβολάνε τα ξημερώματα στις γωνιες? :P

ειναι αλλη ειδικοτητα αυτοι που ασχολουνται με καμακι σε τουριστριες φιλε εγω δεν ασχολουμαι με αυτον το τομέα. Στο ειπα εξαρχης.Εγω αμα θες σου λεω τη γνωμη μου για αλλα σκηνικα. Οταν δε ξερω κάτι το λεω εξαρχης.

Δημοσ.

hahaha

Δεν θα αρνηθω οτι εχω περασει και απο κει....Αλλα δεν ειναι μονο αυτες.Κανε μια βολτα βραδυ(φυσικα οχι τωρα) πλακα-ακροπολη-μοναστηρακι-γκαζι ναδεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...