Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ με τα περισσότερα skick. Απλά θα πω ότι ξέρω άτομο που έχει φάει αμέτρητες χυλοπίτες (είχε και κάμποσες επιτυχίες) και συνεχίζει ακάθεκτος χωρίς φόβο. Ίσως και μερικοί να είναι απλά αναίσθητοι στο θεμα της απόρριψης

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνώ με τα περισσότερα skick. Απλά θα πω ότι ξέρω άτομο που έχει φάει αμέτρητες χυλοπίτες (είχε και κάμποσες επιτυχίες) και συνεχίζει ακάθεκτος χωρίς φόβο. Ίσως και μερικοί να είναι απλά αναίσθητοι στο θεμα της απόρριψης

γενικά δε γίνεται παιχνίδι φίλε

και κάποιοι αγαπούν πολύ το παιχνίδι για να κάτσουν στον πάγκο απλοί θεατές

Δημοσ.

εγώ νομίζω ότι γενικά οι άνθρωποι δεν κάνουν πολλές σχέσεις

εκτός από τους παντρεμένους που κάνουν διάφορες και τα παίζουν όλα για όλα γιατί προφανώς ζουνε μια κόλασή; δεν ξέρω....

για να είμαι ειλικρινής αυτό με τσατίζει

βλέπεις νέους άντρες που κολλώνουν τόσο πολύ και ηλικιωμένους παντρεμένους που δε μασάνε τίποτα, ρισκάρουν και ότι κάτσει

Nαι γιατί πολύ απλά ψάχνουν μια τρύπα, τίποτα παραπάνω. Ο καθένας αν θέλει να πηδήξει θα την πέφτει στη μια και στην άλλη, ε κάποια στιγμή κάτι θα κάτσει. Από αυτό όμως μέχρι τη σχέση υπάρχει τεράστια απόσταση.

Δημοσ.

Κάποιος, κάπου, κάποτε. Πρέπει να ήταν κάποια σειρά αυτό. Anyway φίλε, όπως το βλέπει ο καθένας. Δεν αντιδρούμε όλοι το ίδιο σε τέτοιες καταστάσεις, ούτε έχουμε το ίδιο σκεπτικό

Δημοσ.

η συμπεριφορά των παντρεμένων που ψάχνονται είναι γλοιώδης συμφωνώ

αλλά είναι δυνατόν να ψοφάει ο παππούς για κρεβάτι και ο νέος όχι;

κάτι δε μου κολλάει

Δημοσ.

Κάποιος, κάπου, κάποτε. Πρέπει να ήταν κάποια σειρά αυτό. Anyway φίλε, όπως το βλέπει ο καθένας. Δεν αντιδρούμε όλοι το ίδιο σε τέτοιες καταστάσεις, ούτε έχουμε το ίδιο σκεπτικόν

ναι φυσικά και δεν έχουμε όλοι το ίδιο σκεπτικό

κάποιοι είναι φλωροι

Δημοσ.

Συμφωνώ slick. Παιζουνε τζοκερ.

Σταβι ναι κάποιοι ειναι έτσι. Αλλα και τις ντίβες με την μύτη μέχρι το ταβάνι που τις πας. Ειναι διπλής όψης το νόμισμα

Δημοσ.

Καμιά φορά είναι αναπόφευκτες οι χυλόπιτες αλλά άμα τις τρως με το κιλό παίζεις τυφλό σύστημα.

ποιο κιλό ρε συ;

εδώ δεν έχουν φάει ποτέ καμία μερικοί γιατί ποτέ δεν έχουν δοκιμάσει

Συμφωνώ slick. Παιζουνε τζοκερ.

Σταβι ναι κάποιοι ειναι έτσι. Αλλα και τις ντίβες με την μύτη μέχρι το ταβάνι που τις πας. Ειναι διπλής όψης το νόμισμα

οι ντίβες κυκλοφορούν και στους ανάλογους χώρους

αν αρχίσεις τα διάφορα χομπι, αναρρίχηση, ας πούμε ή δεν ξέρω γω τι 

θα βρεις και κοπέλες της προκοπής

Δημοσ.

μου χει κολλήσει να πάω αναρρίχηση

για μένα άντρας που δεν έχει φάει 2-3 χειλόπιτες δεν είναι άντρας

κι αν δεν έχει προσπαθήσει να κυνηγήσει γκόμενα καμιά 5-6 φορές στη ζωή του επίσης

μπορεί να είναι αγοράκι ή δειλός, πάντως άντρας με όλη την έννοια της λέξης, δεν είναι

η λέξη άντρας θα πρεπε να ήταν το αντίθετο του δειλού

• Like 1
Δημοσ.

Ε γούστα ειναι. Όλοι μας λιγο η πολύ τα Έχουμε περάσει /περναμε αυτά.

Εχω την εντύπωση ότι προβάλεις άσχημες προσωπικές εμπειρίες με τα λεγόμενα σου. Οχι ότι είναι κακό, αλλα αν είναι να κατηγορήσουμε κάποιον τοτε το φταίξιμο ειναι και από τις 2 πλευρές

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης το Λάτιν, για όσους ψήνονται με τον χορό, είναι εξαιρετικός χώρος για να γνωρίσει κανείς γυναίκες. 

• Like 2
Δημοσ.

Ε γούστα ειναι. Όλοι μας λιγο η πολύ τα Έχουμε περάσει /περναμε αυτά.

Εχω την εντύπωση ότι προβάλεις άσχημες προσωπικές εμπειρίες με τα λεγόμενα σου. Οχι ότι είναι κακό, αλλα αν είναι να κατηγορήσουμε κάποιον τοτε το φταίξιμο ειναι και από τις 2 πλευρές

ε φυσικά όταν βλέπω ένα σωρο να κάθονται μόοοοονοι τους επί χρόνια 

και γιατί; γιατι περιμένουν την άλλη να έρθει να τους πάρει απο το χεράκι να τους δείξει το δρόμο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...