vsl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 10:05 ΜΜ, g_alkis είπε Φαντάζεσαι συνεύρεση και συνομιλία φλαουτίστα και στάβι; Πριν γίνει διάσημος για τις ερωτικές του "επιτυχίες", νόμιζα ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο. Απόδειξη το post #6. 2
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 σόρυ για το οφ τοπικ αλλά να σας πω μόνο ότι έχει γίνει έρευνα σε άτομα που τους επιβλήθηκε με κάποιο τρόπο πόνος, η μια ομάδα είχε το δικαίωμα να βρίσει και η άλλη οχι η έρευνα απέδειξε ότι αυτοί που έβριζαν ένιωθαν τον πόνο λιγότερο έντονο... εκτιμώ πολύ την αθυροστομία και θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου να ξεπεράσω άσχημες καταστάσεις και διάφορες καταπιέσεις που έχω υποστεί. Είναι λέξεις οι οποίες περιγράφουν κάτι πολύ συγκεκριμένο, κυρίως συναισθήματα τα οποία δεν μπορούν αν περιγραφούν με άλλες λέξεις τουλάχιστον όχι στην ίδια ένταση. Σόρυ για το οφ τοπικ αλλά είναι ο επικήδειος της αθυροστομίας μου εδώ μέσα άλλη φορά αντί για σε γράφω στα @@ θα γράφω σε γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια... ε πάντως συμφωνώ με τους κανονισμούς γιατί δεν ξέρουμε και τι ηλικίες κυκλοφορούν εδώ μέσα και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοι
Donalhioy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 9:50 ΜΜ, stavi είπε εννοείς με το στυλ του "πόσο γαμάτος είμαι;" όχι ρε εντάξει, σίγουρα κάποιοι είναι πιο χαλαροί και ότι κάνουν το κάνουν για την παρτυ τους οχι ρε συ.. αντρας που θα το κανει και δεν θα το πει πουθενα ουτε στην τηλεοραση υπαρχει.. θα υπαρχει στην πραγματικοτητα? μαλιστα ειναι και σιγουρο οτι και που τιποτα δεν εγινε, ολο και καπου θα πει οτι "εφαγε καλα" (σορι για την εκφραση) 1
j0hnn1e Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 8:32 ΜΜ, FromDusk_TillDawn είπε Εγω παντως σωστη γυναικα βρηκα μονο οταν εκοψα το club. Πατάτες? Επιτρέπεται για να βρούμε τιποτα της προκοπής ή και αυτές κομένες??
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 10:29 ΜΜ, j0hnn1e είπε Πατάτες? Επιτρέπεται για να βρούμε τιποτα της προκοπής ή και αυτές κομένες?? Αναλογος ποσο μπουχεσ@ς ειναι καποιος.
hliastsek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 7:16 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε Αναστήθηκαν τα threads του φλαουτίστα Εχουν τοσο βαθυ νοημα ολα τα thread του, που δεν γινοταν να μεινουν στην αφάνεια....
iordanis77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στις 24/9/2015 στις 7:12 ΠΜ, tsakonas είπε Ολοι εχουν μια σχεση ονλαιν και κανουν cybersex, πολυ πρακτικο. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 stavi, μηπως μετα αδεις (!)<..ψωλεο σε ξεχασαμε!!> -> απο 0:40 και βαλε 1
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μωρε μήπως να ανοίξουμε νήμα του στυλ γνωριμίες - ραντεβού?
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 ορίστε για πιο λόγο τα χρήματα δεν μπορούν να ικανοποιήσουν καμία από τις ανάγκες μου διότι αυτές οι ανάγκες, είναι ανεκτίμητες και άρα δεν μπορούν να αγοραστούν με κανένα ποσό συνήθως δε με πιστεύουν όταν λέω ότι δεν αγαπώ το χρήμα, τους είναι αδύνατον να πιστέψουν πως μπορεί να συμβαίνει αυτό. κι όμως δεν το αγαπώ. Δε νιώθω απολύτως τίποτα ακόμα κι αν δω στο τραπεζικό μου λογαριασμό αναπάντεχα χρήματα, δε νιώθω απολύτως τίποτα γιατί ξέρω ότι τα λεφτά εξανεμίζονται, αφήνοντάς σε απλά εκεί που ήσουν και πριν το να είχα ωστόσο ικανότητα διαχείρισης των χρημάτων, ναι αυτό θα με έκανε χαρούμενη και περήφανη (αίσθημα ανεκτίμητο) όσο δεν την έχω, τα περισσότερα χρήματα με γεμίζουν απλά ντρόπή για το πόσο γρήγορα μπορώ να τα ξοδέψω χωρίς να έχω τελικά κερδίσει τίποτα ουσιαστικό από αυτά Γι'αυτό κι αν ένας άντρας έχει λεφτά μου είναι εντελώς αδιάφορο. Τι με νοιάζει εμένα τι έχει αυτός; εγώ τα έχω; δικά μου είναι; δικά του είναι, αυτός τα έκανε, δικιά του η περηφάνια. Το δικό μου αίσθημα ανικανότητας αν δε βγάζω χρήματα θα παραμένει, είτε έχω άντρα που έχει χρήματα, είτε δεν έχω. Ωστόσο ένας άντρας που μου συμπεριφέρεται όμορφα και με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια; Αίσθημα ανεκτίμητο Γι'αυτό σας λεώ; τι να τα κάνεις τα λεφτά; άχρηστα είναι 1
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θεωρώ κακο παντως να αρέσει σε κάποιον το χρημα. Θέλει πχ ενα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του. Να ζήσει άνετα. Να βοηθήσει κόσμο κλπ. Αρκεί να μην γίνει εμμονή. Σαφώς και οι αξίες που ανέφερες είναι υπεράνω. Δεν αγοράζονται
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 φυσικά δεν είπαμε να μην έχεις και να φας γιατί μετά εκεί πάει σε άλλο επίπεδο πάει σε φάση επιβίωησης που μπορεί μέχρι και το κορμί σου να αναγκαστείς να πουλήσεις για να θρέψεις τα παιδιά σου αλλά αυτό είναι μια extreme κατάσταση και άλλου παπά ευαγγέλιο εγώ λέω για τις γκόμενες που όπως ισχυριζεστε τρέχουν πίσω απο τους λεφτάδες για να μπορουν κάθε μήνα να φτιάχνουν τα μαλλιά και τα νύχια τους και να τους παίρνει δώρα κοσμήματα και τι στο καλό άλλο θέλουν, ειλικρινα δεν ξέρω πως σκέφτονται και ούτε που με νοιάζει ας τα βάλουν στον κώλο τους Στις 4/12/2015 στις 1:52 ΜΜ, Glikos είπε Δεν θεωρώ κακο παντως να αρέσει σε κάποιον το χρημα. Θέλει πχ ενα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του. Να ζήσει άνετα. Να βοηθήσει κόσμο κλπ. Αρκεί να μην γίνει εμμονή. Σαφώς και οι αξίες που ανέφερες είναι υπεράνω. Δεν αγοράζονται αν παίζουν παιδιά στη μέσα είναι διαφορετικό το στόρυ μιλάω καθάρα για τις τύπισσες που κοιτάζουν τον άλλον στο πορτοφόλι γιατί θέλουν να κάνουν ζωάρα 1
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Τέτοιες γυναίκες είναι άθλιες. Δυστυχώς ειναι λίγες οι γυναίκες που δεν κοιτανε το χρημα. Οχι απαραίτητα στο επίπεδο που ανέφερες, αλλα γενικά να είναι κάπως καβαντζωμενος ο άντρας.
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 οι εποχές είναι δύσκολες, δεν μπορείς πλεον να περιμένεις απο έναν 35 χρονο άντρα να είναι καβατζωμένος. το πιο πιθανό είναι να ψάχνει ακόμα πως θα σταθεί στα πόδια του. Και είμαι σίγουρη ότι αν έχει τα μυαλά του κι αν τον στηρίξεις δε θα αργήσει να το κάνει. Η ζωή είναι αγώνας και ο σύντροφος αυτόν τον ρόλο έχει και όχι να δει τι μπορεί να αρπάξει από τον άλλον σαν μοναχοφάης Άλλωστε αν κάποιος έχει την ικανότητα διαχείρισης χρημάτων ακόμα και με λίγα και ιεραρχώντας τις ανάγκες του, μπορεί να περάσει και πολύ καλά. Μιλάμε πάντα για ένα νεαρό ζευγάρι χωρίς παιδιά τα παιδιά σίγουρα αλλάζουν το σκηνικό καθώς βάζουν σε δοκιμασία το ζεύγος με το ένα και με το άλλο 5
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό. Μαζί στα εύκολα αλλα και στα δύσκολα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις