stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 το πιο κομπλεξικό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ είναι το εξής μου λέει κάποιος πριν γίνει οτιδήποτε, και καλά για να με ρίξει, να το παίξει και καλά ανοιχτόμυαλος που χειρότερη μαλακία δεν έχει ειπωθεί στα χρονικά "δε θα πω ότι είσαι πουτάνα, γιατί αν το πω αυτό τότε σημαίνει ότι και εγώ είμαι πούτανος" λεώ "ΤΙ?????? εννοείται ότι δε θα πεις οτι είμαι πουτάνα για ποιο λόγο να πεις ότι είμαι πουτάνα;" από αυτό και μόνο κατάλαβα τι μυαλά κουβαλάει το βλήμα. Και ένα άλλο.. μου λέει ένας άλλος και καλά κι αυτός για να με πείσει να κάνουμε κάτι "δε θα το πω σε κανένα" "ρε πούστη μου" του λέω "σε ποιον να το πεις; αφού δεν ξέρω και δεν ξέρεις κανέναν από τους γνωστούς μου και τι να πεις;" Πραγματικά, δεν πίστευα αυτά που άκουγα. Λεω, δεν μπορεί ο κόσμος να σκέφτεται ακόμα έτσι! Απλά δεν παίζει να είναι τόσο ζώα 4
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ε ειναι τέτοια άτομα ανάμεσα μας. Και άντρες και γυναίκες
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παντως σωστη γυναικα βρηκα μονο οταν εκοψα το club. 2
SlickNick Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 8:29 ΜΜ, stavi είπε το πιο κομπλεξικό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ είναι το εξής μου λέει κάποιος πριν γίνει οτιδήποτε, και καλά για να με ρίξει, να το παίξει και καλά ανοιχτόμυαλος που χειρότερη μαλακία δεν έχει ειπωθεί στα χρονικά "δε θα πω ότι είσαι πουτάνα, γιατί αν το πω αυτό τότε σημαίνει ότι και εγώ είμαι πούτανος" λεώ "ΤΙ?????? εννοείται ότι δε θα πεις οτι είμαι πουτάνα για ποιο λόγο να πεις ότι είμαι πουτάνα;" από αυτό και μόνο κατάλαβα τι μυαλά κουβαλάει το βλήμα. Και ένα άλλο.. μου λέει ένας άλλος και καλά κι αυτός για να με πείσει να κάνουμε κάτι "δε θα το πω σε κανένα" "ρε πούστη μου" του λέω "σε ποιον να το πεις; αφού δεν ξέρω και δεν ξέρεις κανέναν από τους γνωστούς μου και τι να πεις;" Πραγματικά, δεν πίστευα αυτά που άκουγα. Λεω, δεν μπορεί ο κόσμος να σκέφτεται ακόμα έτσι! Απλά δεν παίζει να είναι τόσο ζώα Να στο παίξουνε άνετοι ήθελαν και τους βγήκε άγαρμπα. Σε γενικές γραμμές βοηθάει να δείξεις στην άλλη, με σωστό τρόπο, ότι είσαι εχέμυθος, άνετος, δεν την κρίνεις κλπ γιατί πολλές έχουν τέτοια θέματα. Άσε που αν σε δει έτσι η γυναίκα τείνει να σου μιλάει πιο ειλικρινά για το παρελθόν της και τις εμπειρίες της και βλέπεις μία πιο αληθινή πλευρά της. 1
stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 8:49 ΜΜ, SlickNick είπε Να στο παίξουνε άνετοι ήθελαν και τους βγήκε άγαρμπα. Σε γενικές γραμμές βοηθάει να δείξεις στην άλλη, με σωστό τρόπο, ότι είσαι εχέμυθος, άνετος, δεν την κρίνεις κλπ γιατί πολλές έχουν τέτοια θέματα. Άσε που αν σε δει έτσι η γυναίκα τείνει να σου μιλάει πιο ειλικρινά για το παρελθόν της και τις εμπειρίες της και βλέπεις μία πιο αληθινή πλευρά της. αυτό θέλαν αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μη δε σκεφτώ ότι μάλλον πρώτοι απ'όλους αυτοί σκέφτονται έτσι οπισθοδρομικά. Γενικά δε θεωρώ ότι τίθεται θέμα να γίνει τέτοια συζήτηση, αλλά φυσικά αν ο άλλος είναι τόσο μαλάκας που θα αρχίσει να λέει "ε τι βλέπεις αυτήν εκεί, εγώ την έχω κανονίσει" ε τότε χίλιες φορές καλύτερα κάποιος που σου λέει, δε θα σε πω πουτάνα αν κάνουμε σεξ τι να πω, και τα δυο γάμησέ τα μου ακούγονται και τόσο γελοία που σκέφτομαι αν είναι να κουβαλάνε τέτοια μυαλά οι άλλοι, δεν κάθομαι ποτέ σε κανέναν και τελείωσε η υπόθεση 1
DDevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Σταβι φαινονται τα σουργελα γρηγορα αρκει να έχεις τα μάτια σου στους άλλους και οχι στον εαυτο σου.
Donalhioy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 9:13 ΜΜ, stavi είπε αν ο άλλος είναι τόσο μαλάκας που θα αρχίσει να λέει "ε τι βλέπεις αυτήν εκεί, εγώ την έχω κανονίσει" δεν υπαρχει αντρας που να μην το εχει πει αυτο.. ουτε υπηρξε και ουτε προκειται να υπαρξει αν καποιος σου εχει οτι δεν το ειπε λεει ψεμματα αν πιστευεις οτι καποιος δεν το εχει πει τοτε κανεις λαθος 1
stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 9:45 ΜΜ, DDevil είπε πόσο απολαυστικός ο τσάκωνας!! τον λατρεύω Στις 3/12/2015 στις 9:47 ΜΜ, Donalhioy είπε δεν υπαρχει αντρας που να μην το εχει πει αυτο.. ουτε υπηρξε και ουτε προκειται να υπαρξει αν καποιος σου εχει οτι δεν το ειπε λεει ψεμματα αν πιστευεις οτι καποιος δεν το εχει πει τοτε κανεις λαθος εννοείς με το στυλ του "πόσο γαμάτος είμαι;" όχι ρε εντάξει, σίγουρα κάποιοι είναι πιο χαλαροί και ότι κάνουν το κάνουν για την παρτυ τους 1
DDevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 9:50 ΜΜ, stavi είπε πόσο απολαυστικός ο τσάκωνας!! τον λατρεύω εννοείς με το στυλ του "πόσο γαμάτος είμαι;" όχι ρε εντάξει, σίγουρα κάποιοι είναι πιο χαλαροί και ότι κάνουν το κάνουν για την παρτυ τους Έτσι! Κάποιοι ειμαστε και εχεμυθοι (παει και αυτο για κλειδωμα) σταβυ σε βλεπω παλι γκεστ σταρ 1
παπι Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 8:29 ΜΜ, stavi είπε το πιο κομπλεξικό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ είναι το εξής μου λέει κάποιος πριν γίνει οτιδήποτε, και καλά για να με ρίξει, να το παίξει και καλά ανοιχτόμυαλος που χειρότερη μαλακία δεν έχει ειπωθεί στα χρονικά "δε θα πω ότι είσαι πουτάνα, γιατί αν το πω αυτό τότε σημαίνει ότι και εγώ είμαι πούτανος" λεώ "ΤΙ?????? εννοείται ότι δε θα πεις οτι είμαι πουτάνα για ποιο λόγο να πεις ότι είμαι πουτάνα;" από αυτό και μόνο κατάλαβα τι μυαλά κουβαλάει το βλήμα. Και ένα άλλο.. μου λέει ένας άλλος και καλά κι αυτός για να με πείσει να κάνουμε κάτι "δε θα το πω σε κανένα" "ρε πούστη μου" του λέω "σε ποιον να το πεις; αφού δεν ξέρω και δεν ξέρεις κανέναν από τους γνωστούς μου και τι να πεις;" Πραγματικά, δεν πίστευα αυτά που άκουγα. Λεω, δεν μπορεί ο κόσμος να σκέφτεται ακόμα έτσι! Απλά δεν παίζει να είναι τόσο ζώα Καλά μωρέ... Κάθεσαι και απαντας; Ρίξε μια μπουφλα και φώναξε δυνατά «ποσο μαλακας είσαι;» 1
DDevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 9:55 ΜΜ, παπι είπε Καλά μωρέ... Κάθεσαι και απαντας; Ρίξε μια μπουφλα και φώναξε δυνατά «ποσο μαλακας είσαι;» Και εγω αυτο πιστευω με την σταβι οτι ειναι το προβλημα αντι να κανει τους μλκες να αισθανθουν οτι οντως ειναι μλκες τους δινει και δευτερες ευκαιριες. Απογοητευτικο για τον εαυτο της. 2
vsl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Που σαι ρε Φλάου να καμαρώσεις τα έργα σου; Έχεις αφήσει μεγάλη κληρονομιά. 5
stavi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 9:50 ΜΜ, DDevil είπε Έτσι! Κάποιοι ειμαστε και εχεμυθοι (παει και αυτο για κλειδωμα) σταβυ σε βλεπω παλι γκεστ σταρ νομίζω πως παραμένουμε εντός θέματος; γιατί οι νέοι δεν κάνουν σχέσεις αλλά περιορίζονται σε εφήμερες επαφές δεν είναι το θέμα; δε γίνεται να μιλάμε μόνο με γενικόλογα και εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον πιστεύω
γροσερισοπ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 8:36 ΜΜ, stavi είπε ο πρώτος στο γυμναστήριο, ο δεύτερος στο πανεπιστήμιο μακεδονίας παμάκ εισαι;
g_alkis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στις 3/12/2015 στις 9:58 ΜΜ, vsl είπε Που σαι ρε Φλάου να καμαρώσεις τα έργα σου; Έχεις αφήσει μεγάλη κληρονομιά. Φαντάζεσαι συνεύρεση και συνομιλία φλαουτίστα και στάβι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις