Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω πω τι τραβάνε αυτοί οι νέοι χωρίς σχέση...

ειδες ρε φιλε τι κανει η αγαμια?

Θεριζει κοσμο, οχι αστεια

Κακο πραμα η στερηση

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και το μαστουρμπέσιον παίδες. Μην πτοείστε.

καμια σχεση

2 εντελως διαφορετικα, σχεδον ασχετα μεταξυ τους πραγματα

Δημοσ.

Stavi, αν πετύχει η μακακια τυφλα να 'χει το μαμήσι. Που λέει και το ρητό

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι διαπίστωσαν οτι πληρώνουν το νινι και για αυτό πετάνε την μπάλα στην εξέδρα.

Αλλά το κακό δεν είναι αυτό.Το κακό είναι οτι δεν έχουν τα φράγκα να γευτούν κανα καλύτερο φαί
και αρκούνται στην φακή και στην φασολάδα.

Έτσι,είναι! Απ'το ολότελα καλή και η παναγιώτενα.

"Τα ευρώ μου μετρώ και στην σειρά τα βάζω
με την φεράρι μου σε προσπερνώ και δεν σε λογαριάζω"

Ταδε έφη 21 ποντος!

χαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ.: Την Έφη μην την πιάνεις στο στόμα σου.

χαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Stavi, αν πετύχει η μακακια τυφλα να 'χει το μαμήσι. Που λέει και το ρητό

για τα μωρα και τα ανωριμα μπορεί

εσυ προφανώς εισαι ακομα σ'αυτην τη φαση. . .

Ξερεις, αν δε μετρησεις χιλιομετρα και δε χτυπησεις βαθμο δυσκολιας σε μια φαση δεν περνας στην επομενη.

• Like 1
Δημοσ.

για τα μωρα και τα ανωριμα μπορεί

εσυ προφανώς εισαι ακομα σ'αυτην τη φαση. . .

Ξερεις, αν δε μετρησεις χιλιομετρα και δε χτυπησεις βαθμο δυσκολιας σε μια φαση δεν παιρνας στην επομενη.

Γιατί βρε σταβι, αν το δοκιμάσεις ίσως σου αρέσει. Καβάλα ένα symbian και κάνε rodeo. Από το να κλαψουρίζεις για τους άντρες που δεν σου κάθονται, δοκίμασε το. Ίσως σου αλλάξει την ζωή.

Δημοσ.

Αυτοί που δε μου καθονται ειναι γιατι γνωριζουν καλυτερα απο μενα ποσο δεν ταιριαζουμε και ευτυχως τα παιδια που το αντιλαμβανονται γιατι εγω παρα ειμαι καλοπροαιρετη. Αυτο τους το αναγνωριζω.

Κατα ταλλα τα τελευταια 6 χρονια, δοξα το θεο, καλα περασα, ισως και λιγο παραπανω απο καλα. Οχι σαν εκεινο τον κακομοιρη τον κατρουγκαλο που εγραφε τις προαλλες οτι εχει να παει με γυναικα 6 χρονια. . .αν και μαλλον εχει να παει 8. Σε λιγο μπαινει το 2016

Δημοσ.

Δεν μίλησε για άνδρες όμως, δεν υπονοώ κάτι

Αυτοί που δε μου καθονται ειναι γιατι γνωριζουν καλυτερα απο μενα ποσο δεν ταιριαζουμε και ευτυχως τα παιδια που το αντιλαμβανονται γιατι εγω παρα ειμαι καλοπροαιρετη. Αυτο τους το αναγνωριζω.

Κατα ταλλα τα τελευταια 6 χρονια, δοξα το θεο, καλα περασα, ισως και λιγο παραπανω απο καλα. Οχι σαν εκεινο τον κακομοιρη τον κατρουγκαλο που εγραφε τις προαλλες οτι εχει να παει με γυναικα 6 χρονια. . .αν και μαλλον εχει να παει 8. Σε λιγο μπαινει το 2016

Σταβι, κάποια στιγμή θα βρεις και εσύ τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο, εάν δεν έχει του δανείζω το δικό μου

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μίλησε για άνδρες όμως, δεν υπονοώ κάτι

Σε ποιον αναφέρεσαι?

Σταβι, κάποια στιγμή θα βρεις και εσύ τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο, εάν δεν έχει του δανείζω το δικό μου

Λογικά θα τρολαρε εκείνος με τα 6 χρονια. Ειναι αδύνατον. Μην παίρνεις της μετρητής μια κουβέντα - καλαμπούρι. Δεν σε ειπα και καμπούρα

Δημοσ.

ε όχι και ίδιο το σεξ με τον αυνανισμό , άλλο τρομπάρισμα κ άλλο μινάρισμα  :-D 
εντομεταξύ μεταξύ μας έχω σκεφτεί να ανοίξω ένα "οίκο ανοχής" χωρίς κοπέλες ,
θα λειτουργεί ως εξής. 
Θα έρχονται χ άτομα και θα δηλώνουν συμμετοχή, σαν club , θα φοράνε μάσκες στις φωτογραφίες και θα είναι όλοι με τα εσώρουχα οπότε θα επιλέγουν βάση εξωτερικής εμφάνισης κρατώντας την ανωνυμία τους. Θα κάνουν ότι κάνουν στα ιδικά διαμορφωμένα super lux δωμάτια και θα φεύγουν (απο διαφορετικές πόρτες). Θα χρεώνω με το μήνα , όπως τα γυμναστήρια  

Δημοσ.

ε όχι και ίδιο το σεξ με τον αυνανισμό , άλλο τρομπάρισμα κ άλλο μινάρισμα :-D

θα λειτουργεί ως εξής.

Θα έρχονται χ άτομα και θα δηλώνουν συμμετοχή, σαν club , θα φοράνε μάσκες στις φωτογραφίες και θα είναι όλοι με τα εσώρουχα οπότε θα επιλέγουν βάση εξωτερικής εμφάνισης κρατώντας την ανωνυμία τους. Θα κάνουν ότι κάνουν στα ιδικά διαμορφωμένα super lux δωμάτια και θα φεύγουν (απο διαφορετικές πόρτες). Θα χρεώνω με το μήνα , όπως τα γυμναστήρια

Πολλές πιπεράτες ταινίες βλέπεις

• Like 1
Δημοσ.

ε όχι και ίδιο το σεξ με τον αυνανισμό , άλλο τρομπάρισμα κ άλλο μινάρισμα :-D

θα λειτουργεί ως εξής.

Eyes wide shut μου θύμησες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...