Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για πες για πες.

γνώρισες 2-3 που ήταν παρτόλες και here comes το τσουβάλιασμα;

ήταν όλες από κοντινά χωριά;

να το συγκεκριμενοποιήσουμε ρε παιδί μου

Η φήμη υπάρχει, επιβεβαιωθηκα οπότε προς τι η ενόχληση;Σαφώς και δεν είναι όλες αλλά δυστυχώς είναι πολλές.

Δημοσ.

Αυτό το: "Φτιάξτα με Σερραία να βατεύει όλη η παρέα" είναι αρκετά γνωστό θα έλεγα.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω με το θέμα και απλά το αναφέρω(σόρυ Val).

Δημοσ.

Σε ποιο θέμα φίλε; Θες να μας πεις;

Ποιες όμορφες ρε συ. Εδω εχουν υφακι κατι τυπισες που τις βλεπεις και απορεις πως κυκλοφορουν ακομα χωρις σακουλα σε κεφαλι και σωμα.

Οι όμορφες μπα στο διάτανο. Τα μπάζα με υφακι είναι τραγική ειρωνεία.

Αν και συνεχιζω να πιστευω οτι αν ημουν με εναν αντρα που μου αρεσει πολυ δε θα με πειραζει η κακη του οικονομικη κατάσταση, η σκεψη του αντρα τσιγκουνη ή μπατηρι, επειδή το εχω ζήσει ειναι ανατριχιαστικη

Λες και ξελές. Hehe. Διχασμένη?

Δημοσ.

Γενικεύεις άσχημα φίλος και στο τέλος το απογειώνεις κιόλας το θέμα...

Το ότι πολλές κοιτάζουν την τσέπη, την καλοπέραση  και τελικά  βρίσκουν τον σπονσορα τους δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και υγιείς σχέσεις αναμεσα μας που δεν εχουν σχεση με αυτα που γραφεις.

Επίσης άκυρη η σύγκριση σου...

Δεν ειναι το ιδιο η εκδιδομενη με μια κοπελα που θα ειναι διπλα σου.

Στην πρωτη περιπτωση περνας ενα χρονικο διαστημα σεξουαλικης ικανοποιησης και μονο μαζι της με το ρολόι πάντα και τπτ άλλο...

Στη δευτερη περιπτωση εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να μοιραστειτε πραγματα, να κανετε πραγματα μαζι, να ζειτε εμπειριες μαζι και πιθανον να προχωρησετε μαζι δημιουργωντας οικογενεια...

Ειναι σα να λες προτιμώ να νοικιαζω φερραρι για 2-3 ώρες τη μέρα απο το να εχω ενα κατωτερο αλλά δικο μου αυτοκινητο για το υπολοιπο της ζωης μου. Βέβαια ειναι και τι επιλεγει ο καθενας στη ζωη του....

υγ1: δεν εχω σχέση!

υγ2: μου φερνεις λίγο και για τρολ με τέτοιο username...

μήκος κύματος 21cm=1420 ΜHz=Συχνότητα εκπομπής υδρογόνου.

Να κόψεις τις παρέες με τα ναρκισιστικά ευρω-βαμπίρ.Αυτά πέρα από το ανδρικό μόριο των 21 εκατοστών

δεν ξέρουν τίποτα άλλο

Όσο πιο υψηλές είναι οι "μετοχές" μιας γκόμενας ,λόγω εμφάνισης,μορφωτικού επιπέδου,κοινωνικής θέσης,επαγγελματικής καταξίωσης,κ.τ.λ τόσο πιο πολύ πρέπει να βάλετε βαθειά το χέρι στην τσέπη για να την γαμ....

Γκέ γκε;

Μια απλή κοπελίτσα να έχεις,με ένα γλυφιτζουράκι που λέει ο λόγος την ξεγελάς.Αλλά μια celebrity π.χ. θέλεις όχι γλυφιτζούρι αλλά το εργοστάσιο που φτιάχνει τα γλυφιτζούρια

Κοινώς "όσο πιο δυνατό μοτέρ,τόσα περισσότερα ευρώ"

Η διαφορά είναι οτι στην μια περίπτωση πηδ... με πενταροδεκάρες αλλά στην άλλη θέλεις μηχανή που κόβει ευρώ.

Ηθικό δίδαγμα:Αν δεν πληρώσεις νινι δεν έχει.

• Like 1
Δημοσ.

μήκος κύματος 21cm=1420 ΜHz=Συχνότητα εκπομπής υδρογόνου.

Να κόψεις τις παρέες με τα ναρκισιστικά ευρω-βαμπίρ.Αυτά πέρα από το ανδρικό μόριο των 21 εκατοστών

δεν ξέρουν τίποτα άλλο

Όσο πιο υψηλές είναι οι "μετοχές" μιας γκόμενας ,λόγω εμφάνισης,μορφωτικού επιπέδου,κοινωνικής θέσης,επαγγελματικής καταξίωσης,κ.τ.λ τόσο πιο πολύ πρέπει να βάλετε βαθειά το χέρι στην τσέπη για να την γαμ....

Γκέ γκε;

Μια απλή κοπελίτσα να έχεις,με ένα γλυφιτζουράκι που λέει ο λόγος την ξεγελάς.Αλλά μια celebrity π.χ. θέλεις όχι γλυφιτζούρι αλλά το εργοστάσιο που φτιάχνει τα γλυφιτζούρια

Κοινώς "όσο πιο δυνατό μοτέρ,τόσα περισσότερα ευρώ"

Η διαφορά είναι οτι στην μια περίπτωση πηδ... με πενταροδεκάρες αλλά στην άλλη θέλεις μηχανή που κόβει ευρώ.

Ηθικό δίδαγμα:Αν δεν πληρώσεις νινι δεν έχει.

Εχεις μηχανη που κοβει ευρω?

• Like 1
Δημοσ.

Πω πω τι τραβάνε αυτοί οι νέοι χωρίς σχέση...

Αν είναι σαν τον 21ποντο τότε χ...σε πολυχρόνη που δε γίναμε ευζώνοι που λέει και η παροιμία

Δημοσ.

Η φήμη υπάρχει, επιβεβαιωθηκα οπότε προς τι η ενόχληση;Σαφώς και δεν είναι όλες αλλά δυστυχώς είναι πολλές.

δεν μου είπες αν είναι από κοντινά χωριά όμως,να έχουμε ένα μπούσουλα.

Αυτό το: "Φτιάξτα με Σερραία να βατεύει όλη η παρέα" είναι αρκετά γνωστό θα έλεγα.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω με το θέμα και απλά το αναφέρω(σόρυ Val).

όχι ρε σιγά.

και εγώ γνώρισα 2 χαλκιδικιώτες που την είχαν μικρή άρα όλοι οι χαλκιδικιώτες την έχουν μικρή.

απλά λογικά συμπεράσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται πως έχει μεγαλώσει η άλλη. Όταν έχει μάθει στις τακτικές εκδορμούλες, τα ταξιδάκια και τα νησιά κάθε καλοκαίρι πες της εσύ όχι γιατί δεν υπάρχουν λεφτά...

Όλα αυτά που ειπώθηκαν φωτογραφίζουν μια κακομαθημένη που σαφώς το μόνο που μπορεί να κάνει είναι τη ζωή σου πιο δύσκολη.

Ο καθένας παιρνει την ελλεηνιδα που του αξιζει φιλε :D

Δημοσ.

δεν μου είπες αν είναι από κοντινά χωριά όμως,να έχουμε ένα μπούσουλα.

όχι ρε σιγά.

και εγώ γνώρισα 2 χαλκιδικιώτες που την είχαν μικρή άρα όλοι οι χαλκιδικιώτες την έχουν μικρή.

απλά λογικά συμπεράσματα.

Το ίδιο χωριό...

Παρέα ήταν οι Χαλκιδικιώτες;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...