panos2171 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρτάται πως έχει μεγαλώσει η άλλη. Όταν έχει μάθει στις τακτικές εκδορμούλες, τα ταξιδάκια και τα νησιά κάθε καλοκαίρι πες της εσύ όχι γιατί δεν υπάρχουν λεφτά... Όλα αυτά που ειπώθηκαν φωτογραφίζουν μια κακομαθημένη που σαφώς το μόνο που μπορεί να κάνει είναι τη ζωή σου πιο δύσκολη. 3
idomeneas7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης άμα ο άλλος είναι κορόιδο δεν του φταίει κανένας. Για να μην ξαναλυπηθείτε τον "αγαθό ματσωμένο".
Valerie_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Kαι μεγάλη προσοχή στις Σερραίες, δε χρειάζεται να είναι μεγαλωμένες εκεί, τη ρετσινιά την κουβαλάνε όπου κι αν πάνε. Κι εγώ νόμιζα ότι είναι υπερβολές αλλά καλώς ή κακώς έμαθα τι είναι από πρώτο χέρι. για πες για πες. γνώρισες 2-3 που ήταν παρτόλες και here comes το τσουβάλιασμα; ήταν όλες από κοντινά χωριά; να το συγκεκριμενοποιήσουμε ρε παιδί μου 2
Vapir Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα νέος χωρίς σχέση,παρά σχέση με ευρώ-βαμπίρ. Αν είναι να πληρώσω για να γαμ... μια οποιαδήποτε κοπέλα,τότε προτιμώ να τα σκάσω εκεί που πρέπει και να έχω στο κρεβάτι μου οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά Και μην μου πείτε,οτι δεν πληρωνετε την γκομενίτσα σας για να "φάτε" γιατί θα πεθάνω από τα γέλια. Απλά δεν πληρώνετε με τον τρόπο που πληρώνετε την εκδιδόμενη,αλλά με άλλο τρόπο. Σταματήστε να ρίχνετε ευρώ στην σχέση που έχετε με την γκομενίτσα σας και αν ξανα γαμ...,εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη. No money,no honey! ένας φίλος μου long time ago τα είχε με μια κοπελιά πολύ ομορφότερη του(απορούσες πως γύρισε να τον κοιτάξει) και όποτε βγαίναν έξω πλήρωνε αυτή (δεν ήταν φραγκάτη, στο ίδιο καζάνι βράζανε). ο φίλος δεν είχε humor , ανωριμότητα full ,ακόμα και στο ντύσιμο , δεν είχε κάποιο σώμα , φυσιολογικός τελείως και δεν ήταν party animal με γνωριμίες. Δεν έκανε χρήση ναρκωτικών για να πεις οτι είχαν κάτι κοινό κ ότι την έβγαζε ξήγες ξέρω γω αυτή όπως είπα κούκλα , σοβαρή , ντυνόταν στην πένα και γενικά ήταν κάποια που δεν περίμενες με τίποτα να είναι με κάποιον σαν αυτόν . Απορούσα πως υπάρχουν τέτοια θύματα. Θεωρώ ξεφτίλα αυτό που έκανε ο φίλος , έστω έπρεπε να πληρώνει κ αυτός αν πουμε οτι είναι παλιομοδίτικο να πληρώνει ο άντρας. Αν και προσωπικά θα ντρεπόμουν να μου πληρώνει η γκόμενα οπότε άσε τις γενικεύεις γιατι δεν είναι θέμα φύλου τα βαμπίρ , υπάρχουν παντού
Anastazio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα νέος χωρίς σχέση,παρά σχέση με ευρώ-βαμπίρ. Αν είναι να πληρώσω για να γαμ... μια οποιαδήποτε κοπέλα,τότε προτιμώ να τα σκάσω εκεί που πρέπει και να έχω στο κρεβάτι μου οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά Και μην μου πείτε,οτι δεν πληρωνετε την γκομενίτσα σας για να "φάτε" γιατί θα πεθάνω από τα γέλια. Απλά δεν πληρώνετε με τον τρόπο που πληρώνετε την εκδιδόμενη,αλλά με άλλο τρόπο. Σταματήστε να ρίχνετε ευρώ στην σχέση που έχετε με την γκομενίτσα σας και αν ξανα γαμ...,εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη. No money,no honey! Ρε 21mm,Με τετοια μυαλα δε γα##σε κανεις,ποτε!Εγω ακομα χρωσταω στην πρωην μου κατι ψηλα κ αυτη δε τα θελει!χαχαχα!
defacer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 γνώρισες 2-3 που ήταν παρτόλες και here comes το τσουβάλιασμα; Εντωμεταξύ how far we still have to go όταν χρησιμοποιούμε (και εγώ το έχω κάνει εδώ στο forum) τη λέξη παρτόλες για γυναίκες που πηδιούνται στο πιτς φιτίλι. Ενώ αν ήταν άντρας θα ήταν μπήχτης κλπ. Αφού βρίσκει βάζει. Τίποτα το μεμπτό εδώ. 2
Valerie_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εντωμεταξύ how far we still have to go όταν χρησιμοποιούμε (και εγώ το έχω κάνει εδώ στο forum) τη λέξη παρτόλες για γυναίκες που πηδιούνται στο πιτς φιτίλι. Ενώ αν ήταν άντρας θα ήταν μπήχτης κλπ. Αφού βρίσκει βάζει. Τίποτα το μεμπτό εδώ. εύκολες; παίρνουν τα φύλλα και τα δέντρα; πες μια λέξη δώσε μία πρόταση εδώ παίζεται το όνομα των σερρέων και εσύ ασχολείσαι με κάτι πράγματα μικρά.
Demon Lord Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εντωμεταξύ how far we still have to go όταν χρησιμοποιούμε (και εγώ το έχω κάνει εδώ στο forum) τη λέξη παρτόλες για γυναίκες που πηδιούνται στο πιτς φιτίλι. Ενώ αν ήταν άντρας θα ήταν μπήχτης κλπ. Αφού βρίσκει βάζει. Τίποτα το μεμπτό εδώ. Εγώ πάλι χρησιμοποιώ το παρτόλες για τις γυναίκες που λες παραπάνω ΑΛΛΑ και στον μπήχτη που την πέφτει ακόμα και σε θηλυκές κατσαρίδες τον λέω σαβουρογαμίκουλα. Με την πρώην μου μέναμε μαζί για δυο χρόνια περίπου και τα είχαμε μοιρασμένα. Βέβαια λογαριασμούς κλπ τα πλήρωνα εγώ μιας και εγώ νοίκιαζα αλλά και πάλι δεν ήθελα να αναλάβει ένα τέτοιο κόστος. Αλλά στο φαγητό εγώ έπαιρνα ζημαρικά κλπ και κάποιες φορές κρέας. εκείνη σαλατικά, χαρτικά κλπ. και στο πλυντήριο (πλέναμε στο δικό της σπίτι μιας και εμένα δεν είχε πλυντήριο, μιλάμε για φοιτητογκαρσονιέρες) εκείνη πλήρωνε το ρεύμα και υγρό πλυντηρίου παίρναμε εναλλάξ μιας και είναι λίγο πιο ακριβό. Ε και άμα βγαίναμε 'εξω καφέ, ποτό κλπ πλήρωνε όποιος τύχαινε να έχει πάνω του αλλά πάντα την επόμενη φορά πλήρωνε ο άλλος (όχι ότι κάναμε και κάνα τρελό λογαριασμό). Αν και για ένα διάστημα 2-3 μηνών που είχα θέμα τα είχε αναλάβει όλα τα έξοδα εκείνη, εκτός από λογαριασμούς φυσικά και κρέας (ας είναι καλά οι θείοι από το χωριό ). Οπότε νομίζω πως τα είχαμε σχεδόν ισορροπημένα τα έξοδά μας.
defacer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάλι χρησιμοποιώ το παρτόλες για τις γυναίκες που λες παραπάνω ΑΛΛΑ και στον μπήχτη που την πέφτει ακόμα και σε θηλυκές κατσαρίδες τον λέω σαβουρογαμίκουλα. The thing is όμως ότι τον μπήχτη που την πέφτει μόνο σε εμφανίσιμες+ τον λες σκέτο γαμίκουλα. Από την άλλη τώρα που το σκέφτομαι, μόνο έναν άνθρωπο που γνώρισα ποτέ τον φωνάζαμε γαμίκουλα... και δεν ήταν επειδή είχε πολλές κατακτήσεις. πες μια λέξη δώσε μία πρόταση εδώ παίζεται το όνομα των σερρέων και εσύ ασχολείσαι με κάτι πράγματα μικρά. Ψωλαρπάχτρα; 2
Demon Lord Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 The thing is όμως ότι τον μπήχτη που την πέφτει μόνο σε εμφανίσιμες+ τον λες σκέτο γαμίκουλα. έχεις ένα point εδώ... χμμμ πρέπει να το σκεφτώ αυτό το ενδεχόμενο κυκλοφορεί μια σελίδα που λέγεται "τα ξέκ@λλα του facebook" (ίσως την ξέρετε μερικοί, εμένα κάτι φίλοι μου την είπαν ) ε αυτές που ποζάρουν εκεί πως τις λες ρε συ; πως τις χαρακτηρίζεις; δε μιλάμε για κοπέλες που απλά ντύνονται σέξυ...
defacer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 κυκλοφορεί μια σελίδα που λέγεται "τα ξέκ@λλα του facebook" (ίσως την ξέρετε μερικοί, εμένα κάτι φίλοι μου την είπαν ) ε αυτές που ποζάρουν εκεί πως τις λες ρε συ; πως τις χαρακτηρίζεις; δε μιλάμε για κοπέλες που απλά ντύνονται σέξυ... Ξέκωλα, το λέει και πάνω πάνω στη σελίδα. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 The thing is όμως ότι τον μπήχτη που την πέφτει μόνο σε εμφανίσιμες+ τον λες σκέτο γαμίκουλα. Από την άλλη τώρα που το σκέφτομαι, μόνο έναν άνθρωπο που γνώρισα ποτέ τον φωνάζαμε γαμίκουλα... και δεν ήταν επειδή είχε πολλές κατακτήσεις. Ψωλαρπάχτρα; Παρτόλα μου άρεσε !!!! θα την υιοθετήσω !!!! Μπαζόλα έλεγα την 'μη όμορφη" για τα δικά μου γούστα 1
stavi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αν και συνεχιζω να πιστευω οτι αν ημουν με εναν αντρα που μου αρεσει πολυ δε θα με πειραζει η κακη του οικονομικη κατάσταση, η σκεψη του αντρα τσιγκουνη ή μπατηρι, επειδή το εχω ζήσει ειναι ανατριχιαστικη
mentoras99 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα φιλο που τις ελεγε 'ολες οι μπαλότσες'!!!!
defacer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Παρτόλα μου άρεσε !!!! θα την υιοθετήσω !!!! Μπαζόλα έλεγα την 'μη όμορφη" για τα δικά μου γούστα Έχω κι άλλη λέξη που μπορεί να σου αρέσει, copyright δικό μου. Περιγράφω μια κοπέλα σ' ένα φίλο. - Δεν είναι ωραία βέβαια... είναι κάπως λίγο μυστήρια γενικά στο πρόσωπο. - Κάπως μυστήρια τι εννοείς; - Είναι ο συνδυασμός των γονιδίων... φαντάσου ξερωγω μια τύπισσα που να έχει κουβανό πατέρα και ταϊλανδέζα μάνα, πέρα απ' το αν είναι ωραία ή όχι θα είναι ασυνήθιστα/περίεργα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Θα είναι μυστήρια. Το οραματίζεσαι; - Ναι ΟΚ. - Ε αυτή η συγκεκριμένη είναι πατζουρομυστήρια. ΥΓ βγάζε φωτογραφίες λέμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις