DDevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 κάπου θα έχασα επεισόδια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το συνειρμό... αν βγάζεις 2000 ευρώ το μήνα θα έχεις και εμπειρίες με γυναίκες; Υπάρχουν άντρες που μπορεί να έχουν χρήματα αλλά να έχουν διάφορα θέματα με την προσωπικότητα τους(ακοινώνητοι, ανώριμοι, ψυχολογικά κλπ) που τους καθιστούν κατάλληλους μόνο για γυναίκες που ενδιαφέρονται να τους τα μασήσουν. Σίγουρα κάποιος με χρήματα, ακόμη και τέτοιος, μπορεί να πληρώνει για σεξ. Ξέρεις εξαρχης ποσα θα σου μασησει και το εγκρινεις τιποτα δεν ειναι τσάμπα σε αυτη τη ζωη. Τα λεφτά πάντοτε θα διευκολυνουν αυτα που θέλεις να πετυχεις δεν ειναι για αποταμιευση για κυκλοφορια ειναι. Υπάρχουν και κοινωνικοι που το πληρωσαν ακριβοτερα το σεξ.Δεν ειναι θεμα ωριμοτητας πιστευω και κοινωνικοτητας αλλα θεμα επιλογων και προτιμησεων και φιλοσοφιας. Κάποιος που ειναι ανεξαρτητος και δεν σηκώνει αφέντρες και παρατηρησεις και θα κανεις αυτο και εκεινο αν θες να με έχεις δεν προκειται να παγιδευθει σε μια σχέση μονο για το σεξ οπως πολλοι έχουν κάνει.
stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει παντως και μια μεγαλη -οσο και κρυμμενη- αληθεια οι ανθρωποι περισσοτερο χρειαζονται "να περνανε κααλααα!" παρα να σχετιζονται(/αγαπιουνται) ουσιαστικοτατα με αλλους... ρε συ αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω. μου λέει και μια φίλη μου "πολύ μαλάκας είναι, μου λέει ότι είμαστε μόνο για να περνάμε καλά" "ε καλά σου είπε" της είπα "τι θέλεις να σου πει, είμαστε μαζί για να περνάμε άσχημα?" εννοείται ότι ο άλλος θα νταλαβερίζεται μαζί σου για να περνάει καλά. Εμένα είναι τιμή μου αν ο άλλος με έχει για να περνάει καλά, και τιμή του άλλου αν θεωρώ ότι ξοδεύοντας χρόνο μαζί του περνάω καλά. Αυτό είναι κάτι το καταπληκτικό! Ένας μαλάκας δε βρέθηκε να μου πει "είμαστε μόνο για να περνάμε καλά", μόνο πρήξιμο για την κάθε μαλακία έτρωγα στη μάπα 2
SlickNick Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι κακό το να κοιτάξει μία γυναίκα την οικονομική κατάσταση ενός άντρα. Αυτό δείχνει την ικανότητα του να συντηρήσει μία οικογένεια. Όλες οι γυναίκες το κοιτάζουν αυτό σε κάποιο βαθμό και σίγουρα κάποιες όχι με υγιή τρόπο, αλλά αυτό δεν το κάνει "κακό" ούτε σημαίνει κάτι αρνητικό για την γυναίκα απαραίτητα. 2
dritan90 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 οπως για το καθε τι,αν καποιος θελει σχεση πρεπει να δουλεψει(εννοω να επενδυσει χρονο και ενεργεια για να γνωρισει ατομα)...ψαξιμο θελει...δεν ερχονται ουρανοκατεβατα... Δεν είναι κακό το να κοιτάξει μία γυναίκα την οικονομική κατάσταση ενός άντρα. Αυτό δείχνει την ικανότητα του να συντηρήσει μία οικογένεια. Όλες οι γυναίκες το κοιτάζουν αυτό σε κάποιο βαθμό και σίγουρα κάποιες όχι με υγιή τρόπο, αλλά αυτό δεν το κάνει "κακό" ούτε σημαίνει κάτι αρνητικό για την γυναίκα απαραίτητα. δεν ειναι αρνητικο...επιλογη αδυναμιας ειναι
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Άλλο το σε εχω για να περνάω καλα( σε μαμαω δηλαδή μόνο, και αν κάτσει φάση μαμαω και άλλη γκομενα) και άλλο το σε εχω για σχέση δίπλα μου. Αν το θέλουν και οι δυο, ειτε το ενα είτε το άλλο τους οκ. Το μονόπλευρο ειναι θεμα
DDevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ρε συ αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω. μου λέει και μια φίλη μου "πολύ μαλάκας είναι, μου λέει ότι είμαστε μόνο για να περνάμε καλά" "ε καλά σου είπε" της είπα "τι θέλεις να σου πει, είμαστε μαζί για να περνάμε άσχημα?" εννοείται ότι ο άλλος θα νταλαβερίζεται μαζί σου για να περνάει καλά. Εμένα είναι τιμή μου αν ο άλλος με έχει για να περνάει καλά, και τιμή του άλλου αν θεωρώ ότι ξοδεύοντας χρόνο μαζί του περνάω καλά. Αυτό είναι κάτι το καταπληκτικό! Ένας μαλάκας δε βρέθηκε να μου πει "είμαστε μόνο για να περνάμε καλά", μόνο πρήξιμο για την κάθε μαλακία έτρωγα στη μάπα Κάποιες νομιζουν οτι ο άντρας πρεπει να τρέχει συνεχεια απο πισω τους και να τους κάνει τα κέφια χαχα καλο το αστειάκι! Δεν είναι κακό το να κοιτάξει μία γυναίκα την οικονομική κατάσταση ενός άντρα. Αυτό δείχνει την ικανότητα του να συντηρήσει μία οικογένεια. Όλες οι γυναίκες το κοιτάζουν αυτό σε κάποιο βαθμό και σίγουρα κάποιες όχι με υγιή τρόπο, αλλά αυτό δεν το κάνει "κακό" ούτε σημαίνει κάτι αρνητικό για την γυναίκα απαραίτητα. Ωραια τοτε γιατι να θεωρειται κακο για έναν άντρα να πληρώνει και να περναει καλα και να ικανοποιει τις φαντασιώσεις του? οπως θα πουν πολλοι που δεν ειναι αυτης της λογικης ααα ξερεις ο ταδε ειναι ακοινωνητος δεν βρισκει γκομενα και προτιμάει να πληρώνει. Καλα κανει ρε φιλε εσενα τι σε νοιαζει εσενα σε εκρινε για αυτο που κανεις? σε εκρινε που παντρευτηκες απο τα 20 και ειχες δωσει ορκο αρραβωνα απο τα 18? γενικα μιλαω βεβαια οχι για σενα που σε παραθετω 1
SlickNick Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Κάποιες νομιζουν οτι ο άντρας πρεπει να τρέχει συνεχεια απο πισω τους και να τους κάνει τα κέφια χαχα καλο το αστειάκι! Ωραια τοτε γιατι να θεωρειται κακο για έναν άντρα να πληρώνει και να περναει καλα και να ικανοποιει τις φαντασιώσεις του? οπως θα πουν πολλοι που δεν ειναι αυτης της λογικης ααα ξερεις ο ταδε ειναι ακοινωνητος δεν βρισκει γκομενα και προτιμάει να πληρώνει. Καλα κανει ρε φιλε εσενα τι σε νοιαζει εσενα σε εκρινε για αυτο που κανεις? σε εκρινε που παντρευτηκες απο τα 20 και ειχες δωσει ορκο αρραβωνα απο τα 18? γενικα μιλαω βεβαια οχι για σενα που σε παραθετω Συμφωνώ μαζί σου και δεν βρίσκω κάτι το κατακριτέο στο να πληρώνει ένας άντρας για σεξ. Το αν αυτό τον πηγαίνει μπροστά η όχι είναι άλλο θέμα, αλλά δεν το θεωρώ κατακριτέο. 1
DDevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ιδανικη γυναικα ειναι εκεινη που θα της πεις μια μέρα δεν εχω λεφτά να βγουμε εξω ή να παμε εκδρομη και θα σου πει μην ανησυχεις θα τσοντάρω εγω αυτη ναι την παιρνεις στα σοβαρα οποιαδηποτε αλλη τη πληρώνεις και το σεξ μεσα δυστυχως φιλε ετσι ειναι αμα το απογυμνώσεις λιγο απο την επιφανεια με την οποια το στολιζουν ετσι ειναι. Αλλα ενταξει η καθε κλικα και παρέα ειναι λογικο να έχει τους δικους της κανονες και ιδεολογιες και να μη γουστάρει οποιον δεν συμβαδιζει με αυτες αλλα το τι γινεται μπορει να το αντιληφθει κάποιος οχι αυτο που πανε να δειξουν προς τα έξω.Αυτο που οντως ισχυει.Και ενας άντρας που έχει τις εμπειριες του δεν θα το μασησει ευκολα εντάξει τωρα μερικες κοπελιτσες νομιζουν οτι απευθυνονται σε βλα΄κες επειδη εχουν υπερμετρη ιδεα για τον εαυτο τους. 2
stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Άλλο το σε εχω για να περνάω καλα( σε μαμαω δηλαδή μόνο, και αν κάτσει φάση μαμαω και άλλη γκομενα) και άλλο το σε εχω για σχέση δίπλα μου. Αν το θέλουν και οι δυο, ειτε το ενα είτε το άλλο τους οκ. Το μονόπλευρο ειναι θεμα αν ο άλλος περνάει καλά κακομεταχειρίζοντας κάποιον άλλον, τον κοροϊδευει για παράδειγμα, τον θεωρεί υποχείριό του, δε λογαριάζει τα συναίσθηματά του, τότε είναι ένας κομπλεξικός μισάνθρωπος και θα πρέπει να πάει για ψυχανάλυση. Αν μια τέτοια κατάσταση του δημιουργεί υπεροχή και αίσθημα εξουσίας στον άλλον. Αλλά το να θέλεις απλά να βρίσκεσαι με τον άλλον για να χαλαρώνεις από την ένταση της ημέρας και της εβδομάδας, είναι πραγματικά κάτι το πολύ κολακευτικό γι'αυτόν που καταφέρνει να στο προσφέρει και επειδή πρέπει να εξηγώ τα πάντα... να βρίσκεσαι= να κάνεις έρωτα, σεξ ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε το Υ.Γ ποιος τα γαμάει και τα λεφτά ρε Ποτέ δεν ένιωσα ότι τα λεφτά μπορούν να μου προσφέρουν τίποτα απ'όσα χρειαζόμουν
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ρε stavi οταν δυο άτομα ειναι μαζί μόνο για να περνάνε καλα, αυτό μόνο θέλουν και οι δυο δηλαδή οκ δικαίωμα τους καλα κάνουν. Ή όταν ξέρω γω εχουνε σοβαρή σχέση. Αλλα όταν ένας εκ τον δυο κοροϊδεύει, στην περίπτωση της φίλης σου που προφανώς ήθελε το κάτι παραπάνω και ο γκόμενος της την είχε για το .....ε τοτε αυτό είναι μακακια. Αυτό εννοούσα
DDevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ρε stavi οταν δυο άτομα ειναι μαζί μόνο για να περνάνε καλα, αυτό μόνο θέλουν και οι δυο δηλαδή οκ δικαίωμα τους καλα κάνουν. Ή όταν ξέρω γω εχουνε σοβαρή σχέση. Αλλα όταν ένας εκ τον δυο κοροϊδεύει, στην περίπτωση της φίλης σου που προφανώς ήθελε το κάτι παραπάνω και ο γκόμενος της την είχε για το .....ε τοτε αυτό είναι μακακια. Αυτό εννοούσα Αλήτης μεγάλος φιλε... την παρέσυρε την κοπελα 2
stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ρε stavi οταν δυο άτομα ειναι μαζί μόνο για να περνάνε καλα, αυτό μόνο θέλουν και οι δυο δηλαδή οκ δικαίωμα τους καλα κάνουν. Ή όταν ξέρω γω εχουνε σοβαρή σχέση. Αλλα όταν ένας εκ τον δυο κοροϊδεύει, στην περίπτωση της φίλης σου που προφανώς ήθελε το κάτι παραπάνω και ο γκόμενος της την είχε για το .....ε τοτε αυτό είναι μακακια. Αυτό εννοούσα στην περίπτωση της φίλης μου, ήθελε να περνάει καλά, δεν την κορόιδευε σε καμία περίπτωση ήθελε να βρίσκονται για να κάνουν έρωτα και πολύ καλά έκανε και δε θα έπρεπε αυτό να προσβάλει για κανέναν λόγο τη φίλη μου 2
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ε υπάρχουν και τέτοια άτομα. Εγω προτιμώ να είναι ξεκάθαρο το ζευγάρι στο τι θέλει εξ αρχής. Το αν αλλάξει στην πορεία ειναι άλλο θεμα. Ξέρω ζευγάρι που ξεκίνησε στο πολύ χαλαρο απλα περνάμε καλα και έτσι και μετά απο καιρό παντρεύτηκε Ε πως ρε stavi μπορεί να της είχε υποσχεθεί λαγους με πετραχιλια και στο τέλος να την άφησε στα κρύα του λουτρού. Η φίλη σου καλώς η κακώς την πάτησε.
stavi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ήξερε καλά από την αρχή.... απλά το κακό με τους ανθρώπους είναι ότι νομίζουν ότι κάνοντας σεξ με κάποιον, για κάποιο λόγο αυτό τους υποβιβάζει, κατάλοιπα άλλων εποχών, δεν ξέρω... πάντως είναι πολύ κομπλεξική αντιμετώπιση να θεωρείς ότι επειδή έκανες έρωτα με μια γυναίκα αυτή θα πρέπει να νιώθει ντροπή απέναντί σου. Λες και είμαστε στο δημοτικό και είδες το βρακί της και το είπες σε όλη την τάξη και τώρα θα πρέπει αυτή να ντρέπεται 1
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ε οι γυναίκες ειναι πιο ευαίσθητες στο θέμα αυτό. Άλλο να πει ο άντρας ξέρω γω μαμιεμαι με την τάδε περιστασιακά. Θα του φορέσει παράσημο η κοινωνία, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Άλλο να το πει μια γυναίκα για κάποιον. Προκατάληψη πες το και έτσι. Ειναι το τι θέλει ο καθένας άνθρωπος και τι θα του τύχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις